- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
A tárhely a kevés persze a 8gigás esetén, semmi más. Vegyük például az egyik videómat, amit random válaszottam most a példámhoz ki: Hossza 4,5perc, mérete 353 mega...
Nekem nem csinált olyan jó képet mint az előző linken, ez a minőség szerintem egyenesen szar.
Már vagy 80 dolgot vettem ebayen, paypallal, megbízható sellerektől szerintem nyugodtan rendelhetsz. Hangszóró van rajta, a 4G-ben pedig már mikrofon is, legalábbis ami a 32est illeti. De ha jól tudom az előzőben egyikben sem volt, külön kellett hozzá mikis fülest csatlakoztatni. Ha tévedek javítsatok ki, 8GBos 3G-m volt, abban tuti nem volt mikrofon.
Videót ha méh érdekel majd lehet teszek fel, de kínlódni kéne vele, szal most tuti nem
-
Rommel6600
őstag
Nekem tetszik a kamera, fényképeket ugyan szart csinál, de HD-ban rögzít videót ami tök jó mert így nálam mindig kéznél van. 8GB-os verzió esetén szerintem használhatatlan a kamera, ezt fontold meg.
Youtube, wifi - Nekem tetszik, csak a munkahelyemen hiányolom a 3G-t, mert sajnos még a reptér utasforgalmi területein sincs mindenütt wifi, így nem mindig tudom használni. Ami még jó, hogy teljesértékű böngészője van kivéve a flasht, de nekem ez eddig kb 3 alkalommal okozott gondot.
Igen, az apple csatlakozójával lehet tölteni, én vettem hozzá fali usb töltőt egész olcsóért (kb 3$ ebayen) de lehet akár szivargyújtósat egybeépítetten vagy szivargyújtót usb csatlakozóval stb kapni, ezekkel mind lehet.
Fólia, tok - Igen, az első az kell a második pedig csak erősen ajánlott. Én szintén ebayről szereztem be ezeket hozzá, postával együtt összesen kb 7GBP-ért vettem a hátsó műanyag tokot, 6db első fóliával (harmadikra sikerült csak tökéletesen feltenni
)
A poén az, hogy haver öccsének az ipodján az apple boltban vett fóliája (4 vagy 5eFt!) alig egy évig bírta, amit pedig mi rendeltünk ebayen kínából és kb 150Ft-ra jött ki darabja (8 v 10es csomag) annak még egy év után sem volt semmi baja
Tokot is így vegyél ott... -
sagesz93
addikt
Nekem 3G van, hidd el, megéri az árát, akár mennyire is drágának tűnik.
Beszarás játékok is vannak, nekem kb 3,5 "oldalnyi" játék van most rajta.(10GB kb.)
USB-n is egész hamar feltöltődik, de lehet venni töltőfejet is, én mondjuk a telóm töltőfejét használom, abba bele a kábel és faján töltődik.
A hátulját tényleg jó ha véded, durván karcolódik, bár egy idő után már nem foglalkozik vele az ember(legalábbis én már lesz*rom).
Védőfólia szerintem felesleges. -
- Apple iPod Touch 8Gb 4th Gen: 51.500,-
- Apple iPod Touch 32Gb 4th Gen: 65.990,-
- Apple iPod Touch 64Gb 4th Gen: 88.990,-
Gianni bazárja -
Rommel6600
őstag
Első ipodnak jó a 8gigás is, aztán ahogy elkezded használni majd egyszer úgyis kinövöd. Legalábbis én így jártam. 3G-s változatom volt 8gigás, amikor azt eladtam azon még 1,5giga szabad helyem volt... 0 videóval persze. Ha belegondolsz az se sok. De mivel a 4esben már van kamera, így már nem mertem abból is nyolcast venni, és utólag visszagondolva jól is tettem, hogy a 32eset választottam
Jelenleg ugyanazzal a zeneállománnyal, kábé ugyanazokkal az appokkal de már 11giga helyfoglalásnál járok, az a percenkénti ~100mega amit a kamera megeszik bizony nem kevés. És ha már van rajta, sztem nem baj az ha van helyed használni is. Nekem legalábbis már többször jól jött, hogy tudtam rögzíteni vele filmet. És két hete használom
Plusz mustmár mivel fér rá, lehet ráteszek pár sorozatepizódot is, a vonaton így azt is tudom majd nézni akár. Bár ez már nem a létkérdés kategória nálam.Más: Alkalmazást hogy lehet bezárni? Azaz, hogy a multitasking miatt ne fusson a háttérben, hanem "végleg" záródjon be? Vagy ilyen nincs?
-
Jim-Y
veterán
Szia. Mivel elotte egy sansa clip+ -om volt 4gb-al amit nem sikerult zenevel telerakni ezert ugy gondoltam, hogy a 8 giga mindenre eleg lesz. 2 honap alatt nem teltem be, de nincs is film rajta. Nekem meg ez pont eleg, ellenben el kell, hogy mondjam, hogy konnyen keves lehet a 8gb ha filmeket is szeretnel latni rajta. Nekem nem volt kerdes h melyiket vegyem, erre volt csak penzem. Ha ra tudsz szanni jo szivvel annyit akkor a 32-es biztos jobb ilyen teren, de ha csak erre van penzed akkor csak azert mert "only 8gb" meg megveheted szerintem, max majd ugyesebben gazdalkodsz a hellyel. Udv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- HP EliteDesk 705 G3 MT AMD PRO A10-8770/8GB RAM/120 GB SSD/250 GB HDD
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest