- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
-
manchester85
veterán
válasz
#40835072 #48260 üzenetére
Ugrattalak csak.
A GPS globális helymeghatározó rendszer, a föld körül keringő műholdak és rádiójelek visszaverődésének segítségével kalkulálja ki a pozíciódat. Autós navigációhoz illetve különféle közösségi alkalmazásoknál veheted hasznát (pl. facebook check in, kiterjesztett valóság). Ha nem fontos, hogy tudd az aktuális pozíciódat vagy nem akarsz navigálni, akkor nem akkora gáz. Viszont a baseband nem downgrade-elhető, tehát az iPad baseband 3G-n végleges, hisz nem érkezik ahhoz a modellhez már újabb frissítés.
-
manchester85
veterán
válasz
#40835072 #48254 üzenetére
Jaja. Sajnos nem lesz rajta google maps. Mint ahogy a wifi hibás iPhone-oknál kiírja, hogy no-wifi, itt a google maps lesz szürkén megjelenítve, "no google maps" felirattal. Viszont az benne a jó, hogy mivel nincs benne GPS, így nem látja a T-mobile se a térképen, hogy hol a telefon, és nem tudják letiltani. Mindennek van valami előnye.
-
zsambek
aktív tag
válasz
#40835072 #48232 üzenetére
Szia,
A 4.2.1-nél csak úgy tudták megoldani a srácok a függetlenítést, hogy az iPad-nek a baseband-jét telepíted a telefonra, a 06.15.00-t. Miután ezt feltelepítetted tudod is jailbreakelni, függetleníteni a telefonodat. Az iPad baseband-os unlock után pár nappal jöttek a problémák az userektől, hogy a GPS nem működik. Véleményem szerint pár hónapon (vagy még több) belül meg fogják csinálni a downgradet, addig ha nem bírod GPS nélkül, akkor keress más telefont.
zsambek`
-
Importőr
csendes tag
válasz
#40835072 #47669 üzenetére
tankagogy,
valószínűleg azért nem kaptál választ, mert ez nem egy általános meghibásodás, amennyiben leejtetted, könnyen lehet, hogy mechanikus eredetű a probléma azt pedig a képernyő előtt ülve nem tudod majd megoldani.
Én személy szerint idoki-t tudom ajánlani, telefonálj nekik, segíteni fognak. Ha valki ők már találákoztak ilyen esettel, ha mégsem akkor is rájönnek majd a megoldásra. (Ez nem reklám, csupán személyes tapasztalat)
-
manchester85
veterán
válasz
#40835072 #47673 üzenetére
És szerinted ha minden nap felteszed a kérdésedet többször, akkor megjavul az iPhone-od? Megsúgom, ha még válaszolna is rá valaki, akkor se történne meg.
Szerelőhöz kell vinni, azt tudunk ajánlani, sőt, már korábban ajánlottak is neked. Azt mondtad rá, hogy drága. Akkor kérdezz meg egy gyrosost a keletinél, hogy meg tudja-e csinálni, vagy fogadd el olyannak, amilyen. Mi ezen felül már nem tudunk segíteni...
-
Mtt
tag
válasz
#40835072 #47634 üzenetére
Nem tudom, én nem nagyon néztem körül a témában, amikor nekem problémám volt anno a touchommal őket választottam, mert ez volt közel és a többi szerviz eléggé homályos volt. Egy tanácsot adtam; ők jól fognak dolgozni, ha te egy aluljáróba lévő GSM-eshez viszed a készülékedet - a te döntésed, de lehet hogy csak az ára lesz jobb, az elvégzett munka nem.
-
INMOTEP
őstag
válasz
#40835072 #36998 üzenetére
Senkinek nem ajánlom az utángyártott házat ! tapasztalat ! akármilyen minőség !
A krómkeret ha " fém " akkor nincs egyszerűen rajta a rezgő motor tartó konzol ! ha műanyag akkor kuka ! a hozzá adott Középső Lcd tartó kereten akkora hézag van mint egy ház ......
A hátlap : hiába szép gyönyörű gyárihoz méltó lakkozás ( igaz még a feliratok és az apple logó is lakkozva van tehát elvileg kopni nem tud ) de ! a kamera króm karika nem jó hozzá nem úgy illeszkedik mint a gyárin , és még a gyárit se lehet beletenni sőt még a headset nél lévő króm karika se jó hozzá ... .A bekapcsoló gomb szorul ! és mivel a hozzá adott króm keret használhatatlan hiába veszel hozzá gyári eredeti króm keretet egyszerűen nem fogja meg ! valahol eláll ! tehát nem annyira merev a ház hogy tökéletesen illeszkedjen benne a króm keret . A gombok műanyagok valószínű egy idő múlva elkopnak ...... ennyi . Jha és a feliratok a hátlapon fehérrel színnel van ráírva nem úgy mint a gyárin ......... Megjártam vele pár hónapja felakartunk ujitani egy 3g 16 ost és jöttek elő a gondok ......... nem érdemes rá a pénzt áldozni .... -
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
#40835072 #36996 üzenetére
ebayről olcsóbban megúszhatod de sztem manapság már egy gsm shop is megcsinálja neked ha nem értesz hozzá..
mi egy haverommal másfél éve 10ből kijöttünk egy üvegcserére digitizerrel, olyan mintha új lenne..
de egy egész ház sztem nem érné meg..
egy mobilboltos ismerősöm 19ért szokta(most mondta a főnök- ő haverja)-csak az üveget! -
Shalala
senior tag
válasz
#40835072 #36071 üzenetére
Nekem tegnap este előjött egy olyan probléma i4-el 4.1-es szoftverrel, hogy a wifi kapcsolat véletlenszerű időközönként "lefagy". Egy ideig megy rendesen, aztán egyszer csak nem mozdul a töltőcsík safariban mikor következő oldalra mennék, apstoreban , operaval ugyanez, tehát nem program függő.
Ha bemegyek a beállításokba be és kikapcsolom az airplane módot akkor utána megint megy szépen tovább a wifi.
Routerrel biztos nincs gond mert notebook iphone3g tökéletesen megy rajta.Találkoztatok ilyennel, vagy vigyem vissza?
nem neked szántam, bocs
-
Everman
addikt
válasz
#40835072 #36028 üzenetére
Az aktiválást nem a telefonon csinálod, hanem amikor rádugod az gépre az iTunes automatikusan elvégzi.
Sajna valószínű egy szoftveresen függetlenített készüléked van, ha másodkézből vetted, akkor az előző tulajt keresd meg, hogy milyen az eredeti szolgáltatója a készüléknek és olyan SIM-el tudod aktiválni, aztán, ha lesz később függetlenítés, akkor újra tudod használni.
-
Everman
addikt
válasz
#40835072 #35972 üzenetére
"restoréltam be is töltött az alma erre megint az ITUNES és egy felé mutató níl jeelzve hogy kössem a gépre :S
most mivan?"Semmi gond.
Töltsd le innen a Tiny Umbrella-t: [link]
Dugd rá a gépre a készüléket és indítsd el a programot, mikor felismerte bökj rá a Kick Device Out of Recovery gombra. Bebootol és használhatod rendesen.
iPhone 4-nél szinte minden második restore valamiért bennragad Recovery módban, de ezzel ki lehet onnan hozni. -
-
s_
tag
válasz
#40835072 #33616 üzenetére
Nem azt kérdeztem hogy mik vannak fent a telefonodon, hanem hogy mi az amit használsz amitől szerinted gyorsan merül, de ez is relatív hogy gyorsan merül, mert mi számít gyorsnak, ha meg eleve csak játszani akarsz vele akkor mért nem vettél psp-t? spotlight kikapcsoláshoz meg itt van a leírás http://szifon.com/2010/07/26/spotlight-es-a-4.0-ismet-halasztjak-a-feher-iphone-4-et./ mondjuk ez a 1,5 óra intenzív használat mellett ez kicsit necces, mikori az a telefon? és mit használtál hogy 1.5 óra alatt lemerült?
-
s_
tag
válasz
#40835072 #33612 üzenetére
Kicsit részletesebben is leírhatnád hogy pontosan mi számít annak hogy gyorsan merül, hány óra alatt merül le teljesen? milyen alkalmazásokkal merül ennyire? korábbi írásaidból azt szűrtem le, hogy 4.0-ás fw-d van, gondolom bezárod a háttérben futó alkalmazásokat mindig. spotlight kikapcsolásával meg sebesség javulást érhetsz el, de ezt már egy csomószor írták korábban is.
-
Doresz
tag
válasz
#40835072 #33578 üzenetére
Akksi élettartam maximalizálás. Húha. És beszéljükmac-en is van cikk.
-
manchester85
veterán
-
SyntaxeError
tag
-
Kommy
veterán
válasz
#40835072 #33301 üzenetére
Ha 3G-d van akkor annyit kel csinálnod, hogy letöltöd a 3.1.3-as firmware-t és utána az iTunesban megynomod a shift+restore gombot és betallózod az előbb letöltött firmware-t, és ezzel felrakod a 3.1.3-at, de a végén egy 10xx-es hibaüzenetet fog adni és bennragad recovery módban, ahhoz hogy kiszedd töltsd le a recboot nevű programot azz ki lehet szedni recovery-ból és máris 3.1.3 van a telefonodon.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
#40835072 #33214 üzenetére
cydianak tokmindegy hogy meiken fut. inditsd el ketszer egymas utan, masodszor mar gyorsabb lesz. de ha nem hasznalod egy ideig akkor inditasnal leszedi a frissitesket ezert lassabb..
egyebkent meg lassabb a 4.x mint a korabbi fw-ek. bnomnek is van iphoneja ugyhogy tudtam tesztelni rendesen.. minden lassabban indul es reagal.. de ez mar koztudott.. -
macikos
addikt
válasz
#40835072 #33061 üzenetére
Ha ezek között nem találsz jót, akkor sehol
A Neptun, mármint ez a mostani elmegy iPhoneon, de nem teljesen kompatibilis vele. Azért vizsgára jelentkezni, stb. simán lehet vele, meg pótdíjat befizetni, stb. én legalábbis szoktam.
A régi neptun viszont valami szuper volt iPhoneon. Az Remote Desktopos volt és mivel vannak ilyen progik a telefonra, így tökéletes volt.Múltkor már kérdeztem, de megint megteszem: Nincs meg valakinek az FStream 1.0.5-ös vagy 1.0.6-os verziója?
P.O.C.: Új telefon, mármint most vetted? Ha nem, eddig jó volt? Próbálj meg egy Hard Resetet, olyan szokott lenni például, hogy a fülhallgatón a távirányító nem működik és ekkor a Hard Reset segít. Hard Reset: bekapcsoló gomb+home gomb nyomvatart, amíg el nem tűnik a telefonról a kép és kikapcsol.
-
Doresz
tag
válasz
#40835072 #33061 üzenetére
De mégis hányszor írjuk le, hogy melyik játékok tetszenek nekünk? Ha ennyi időd van kérdezgetni, ugyanezt az időd keresgéléssel is tölthetnéd, és magad fedeznéd fel a játékokat. Honnan tudjuk, hogy neked melyik játék a 'jó'? A tesztelők tapasztalata, videóval és értékeléssel nem elég? Nem azt mondom, hogy guglizz őrülten, de legalább a fórum saját belső keresőjét használd néha, mert szinte minden kezdő kérdésre megvan már a válasz valahol, csak tudni kell keresni! Vagy mondj példákat, hogy milyen jellegű játékokat keresel, ne csak azt, hogy jót, ami másnak bejön.
Neptunnal nekem csak az a bajom, hogy nem tudok görgetni az üzenetekben, és sokszor pont a lényeges információt nem látom ezért.
-
Syl
nagyúr
válasz
#40835072 #33043 üzenetére
Ne csináld már! A Mobilarena tele van iPhone játéktesztekkel. Indulj el innen.
-
Doresz
tag
válasz
#40835072 #33043 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy ehhez miért nem használod a fórum belső keresőjét. Itt csak személyes tapasztalatok vannak, akkor miért nem tudsz rákeresni, ha annyira érdekel? Több tucat olyan post van, ami a "must have" alkalmazásokat, játékokat tartalmazza. Vagy rákeresel egy játék nevére, ami bejön, és valaki talán említette már a saját listájában, vagy írtak már hozzá hasonlókat egy hozzászólásban. Legalább azt szűkítsd le, hogy milyen típust keresel, mert nem fog mindenki nekiállni listát írni.
A NewsRack másnak is kilépeget? Most már viszonylag gyorsan betölti a hírcsatornákat, de állandóan lefagy, kilép, össze-vissza csinál minden furcsaságot. És baromira eszi a memóriát, pedig 3GS-em van, és látványosan akad 1-2 játék, ha ezután indítom el.
-
Doresz
tag
válasz
#40835072 #33039 üzenetére
Továbbra is ajánlom a keresőt a jobb felső sarokban, valamint a következő oldalakat: 148 Apps, iPhone Apps Finder, Free App Alert. És persze ott van a telefonon az iTunes, abban a Top25, és felül a Free fül. Ez mind kb 2 perc keresés volt... nem, még annyi se.
-
Kommy
veterán
válasz
#40835072 #32952 üzenetére
Amikor az SSL-es kérdés feljön nyomjál a YES-re (freemail nem támogatj aaz ssl-t. Meg ne felejtsd el a felül átnyomni POP-ra (meert nem támogatja az IMAP-ot sem), bejövő mail server adatai: host név: freemail.hu, másik kettő egyértelmű
kimenő levelek: az internet szolgáltatód smtp szervere. -
manchester85
veterán
válasz
#40835072 #32922 üzenetére
Én azt javaslom, hogy előbb ismerkedj meg a számítógép legalapvetőbb használatával, majd a google-ön vagy az itteni keresőbe írj be kulcsszavakat, amikkel kapcsolatban kérdéseid vannak, és csak ezután tedd fel itt a kérdéseidet. Az egy dolog, hogy ugyanazt kérdezed meg, amit már minden aktuálisan új iPhone tulaj feltett, és amire köztudottan ott a kereső, de a fájlkiterjesztés tényleg nem ide tartozó dolog. Annyit segítek, hogy a total commanderben keresgélj, és a . után írd be a szükséges kiterjesztést.
Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Autós topik
- Yettel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- PlayStation 5
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest