- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
-
verser233
senior tag
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz
JamesHun #46043 üzenetére
Lehet az M Booster megoldaná a gondodat.
Napi 1x lefuttatod, és rendberakja a memóriát.
Lehet kifogtam a példányomat, de a 2 hónap alatt, amióta megvan, nem találkoztam hasonló problémával.
Igaz használok Battery Boost-ot is, tehát elképzelhető hogy a progik gondos kiválasztásával a legtöbb jelenség orvosolható. -
csokimikulas
tag
-
válasz
JamesHun #45346 üzenetére
Szerintem egy iPhone topikba jönni iPhone-t fikázni kicsit önszadista módszer...
Nem értem, miért várja el az iPhone-tól mindenki, hogy MINDEN-t tudjon, ez is csak egy telefon. Mégis mindenki jön a szöveggel, hogy ennyi pénzért ezt és ezt is kellene tudnia (meg főzzön, mosson, sőt, sz*pjon is le egy nap 2szer, merthát ennyi pénzért...).
A lényeg, hogy az sms jelentés, mp3 alap dolog más telefonokon? Erre lehetne mondani, hogy van egy csomó dolog, ami iPhone-on alap, más telefonokon meg hűlt helye...
Mindent meg lehet oldani, nem sírni kell itt,hanem utánaolvasni, és megcsinálni. Sok idő még, mire egy telefon bemondásra tud mindent, amit szeretnél. Jelenleg ahhoz, hogy testre szabd, nyomkodni kell, utánaolvasni, és Appot letölteniPeti567: igen, felszabadítja, és aztán gyorsan vissza is foglalja magának a helyet. Azt csinálja, hogy csomó process-t leállít a háttérben (amiket nem látsz, nem is tudod kilőni magadnak), de mivel ezek kellenek, szépen újraindulnak.
-
zack
nagyúr
válasz
JamesHun #45344 üzenetére
Számomra ezek a dolgok nem hiányosságok, amiket felvetettél.
SMS visszajelzés is megoldható, van rá csomó progi, igaz fizetősek. De ha valakinek ez fontos, akkor áldozzon rá 0,79 EUR-t, és megoldódik ez a probléma. Abban egyetértünk, hogy ez a beállítás igazán belekerülhetett volna. Valószínű a profit volt a cél jelen esetben, hiszen van pár korlátozás ami pénzért elérhető. -
Peti567
aktív tag
-
D@niel
addikt
válasz
JamesHun #41929 üzenetére
Egy kis gyakorlás, és menni fog. Amúgy klassz dolog, mert én gyakran használtam / használom, érzem a különbséget, hogy gyorsabb.
Anya helyett legyen mum, Apa helyett dady, ezt jobban beolvassa. Ékezetes betűket mond ékezet nélkül (Bodnár Dalma-Bodnar Dalma), ill. lassan,vezeték név-kereszt név között hagyj egy leheletnyi szünetet.
Ja, és pl. Mum hívása így néz ki nálam (10ből 10x hívja is): Caall Máám
Próbáld úgy mondani, ahogy egy amerikai mondaná. Ezzel nem tudom mennyit segítettem, de szerintem érthető mire gondolok =)
-
Everman
addikt
válasz
JamesHun #41710 üzenetére
"állítólag ha MAC em lenne akkor rá lehetne varázsolni a szülinapok mellé, egy névnapos mezőt a kontaktokhoz"
Ehhez nem kell számítógép sem.
A név szerkesztésénél válaszd alul a "mező hozzáadása" menüpontot és ott válaszd ki a születésnapot.A névnaphoz meg van több alkalmazás is ami az Outlook alá feltölti és azt át lehet szinkronizálni.
De az is megoldás, ha Google Naptárhoz adsz hozzá névnapos linket és azt szinkronizálod.
( hungarian_namedays__hu@holiday.calendar.google.com ) -
zack
nagyúr
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
JamesHun #41311 üzenetére
Mondok erre egy szépet XD
Más termékek ,de hasonló végeredmény...
Motorban Kapsz MV Agustát vagy Ducati-t laza 5-6M Hufért...és hasonló tudású Yamahát 3M ért
Kocsiban kapsz Lexus Hibrid RX -et nemistudom 15M környékén? míg más márkában kb a két harmada a kifizetni való összeg...Az Applenél is csak részben fizeted meg a tartalmat és egy jórésze az összegnek az alma logóra megy el ...
Az ilyen cégeknél az megy ha szalad a bolt akkor van mindenféle mobil és van az Apple..=fizesd meg !
Ha rosszul megy a biznisz akkor a nagy piaci versenyre való tekintettel engedünk az árainkon 25% ot
(Külön tudomány a marketing XD )
-
zack
nagyúr
válasz
JamesHun #41075 üzenetére
Köszi.
MW600 jó cucc, bár Samsung Wave-vel nem volt jó a minőség. Lehet ez lesz, mert nagyon kevés az olyan megoldás ahol cserélhető a füles, és nekem ez elég fontos lenne, mint ahogy az is hogy bukósisak alá beférjen. Plantronics BackBeat 903-ban pl. nem vagyok biztos, hogy normálisan be fog férni a sisak alá.FLAC formátumot szeretnék majd hallgatni csak és kizárólag, remélem ezzel nincs gondja az I4-nek.
-
válasz
JamesHun #25086 üzenetére
1. Pofonegyszerű kezelni, attól függetlenül, hogy angol a készülék (magyar bill. meg úgyis van benne). Magyar használati útmutató letölthető a netről, ha valaki nem érti a beállításokat.
2. Akinek nincs nagyon, de nagyon kicsi angol tudása sem, minek vesz ilyet (na, lehet fikázni)?
3. Így is viszik, mint a cukrot.
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest