- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
Aktív témák
-
sziller
csendes tag
válasz
Kartács #50314 üzenetére
Sehogy, de elvileg, ha nem módosítasz a tartalmakon akkor csak ellenőrzi, hogy minden megvan-e és nem másolgat. Ha minden szinkronizálás ilyen sokáig tart akkor valószínűleg van egy olyan program a telefonon amibe betallóztál valami nagyobb file-t és arról csinál backupot, pl nekem az volt a gondom, mikor felraktam a VLC playert, hogy a benne lévő több giga filmet programként érzékelte a gép és nem csak szinkronizálta hanem lementette a backupba mint a program beállítást.
-
tr00p3r
addikt
válasz
Kartács #45653 üzenetére
Hm.... 1. Hsz?
Kérdés: Hogyan tudok fájlokat másolni a telefonra?
Válasz: Az AppStore-ban több olyan program is található, ami arra alkalmas, hogy WiFi-n keresztül fájlokat másoljunk a telefonra. Az egyik legjobb talán a Discover. Telepítés után csatlakozzunk a WiFi hálózatunkhoz, majd indítsuk el a programot. Ezek után egy webböngészőbe írjuk be az iPhone IP-címét 8888-as porttal. Innentől egyértelmű.Disk mode: (google)
[link] -
C^^
őstag
válasz
Kartács #31495 üzenetére
iPod Touch topik
HardverApró - itt is nézelődj, hogy mennyiért mennek általában. -
Csapi007
veterán
válasz
Kartács #31288 üzenetére
Hy
Data Roaming csak külföldön kapcsolja ki a mobilnetet. 4,0-ban lehet úgy kikpcsolni hogy sehol se használja.
E az az EDGE, 3G meg értelemszerű. Azért váltogat mert elfogy a másik térereje.
Tudsz netezni mert a T olyan nagylelkű hogy aktivál mindenkinek egy alap net előfizetést, amivel kb. 5 perc netezéssel leszívhatod az összes pénzt a kártyádról... -
s_
tag
-
Misi1979
őstag
válasz
Kartács #29247 üzenetére
..természetesen vannak nem fizetős (free) programok is, köztük csomó hasznos és haszontalan.
1gb-ot csak és kizárólag mobilon való netezéssel nehéz elérni, pláne ha az embernek van lehetősége máshol netezni. Bár sok youtube-videóval, napi 20-30 index-főoldallal meglesz
Hivatalosan a T értesít, amikor eléred az adatcsomagod korlátját (1gb), gyakorlatilag az sms késhet
Nekem 3gb-os keretem van, szerencsére ennél a csomagnál nincs túlforgalmazási díj, csak lecsökkenti a sebességet (előfizetésnél - feltöltőkártyásnál nem).
Nem egyszer fordult elő régebben, mikor feltöltőkártyán volt a mobilnetem, hogy böngésztem, töltögettem és átléptem a 3gb-ot és 100 megánként 1000ft-ot levont az egyenlegből. És csak a használat után kb 2 órával kaptam az smst, hogy átléptem a keretemet és a továbbiakban az egyenleg kárára ettem a megabájtokat.
Namost a Domino Net 500-csomagnál 10mb túlforgalmazás= 1000 Ft vagy a Domino Net 100-csomagnál +10mb leforgalmazása=2000ft bünti, ez a pofátlanság, na de ez már nagyon off.
-
Kashim
őstag
válasz
Kartács #29011 üzenetére
De, ezért nem használom én sem az enyémet.
Mondjuk az enyém kicsit durungabb az átlagnál, mert ilyen bőrhatású, de akkor is picit elcsúfítja szerintem az egészet. Most vacilálok egy full body invisible shielden. Amúgy lehet kapni ilyen matrica szerű mintás fóliákat, ha nem akarsz duci telefont még az lehet egy alternatíva, jól is néznek ki meg védik is a hátlapot szóval kárt nem okozhatsz. Csak arra figyelj, ne ilyen ócskaságot vegyél, mert azok levételnél okozhatnak meglepetéseket. (értsd: vakarhatod utána a maradékot)
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest