- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béló
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #8371 üzenetére
hello
köszi a leírást!
Azt még kérlek írd meg hogy milyen típusú az autós tartód és a szivargyújtótöltőd.
ahogy nézegettem árakat, kb. 10000 Ft + szoftver árból, komplett navigációt lehet összehozni
közben egy PNA ára 20 felett van... -
Béló
aktív tag
válasz
Csirkejozsi #8358 üzenetére
hello
kérlek irj egy kicsit részletesebben a GPS-ről: mennyit bir ez a motorola egység, van-e hozzá autós töltő, milyen gyorsan talál műholdakat stb? -
Béló
aktív tag
no gyerekek ezt látni kell: [link]
-
Béló
aktív tag
sziasztok
Valaki tud segiteni?A kedvenc oldalam nem enged be: ezt teszi fel kérdésként:
TheMonkeysBall.com was a two-man team: Wyze and _____________? -
Béló
aktív tag
válasz
skylinelaca #5507 üzenetére
nem lehet hogy kontaktos lett a kábeled?
nálam volt olyan hogy rádugtam érzékeli is de nem történt semmi
kicsit megmozgattam akkor ment a töltés és az itunes is végre bejött, mióta új kábelem van ez megszűnt. -
Béló
aktív tag
válasz
Rolcomp #5470 üzenetére
hát amikor én vettem az enyémet akkor a kifutó még raktáron bennragadt 16 gb-s 1 Gen és a 8 gb-s 2gen közül tudtam volna választani, a 2ik mellett döntöttem, és nem bántam meg.
Döntsd el hogy mi a fontos a számodra, nekem a hangerőszabályozó miatt emgérte és különben se használtam volna ki a 16 gb-t 8 ahova utazom oda a laptopom is utazik szal nem problémás a szinkronizáció).ami még a 2ik gen mellett szolhat, ugyebár 1 évvel később jelent meg, tehát ha veszel használtat az max 1 éves 4 hónapos lehet, az 1 gen pedig 2 év 4 hónap.
De hallgasd meg mások véleményeit is szerintem! -
Béló
aktív tag
válasz
Rolcomp #5465 üzenetére
hát azért régebben elég szép összehasonlító videókat mutattak a 2 és az 1 G különbségeiről.
de 25 ezerért nagyon jó vétel szerintem, én ha eladnám az én 2 G-mért minimum 40et kérnék!
Minden program ugyanugy fog futni, egyedül ami hiányozhat az a hangerőszabályozo gomb ami az 1Gn nincs (farmeron keresztül eléggé könnyű szabályozni, nem kell kiszednem a zsebemből) -
Béló
aktív tag
én megvettem a gyári eredetit (a plusz párezret megérte mert adtak hozzá egy adatkábelt is plusszba, a régi már kezd szétmenni a csatlakozásnál), elég jo az anyaga/összeszerelése
volt egy utángyártottam: touchnál kiírta h nem kompatibilis és veszélyes ezzel tölteni, pedig a mini-t és a nano-t simán töltötte előtte
szal szerintem is emgéri az eredeti a felárat -
Béló
aktív tag
sehogy, le kell törölnöd majd visszarakni mindent
nálam a régebbi itunesban az export library se működött: programok megjelentek zenék is
de az elérési út vmiért nem stimmelt neki...azt se felejtsd el h windows törlés előtt deauthorize computert nyomd be, mert elvileg csak 5 db gépen megy az itunes store account (és ebbe az ujratelepitgetések benne vannak: nekem már csak 2 alkalmam van, figyelmetlenségekből
)
-
Béló
aktív tag
válasz
skylinelaca #4903 üzenetére
2010 apr.20 ig érvényes a garancia (korlátozott)
a telefonos segitségnyujtás/támoigatásra nem vagy jogosult ingyenesen
-
Béló
aktív tag
-
Béló
aktív tag
nem kell, a térképcsomag full európa 1,4 gb
itt egy teszt róla -
Béló
aktív tag
A jelenleg kapható Apple USB Power Adapter ugye már tökéletesen kompatibilis a 2ik generációs Touch-al??
-
Béló
aktív tag
Nekem is Belkin tokom van, semmit sem ér, pedig takaritom belül is
mikor betettem már volt rajta jópár hajszálkarc, mikor kivettem tisztitani már csupa karc let a hátulja, vhogy oldalt becsusznak a porszemcsék és még a tokon belül is képesek kárt okozni...Valakinek van vmilyen leirása hogy tudom ráműteni a 2.2.1 es "felszabaditott" 2nd gen. touchomra a 3.0-ás szintén "láncmentes" szoftvert, mert az összes leirás azzal indit hogy felszabaditás előtt már 3.0ás szoftnak kell lenni, ellenben nem tudom emgvenni a szoftvert mert bankkártya nélkül regisztráltam és nincs is netes bankkártyám
?
-
Béló
aktív tag
válasz
8nemesis8 #3428 üzenetére
Nagyon kicsi rá az esély hogy "elpusztuljon"..
mikor én vettem nem találtam alternativát, jelenleg sem tudok olyat mondani
talán egy első generációs iphone ha olcsón tudsz hozzájutni (persze az használt lesz)
ha drágállod akkor vehetsz első generációt touchot kb 40 e körül futkosnak, némelyikre még garancia is van!
most én sem vennék touchot lévén 15 ezerrel drágább mint amennyiért karácsony előtt megvettem a sajátomMás:
tegnap elvándoroltam XMS be és vettem egy tokot végre: Belkin grip tough Groove
tökéletesen végi a gép hátulját oldadlát, és még jól is néz kiutángyártott töltőt még mindig nem csináltak rendeset ami a 2ik genreációhoz jó?
-
Béló
aktív tag
hali
remélem vki tud segitenileszedtem az appuoloról a cuccokat és a quickfreedommal feltört touchomra próbálom rárakni őket de nem engedi az itunes ha sync-elem
valami más módja van a telepitésnek? -
Béló
aktív tag
válasz
SweetBrother #2926 üzenetére
akkor ott a kütyükkel van baj: nekem a laptopomnál erősebben veszi a jelet, az N80am meg eltörpül mind2 melett, ahol az n80 már nem lát jelet ott ez lazán szörfözik
Vagy lehet maccymszűrés van, menjetek el vmi plázába ott tuti ingyenes és szűrésmentes net van.
-
Béló
aktív tag
válasz
SweetBrother #2924 üzenetére
stanza ahhoz kell hogy pár perc alatt a netről letölsd a neked tetsző könyveket, nézd meg a beálitásokban hogy megy-e a wifi ha nem akkor azért nincs neted,
esetleg egy ingyenes wifikereső alkalazást ránts le
és lehetőleg a legfrisseebb szoftvert használd!! -
Béló
aktív tag
-
Béló
aktív tag
válasz
rolixyz #2879 üzenetére
3 féle leirást próbáltam ki
1. az itouch.hu-s: a command prompt: azt irta hogy nem megfelelő utasitás, 3szor végigzongoráztam mindenen (értek a parancssorhoz/doshoz eléggé hogy menjen de itt ez nem az én hibám volt)
2. letöltöttem egy noobfriendly félautomatikus verziót: menet közben nem váltott át fehérre a touch kijelzője pedig az utasitásoknak megelelően csináltam..2odjára meguntam
3. letöltöttem egy már szinte teljesen automatikus törőprogit: majdnem tégla lett a touchbol
se a gép, se az itunes se semmi nem ismerte fel
dfu modba áttettem, semmi se történt...
ujrainditottam a gépet: dfu modba siekrült beraknom a touchot
restore eredeti firm-re: elszáll 1625 ös hibával, második restore: siekeresen végigmegy működik mindene.... ekkor döntöttem ugy hogy felhagyok a próbálkozásokkal, ha 1 hónapig kibirtam törés nélül továbbra is menni fog, csak a doom miatt nem akarom tönkretennimásrészt többeknek sikerült tényleg teljesen tönkretenniük a cuccot: se usb se ismerte fel, se a restore nem működik...
tehát várok egy hivatalalos full törésre! -
Béló
aktív tag
Nekem 1601 es hibával szált el az itunes, pedig tutira dfu módban voltam, 10 sec menü+kikapcs, majd 10 sec menü tartva és pittyegett isa gép és megjelent az itunesben h recoveryre állitott gp van, ful fekete volta kijelző...
ugyhogy most szépen restorolom vissza az eredeti firmware-t, és várok vmi noob-friendly verziót
-
Béló
aktív tag
Tényleg: valaki leirná melyek azok a fizus/tört alkalmazások amiket mindenképpen ajánlatos telepiteni jailbreak után??
-
Béló
aktív tag
Lehetne már funday...
meg jöhetne a flashplayer -
Béló
aktív tag
wifi: leverte a beépitett érzéklője a Dell Inspiron 1525 ös laptopomat
apám Asus business notijáthangszóró: játékra ideális, pár zenét megmutatni elég, tartósan zenét hallgatni halál: a hangszóró a készülék belesjében van, nincs külön hangszóró "nyilás": ergó a kütyü résein szól a zene
hangerőszabályzók: sokkal kezelhetőbb tőle, sokkal kényelmesebb
Nem bántam meg hogy megvettem, gyakorlatilag egy pda: ha végre fltörnék jobb is lenne azoknál -
Béló
aktív tag
ékezetes karaktereket hogy lehet bevinni 2ikos touchon?
értem ez alatt h a nevemmel Béló nem tudok beoginolni a Ph-ra -
Béló
aktív tag
válasz
hahajdu #2545 üzenetére
egyelőre nincs, és elvileg csak egy csapat foglalkozik félig meddig az üggyel, szal lesz de még várni kell rá
nem probléma: én is igy teszek mindig, a modern akksikat ez már nem terheli le egyáltalán =szal nem veszit kapcitásábol
annyibol problema hogy igy előbb eléred a gyárilag kiszámitott lemerülési feltöltésiciklushatárt mert gyakrabban töltöd: de évekig jo igy is -
Béló
aktív tag
válasz
rolixyz #2543 üzenetére
tegnap voltam a Mediamarkt-ban és ott 8ezerért árultak hálózati töltőt sztem nem rossz, vásár előtt nézd emg
másrészt a Pixmaniárol ne vegyél semmit!egyébként nekem uyganez volt mint neked: ugy tett mintha felismerné aztán kirja hogy nem kompatibilis és leálla töltés
még nem vettem semmit, ugyis mindig nálam vana notim szal arrol töltögetem. -
Béló
aktív tag
válasz
krisztian7 #2492 üzenetére
A régi iphonoknak voltak olyan hibái hogy pl. a legfelső sorban mindegyik pixel kiégett
tudtommal toucshnál nem fordult elő eza hiba: kérd emg h telepitsen rá a programokat: igy nyomkodhatod tesztelheted, vigyél fülesta zenékhez, hát gyakorlatilaga kijelző számit
mert pl. én többet használm olvasásra netezésre stbre a touchot mint zenére..
eléggé ritkán romalanak
a garanciapapirnál figyelj rá h be legyen pecsételve, meglegyena kicsi matrica ami igazolja, esetleg számla
a hátlapon lévő kod alapján az applenél megnézheted h mikori a készülék: igy biztosan nem tudnak átvernia korával sem
első generáciosoknál: erőteljesebb volta kopás, karcolodás a hátlapon, olyat vegyél ami lehetőség szerint tiszta mert az biztos hogy vagy invisible shieldel vagy vmi tokkal volt védve!kb. ennyi
-
Béló
aktív tag
válasz
mortalus #2435 üzenetére
sennheiser cx 300 10000 krül fellelhető ( a garitól függ mennyi ott vedd meg ahol 2 év van)
vagy cx 500
csakis sennhesier, a többi gyártóé l. koss stb nem rossz csak a mélyeket tulságosan kiemeli rendes rockot nem is lehet vele hallgatni élvezetesen.Az invisible shield amit irtál az csaka karcok ellen védi de nekm oylan kéne amibe akkor eszem mikor nem ahsználom, már találtam vmit: silicon tok, ez végig rajta van és védi az ütésektől horpadásoktol.
-
Béló
aktív tag
na ma megjött a kis drága joszág: már egyszer sikerült is lemeritenem: konkrétan ez jobb mint amire számitottam, 60 db alaklamzást tettem fel rá és semmi belassulás a filemekt is egyből tökésletsen lejátsza nem kell külön progival vesződni mint symbian alatt (bár eddig azt vallottam hogy az az etalon) csak átkonvertálom és már viszi is
sennheiser cx 300as fülesem van: jobban szol vele mint a nanommal.. -
Béló
aktív tag
no elvileg holnap jön az itouchom (8 gb second gen)
már van hozzá 50 programom,free az összes,
egy kérdésem volna: az ipysics hova tűnt az itunes storebol? -
Béló
aktív tag
van legális könyvolvasó program a touchra?
pl. amivel .prc kiterjesztésű fileokat olvashatokMortalus: köszi a választ, elküldtem nekik a diákom mind2 oldalas képét, remélem mihamarabb megkapoma cuccot (rohadt sztrájk)
-
Béló
aktív tag
válasz
whiteseed #2395 üzenetére
sorry a linket valoban elfeledtem
csak azt nem értem miért nov. 3ai a videófeltöltés, hát ez mekkora
apropo: hol érdemes venni touchot?
(és ha lehet deákkedvezménnyel, azért még annak számitok szoval ki szeretném használni) -
Béló
aktív tag
no gyerekek úgy tűnik feltörték a 2. generációs touchot is: asszem mégsem az elsőbe fogok ezek után beruházni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Horgász topik
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- World of Tanks - MMO
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GIGABYTE GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X AORUS Eladó!
- Precision 3561 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- 2023 Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia!
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest