- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
válasz
m4rk.89 #50545 üzenetére
Azt, hogy fényes
De ennél picit komolyabbra fordítva a fényes(ergo nem matt) fólia sokkal inkább hajlamos lesz a csillogásra, a tükröződésre, kisebb nagyfényben is, mint a matt.
De, ha már sgp steinheil, akkor nekik van - ha minden igaz - anti glare fóliájuk is.Ebben a premium kategóriában meg már egyik sem rontja a képminőséget, szóval nem feltétlen kell ultra clear-t venni.
-
zack
nagyúr
válasz
m4rk.89 #50033 üzenetére
Nem vagyok egy nagy iTunes zsonglőr, de restore után mit nyomtál?
Arra gondolok, amikor megkérdezte, hogy új telefonként, vagy az általad használtat akarod e. Mert ha nem a "new iPhone"-ra nyomsz, akkor a Transfer Purchase-nek vissza kell tennie az összes app-ot. Nekem legalább is visszarakta. -
válasz
m4rk.89 #42087 üzenetére
Az iPhone alapból mutatja, mivel a wifit nem számolja bele, így pontosan tudod, mennyit fogyasztottál a mobilnetből. Sokat szokott netre járni, de attól is függ, hány netet igénylő programod van. Pár megát generál csak. Nem lehet csak úgy ki-be kapcsolni a mobilnetet, csak ha átírogatod mindig az APN-t.
Nekem is 500 megás van, facebook, email, prohardver, néha youtube, és elég szokott lenni. Viszont ha internet tethering-el megosztod a számítógépedre, laptopodra, javaslom, hogy ne felejtsd bekapcsolva a torrentet, mert elég hamar leszívja (tapasztalat).
-
Kashim
őstag
válasz
m4rk.89 #42084 üzenetére
Ha nem videózol, bőven elég. Ilyen apróságok, hogy felnéz csekkolni leveleket, appokon belül ezt-azt, csak nagyon minimális forgalmat generálnak. Én elég gyakran küldözgetem be magamnak melóban e-mailen keresztül képeket, úgy értem az irodai gépemre, így sem léptem át sosem még az 500 megát, pedig nekem 1 gigás csomagom van. Egyébként is tudod követni hol jársz a beállításokban, szóval nem para. (egyedül akkor ugrik meg a forgalom, ha mondjuk notira osztod netet, akkor azért oda kell figyelni
)
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
m4rk.89 #42082 üzenetére
ha nem használod akkor nem sok az adatforgalma, ha netezgetsz, fórumot olvasol akkor bőven elég, ha youtubeozol meg filmet vagy zenét töltesz le akkor nem lesz elég.. youtubeon egy videó mérete átlagosan annyi amennyit írtál, így egyátalán nem meglepő, de ha 3g-n töltöd le nem wifin akkor rosszabb lesz a minősége de valamivel kisebb is amit le kell szednie..
én van hogy egy nap nézek mondjuk 2 óra tv-t a telón, az generál vagy 500mega-1giga internetet (még jó hogy az külön van a csomagomban), tehát attól függ mire használod..
ha csak a maileket nézegeted és nem kapsz mindegyikhez 5-6 megás képeket vagy bármi mást, vagy ha kapsz is de nem töltöd le.. sztem ilyen alap dolgokra bőven elég..
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Mazda topik
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest