- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
BossBoss
őstag
válasz
pingwin92 #49210 üzenetére
Nem is ertem miert vita tema meg mindig ez JB tema. Sokkal tobb elonye van, mint hatranya es ha nem kell, barmikor torolheto. Sokan megis ugy beszelnek errol a dologrol mintha borton jarna erne es megvetik azokat a felhasznalokat akik elnek a JB adta lehetosegekkel. Persze nem kell azonnal az appok lopasara gondolni.A JB szamtalan beallitasi lehetoseget biztosit, amitol bizony a draga apple megfosztott minket. Legalabb is en ugy erzem. Ha mar ennyi penzt aldozok egy termekre bizony szeretnem en alakitani es ugy hasznalni adott rendszert ahogy szeretnem, persze mindezt ugy, hogy tudom bizony a redszer erre kepes is lenne, ha nem lenne korlatozva. Amikor megvasaroltam kompromisszumot kotottem a redszert illetoen de tudtam, hogy van lehetoseg a belenyulni a rendszerbe a JB-nek koszonhetoen. Hulye lennek nem kihasznalni ha mar egyszer adott a lehetseges. Aki meg bunozesnek es helytelennek iteli meg a JB letet es hasznalatat az meg bologasson csak Steve bacsinak. Hiszen megmondta , hogy nem a telefon hibas, juzer fogja rosszul a keszuleket...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
pingwin92 #48790 üzenetére
Ezt azért cáfolnám nekem 8 gigásom van, az elején amikor megláttam hogy mekkorák az iphonos appok a robotoshoz képest megijedtem hogy hamar megtelik a teló de azóta minden rendben. Van rajta minden amit szeretek zenék, programok és így beállt egy állandó 4,2 Gb elérhetőre.
-
manchester85
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest