- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
menyko
tag
válasz
goodwill #50344 üzenetére
manuálisan is visszaállíthatod a névjegyeidet sajnos ehhez jb szükséges + OpenSSH csomag.
\private\var\mobile\Library\AddressBook\
Itt két fájl található, az egyik maga a névjegyzék-adatbázis: AddressBook.sqlitedb, míg a másik, az AddressBookImages.sqlitedb csak az egyes névjegyekhez rendelt képeket tartalmazza. Ezeket kimásolod, majd frissítés után visszarakod őket, jogokra figyelj.Egyébként másnak sem megy a T Műsorújság ?
Üdv.
-
válasz
goodwill #49040 üzenetére
Igen, ez egy keret, nekem is van, még mikor ingyen osztogatta az Apple a tokokat, én is rendeltem, vannak is képek akkoriból: [link] Csak ritkán használom, mert nem tetszik, de legalább véd. Azóta vettem matricát az oldalára (bár most nem látszik, mert ugyanolyan szürke, meg hátulra, és így használom. Képek: [link]
A falusi csekély, de jelen lévő térerő problémát ez is megoldja, ha ott le van ragasztva egy matricával. Balkezes vagyok én is, és mint írtam, ahol amúgy is kevés a térerő, ott azért számít, hol fogod a telefont... Érdekes, akik nem tudták produkálni a térerő problémát, azok nagyrészt olyan helyen laknak, ahol amúgy is szétveti a telefont a térerőItt Budán én sem tudom előcsalni.
-
zack
nagyúr
válasz
goodwill #49010 üzenetére
Milyen antenna gond?
Itt a topikban van bőven i4, de szinte észrevehetetlen a dolog, és nagyon keveseknél jön elő. Megint egy olyan "infó", ami "fél infó", és lényegében egy baromság. Csütörtökön vidéken voltam, és ha bementem a házba, kiírta "nincs szolgáltatás". Ha kimentem, 1 vonalka látszott, direkt ki is próbáltam, gondoltam előjön a probléma, de semmi. 1 vonalkával is tökéletes minőségben telefonáltam, jobb és balkezes fogással is.
Ráadásul olyan helyen voltam ahol a többi telefonnak még rosszabbak a vételi jellemzői, tehát nagyon jól vizsgázott az i4, mert a beszélgetés minősége kristálytiszta volt, és nem szakadozott. Ennyit az "antenna zűrről".
De beírod a keresőbe hogy "térerő", "térerő probléma" vagy bármi hasonló kulcsszót, és ki fogja dobni hogy itt sem sokan találkoztak eddig ezzel a problémával. -
válasz
goodwill #49025 üzenetére
Nem dramatizálta senki túl, egyszerűen mindenre van válasz itt a topikban, amit kérdeztél, csak neked nem elég ezek szerint 130 vélemény egy adott kérdésre, 131 kell... az ilyenen nehéz segíteni....
bröton: csináld azt ,hogy lemásolod valahova, majd a megfelelő sorok törlése után felülírod ahonnan lemásoltad, rendszergazdai joggal.
-
manchester85
veterán
válasz
goodwill #49016 üzenetére
Nem akarok udvariatlan lenni, de lassan állítsd le magad. Ez egy szakmai topik. Ami annyit tesz, hogy nem szemeteljük tele a topikot olyan hozzászólásokkal, aminek az égvilágon semmi értelmük.
A mai nap feltettél egy rakás kérdést, olyanokat, amire nem is igazán lehet válaszolni, illetve olyanokat, amiknek magad is utána nézhettél volna. Válaszoltunk, készségesen segítettünk, de most már ott tartasz, hogy írtál 10-15 hozzászólást, amiknek az égvilágon semmi értelmük nem volt. Ahogy icecave is írta, használd a keresőt. Itt, a google-ön, vagy akárhol. A topik lényege az, hogy az eddig meg nem válaszolt kérdésekben segítsünk másoknak, vagy egyáltalán konstruktív kérdésekre reflektáljunk. Persze, ha ne adjisten, valaki új, és összeszedetten feltesz pár, már korábban megválaszolt kérdést, arra azért nem fogunk ugrani. Viszont kezd kicsit sok lenni az értelmetlen kérdésekből és hozzászólásokból...
-
zack
nagyúr
válasz
goodwill #48961 üzenetére
Jó lenne már ezt az ámokfutást itt befejezni.
Itt van a topik, van hsz. kereső a jobb felső sarokban, ezt használd ha infó kell a 3GS-ről és az i4-ről.
Mindenki már bőven sok infót írt róluk ide a topikba, amikből megtudhatod melyik milyen.
A többit meg vidd el a "melyik okostelót vegyem" topikba.
3x lettél eddig megkérve. Mit nem értesz ezen?
manchester világosan leírta amit tudni akartál.
Ha pedig a napi használók véleménye érdekel, legyél "read only" és olvass vissza.
Segítünk nagyon szívesen, de ez a "melyik a jobb 3GS vs. i4" már 1000x ki lett tárgyalva, már már közhely, és nem hinném hogy bárki oldalakon keresztül ezt szeretné olvasni... -
manchester85
veterán
válasz
goodwill #48961 üzenetére
A topik neve iPhone használók szakmai topikja, és van olyan, hogy "melyik okostelefont vegyem."
A 3GS hajlamos a repedésre az anyagából kifolyólag, de ez inkább csak a "fényezés", tehát nem maga a telefon fog megrepedni. Jobb az i4, jó a 3GS is, azt meg hogy mennyivel éri meg jobban, azt mindenki máshogy ítéli meg. Helyetted nem tudunk dönteni, ennyi... Mindkettő jó telefon, az iPhone meg nem SE, kár is ilyen analógiákat folytatnod. Évente egy mobilt adnak ki, tehát garantált, hogy jobb lesz, mint az azt megelőző.
-
tikshow
addikt
válasz
goodwill #48944 üzenetére
viszik mindkettot vissza ezerrel, mert ha van egy kis repedes a telon(ami nem leejtesbol alakult ki - 3g, 3gsnel a csavarnal szokott, mert nagyon ra szoktak huzni) vagy barmi hiba van ami szoftver frissitessel se orvosolhato, akkor szinte egybol cserelik egy "vadiujra" es a garija is ujra indul
-
latyak17
tag
válasz
goodwill #48898 üzenetére
Véleményem szerint ha ilyen jó áron jutottál hozzá el ne add!
én nekem is 3gs 16osom van és nagyon tetszik jobb mint az átlagtelók.. szép nagy képernyő meg azért ha valaki előkap egy iPhont az jelent valamit ez olyan mint egy hatalmas klubb és csak iPhonok vannak míg androidnál minden kínai szar teló is beköszön!
tehát ha hűséges társat szeretnél megtartod -
zack
nagyúr
válasz
goodwill #48940 üzenetére
Próbálj meg minden követ megmozgatni, hogy i4-re tudd módosítani.
Ezzel szvsz. maradéktalanul elégedett lennél. Bár az adatátvitel itt is csak iPhone-iPhone között fog működni "kék foggal". Tehát más telókra nem fogsz tudni küldeni adatot.
Ami téged érint olyan app nincs. Azt hiszem jailbreak után müxik a BT átvitel, de mivel te nem akarsz hackelni így tárgytalan. -
zack
nagyúr
válasz
goodwill #48929 üzenetére
Hát..A te igényeidnek egy i4 lenne jó, mert a jó GPS vevő az okostelókban olyan mint a "fehér holló". Exchange-ben (push) pl. a Samsung az egyik legrosszabb választás.
3GS-nél viszont úgy rémlik voltak GPS stabilitási gondok, amit itt páran jeleztek is.
Az adatok átvitele Apple-re horrorisztikus, pláne egy olyan júzernek aki nem akar vele sokat pöcsölni. Mivel te inkább "szárazabb" üzleti felhasználásra használnád, sanszos hogy a PIM funkciók is kevesek lennének az iPhone-ban, ráadásul neked fontos lehet a BT-on való fájl és névjegy csere is.
A te igényeidhez szerintem egy BlackBerry lenne az ideális választás.[link]
Az összes többi varriációban szvsz. kompromisszumot kell kötnöd.
-
manchester85
veterán
válasz
goodwill #48931 üzenetére
Egyébként leírnád kicsit bővebben, hogy milyen feltétel szerint kaptad meg ennyiért? Mert csak simán 2 év hűséggel a 3GS 130 ezer fölött van.
Megkeresett a voda, hogy régi, megbecsült, hűséges ügyfél vagy, és nagy kedvezménnyel vehetsz iPhone-t, ha aláírsz? Csak mert akkor örülj, mint majom a farkának, apám is ugyanígy "járt" (i4, 2 év hűséggel, tarifahűség nélkül: 7990ft) de a tisztánlátás kedvéért csak közlöm, hogy ha semmilyen tarifára nem kellett hűséget vállalnod, csak az előfizetésre, akkor bizony ez egy mezei user számára 130 ezer forintba fájt volna, te pedig érezd magad szerencsés embernek.
-
zack
nagyúr
válasz
goodwill #48920 üzenetére
"ájfon fórumon sok frissítés utáni zűr, eltűnő app-ok, nem induló sw-k, letöltések"
Minden rendszerhez tartoznak kevésbé hozzáértő és hozzáértő felhasználók.
Nem tudom mit olvastál, és hol, de gyanítom nem azt és nem azoktól a júzerektől szűrted le a lényeget mint kellett volna.
Az Android alapból keményen lagzik, és messze van az iOS gördülékenységétől. Természetesen ha megtuningolod, akkor jobb lesz a felhasználói élmény, de erre sokan nem kíváncsiak. Akikkel eddig beszéltem unják a folyamatos Android hack-et, és gányolást, és hogy mindig naprakésznek kell lenni belőle, és ha egyszer kiesel pár hétre a fórumból, majd visszatérsz, szinte követni sem tudod az eseményeket, olyan lemaradást fogsz érezni. Nem hinném hogy erre bárkinek is szüksége lenne.
Egyébként ha az alkalmazások nem érdekelnek, és a multimédia is fontos, én a Wave S8530-at választanám 3GS ellenében. Mondom ezt úgy hogy Wave S8500 használtam több mint fél évig.
3GS jó okosteló de multimédiában elvérzik. Azzal sem árt tisztában lenni hogy 6-7 hónap múlva itt az i5 és ezzel a 3GS csatlakozik a már nem szápportált 3G-hez, és marad az i4 és i5 a friss iOS5 rendszerhez.
Nem beszéllek le egyikről sem, mindegyiknek van hibája, de 1000x leírtam már, ha veszed a fáradtásgot és leírod mi lenne a fontos, és mit használnál ki egy okostelóból, akkor úgy többet tudnánk segíteni, de így csak "vaktában lövöldözünk". -
rolcsibácsi
őstag
válasz
ha annyira nem értesz hozzá akkor sok bajod nem lesz az ios-sel hisz csak felrakod oszt megy. ha plusz funkciókat akarsz, és esetleg utána is olvasol hogy mit hogy kell akkor dettó semmi bajod nem lesz vele. ha jb-elni akarsz meg mindent amit lehet de nem olvasol róla semmit csak csinálod akkor előfordulhatnak olyan esetek hogy megoldás után kell kérdezgetned mint ahogy itt páran teszik.. eltűnő appok, nem indulő sw-ek..? ezekről nekem nem az iphone jut eszembe.. nemis tudom miről olvastál..
-
manchester85
veterán
válasz
Sajnos nem megy. A wave-en ugyanis nem android, hanem bada rendszer fut, ez itt a probléma.
Egyébként a témához: nincs az iPhone-on semmiféle zűr, a 3GS is szépen teszi a dolgát, gyorsan, nem akad, felhasználóbarát készülék egy felhasználóbarát rendszeren. Bug-os programok mindegyik rendszeren vannak, de vitán felül áll, hogy az app store a legjobb (legnagyobb kínálat, itthon is használható fizetős rész,stb). Én a 3GS-t ajánlom, főleg, ha nem akarsz bütykölni vele.
-
válasz
goodwill #48893 üzenetére
azt nem igazán értem/értettem, ahogyan összefűzted az iphone - bada - android vonalat, úgy tűnt/tűnik, mintha kevernéd a szezont a fazonnal, vagy csak a mondandód megfogalmazása érdekes...
Zjunior; nekem galaxy s van
, de türelmesen várom a flash képes iphone (os) eljövetelét, mert amúgy bejönne már az i4 is, és vennék végre egyet!
-
válasz
goodwill #48893 üzenetére
Egyébként meg, akkor akad, ha szarrá hekkeled... 3GS gyors, gyorsabb, mint a legtöbb android. A 3G-ket szokták szidni, mert annak már kevés a hardvere az új iOS-ekhez. Volt iPhone-om, aztán Galaxy S-em, aztán 2 hét múlva megint iPhone, ez nem véletlen. 2 hetet bírtam androiddal.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Óvodások homokozója
- EAFC 25
- Légies iPhone halvány színei
- Mesterséges intelligencia topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest