- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz
BossBoss #49640 üzenetére
Az enyémen is van hotspot és működik is most próbáltam.
A laggok sztem a 4.3.1 miatt van, 4.2.1 alatt nem volt, de én nem bánom mert ahogy ezt már töbször leírtam nálam javította a mobilnetkapcsolódási bugot. Azóta nincs gondom vele.
Az akksi nem rosszabb mint az előző verziókkal volt, de nem is jobb. Ez a 4.3.1 akkuidő javítás ami a neten kering itt-ott, sztem városi legenda.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
BossBoss #49191 üzenetére
milyen gondokrol hallottal az sbsettings-el kapcsolatban??
nekem semmi gondom nem volt vele eddig egyik softon sem.. 4.3.1en is tokeletes. sztem erdemes mindig felrakni az ujabbakat hisz hibakat is javitanak benne, ha meg esetleg vmi hibaja lenne egy ujabb szoftnak mint anno 3g-knel a 4es szoft belassulasa akkor mi lehet? visszarakod a regebbit oszt kesz.. -
hemaka
nagyúr
válasz
BossBoss #49208 üzenetére
Mire vagy kíváncsi?
iPhone4 4.3.1 van jailbreakelve redsnow által, SBsettings, appsync, openSSH, installous van telepítve Cydia-ból.
Eddig semmi fagyást, akadozást nem tapasztaltam. GSM/3G/wifi/GPS/push működik.
Akku üzemidejéről nem tudok nyilatkozni, mert nem szoktam figyelni.Zjunior: [link]
-
zack
nagyúr
válasz
BossBoss #43721 üzenetére
3GS-t én se cserélnék i4-re. Bár nekem a 720p felvétel szinte nélkülözhetetlen. Sokszor van hogy elemzés céljából felveszem edzésen amikor kesztyűzünk, és oda elengedhetetlen a jó minőségű videó felvétel.
Szerintem elegáns az i4, de nem ez volt a döntő szempont, hanem a kijelző minőség, és a tudása.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nyaralás topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen TV-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Le Mans Ultimate
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest