- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csirkejozsi
tag
Szia!
Én tegnap éjjel végig töltöttem. Ma nem használtam túl sokat, mondjuk egy fél órát, és az aksija maxon van. De a teljes üzemideje elég jó lehet. (Elvileg 10 óra a max, de ezt egyenlőre nem tudom alátámasztani. Szerintem sokáig bírja.)
És látszik, hogy egyben van, nem akar szétesni. Gumis a felülete, szal pl kocsiban egy fékezésnél sem repül le a műszerfalról. De a csomagban van hozzá egy rögzítő egység is. Plusz jár hozzá az autós töltő. Egyszerű miniUSB csatlakozója van, szal olyan kábellel gépről is lehet tölteni.
A műholdra találási ideje is elég jó. Szabadég alatt kb. 20-30 mp alatt talált műholdat, ha sokáig nem volt előtte bekapcsolva. De ha nemrég lett kikapcsolva, és visszakapcsolod, akkor pár mp alatt már meg is találja a műhold jelet.
És szerintem baromi pontos. Az iGo-s térképen pár méter pontossággal mutatja, hogy hol vagyok. És kíváncsiságból mentem két ugyanolyan kört a környéken bicajjal, és lemértem a távolságot vele; és a két mérés kb ugyanannyi lett (néhány métertől eltekintve).
Szal mindent összegezve én nagyon elégedett vagyok vele.Szerintem jó választás ez a Motorola T805, mert elég olcsó, de jó minőség.
-
Ennek utánajárok. Viszont akkor is maximum elhanyagolható különbségről van szó - ez nem az a "játékok rosszabbul futnak" kategória, nomeg generációs szakadék, mint 2G és 3G között.
Most nekiálltam összehasonlító videót keresni. Az első kapásból úgy nyit, hogy az 1G-n Winterboard (vagy Summerboard?) fut, nem is mai verzió, nem nehéz lassabbnak lenni a szűz iPod 2G-nél. A második, ahol ugyanez a srác beismeri hogy nem volt fair, még csak most pufferel.
Na a második eléggé holtverseny.
-
Ezt még nem láttam, de ha ők mondják... Mintha olyat is hallottam volna, hogy nincs behuzalozva ez a része a chipsetnek. Majd elválik.
sajp63: Lehetni lehet máshová regisztrálni, de nem szabályos. Szerintem a magyar bőven elég, nem utolsó sorban még vásárolni is tudsz majd, ha rászánod magad.
-
Shodan
őstag
duino DN-805 gps vevőm van(meg 10ért vettem másfél éve a speedshopban. csak azért választottam ezt mert alapból jár hozzá a szivargyujtós töltőn kivül, hálózati is),
én a symbian s60-on is a navigont használtam, illetve a nokia maps-ot.
Ahogy most olvasgattam a reviewkat a magyar appstoreban, hát az igo-t nagyon lehúzzák.
Navigonból meg leszedtem csak a progit és külön mappokból feltettem csak a magyar térképet, így nem foglal el 2gigát mint a többi.
Csak annyi a probléma hogy alapból,hogy angol(szöveg+hang), de szifon-on van hozzá magyarítás, amit fel is tettem, bár a hangot, és a menetközbeni navigálást még nem volt alkalmam kipróbálni.
De maga a program gyors, egyszerű, letisztult én mindig is szerettem.
Amit majd még mindenképpen kipróbálok az a sygic és az ndrive, csak valahogy ki kellene operálni belőlük a többi térképet...nekem elég csak a magyar egyenlőre. -
Azért ezt ebben a formában nem kell elhinni, ugyanis nem igaz.
Ha megvan a régi iTunes Library kimentve, akkor az új Library ID-jét a régire módosítva az iPod nem akar majd nekiállni törölgetni. Ez a megoldás egyébként akkor is, ha több gépen akarja az ember ugyanazt az eszközt használni. Itt egy howto.
Valamint az authorizálástól se kell parázni, ha elfogy az 5, lehet az összeset egyszerre felszabadítani.
-
Shodan
őstag
nekem is ugyanez volt/van egy rebel tokkal.
Ahogy meglett a touch ,szó szerint egyből a tokba tettem, de amit feltettem fóliát kicsit alá ment a levegő, ezért valahogy leoperáltam a tokot,
elég nehezen jött le, de a hátulján már volt egy hajszálkarc a touchnak.
Nem nagy cucc de tényleg idegesítő hogy egyből tokba teszem és így is karcos.Viszont a tok külső részén már jópár karc látható, ezektől legalább akkor megvédte a gépet.
-
Remélem én nem járok úgy, mint Te
Nagyon utálom ha karcosak a cuccaim, igényes vagyok, mindent tokban tartok
gYaLo: : Zsírkirályállat, nagyon tetszik, de még csak ismerkedem velePár napig így használom, aztán jön haver aki segít feltenni a 3.0-t meg a JB-t, mert egyelőre ingyenes progikat használok csak.
-
SweetBrother
csendes tag
Wifinder-t használok,ha nincs jelszó tudok is csatlakozni,de amikor kiakarom próbálni(google,appstore etc.) sose tölt be semmit.Az a gáz,hogy N95-el meg simán fut
Haveromnak ugyanígy nem működik,neki IPhone-ja van.
Azért próbálgatom majd más helyen is,valahol csak fog már működni. -
Be is toszna
Éppen MSN-en keresztül magyarázom a windows-os módszert egy ismerősnek.
Az iTouch.hu-s leírás igen jó.A fehér képernyő akkor kellene, hogy bejöjjön, amikor DFU módban a 211-es IBSS-t küldöd fel a telefonnak (iRecovery.exe -f iBSS211.dfu), majd lehúzod, 10 másodpercet vársz, és visszadugod. Eztán jön a kézzel-beírni-sok-szép-hexadecimális-számot szakasz.
-
mortalus
csendes tag
Az én[Invisible Shieldem] ezen a héten érkezik, a legjobb védelem viszonylag olcsón
-
AloeVera
tag
Több helyen is volt róla szó annak idején, hogy kamu. Itt például olyan valaki ír róla, aki touch témában elég komoly tekintélynek számít. De ha letöltöd a videónál hivatkozott fájlokat, touch nélkül is könnyen rájöhetsz, hogy fake.
Sajnos, még mindig nincs JB.Szerkesztve: Magából a videóból is látszik, hogy nincs rendben a dolog. A QuickPwn ablakában, a Browse gomb környékén elolvasható a szöveg: The correct IPSW will have a name beginning with iPod1,1_2.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hálózati / IP kamera
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Google Pixel topik
- DJI topic
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged