- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
válasz
GALARDO #46646 üzenetére
Én inkább azon gondolkodtam el, hogy állítása szerint eredetit vett 10 vagy 8k-ért már nem tudom.... nos, felmentem a vapor oldalára, ahol 80 dollártól indul az eredeti cuccok ára... ami 16.000 ft. Mégha nagy tételben is veszi az eladó, odaadják neki féláron (sőt, akkor még nem is keresne rajta, szóval még olcsóbbban)? Nemhiszem....
-
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #45870 üzenetére
Thx. Bár ami pont érdekelt volna (WebCam) az valamiért nem annyi az App Store-ban mint a linkeden. Card Reader jó áron van, de nem venném nagy hasznát, fizetős játékokkal pedig leállok most egy darabig. Elég volt.
Most inkább majd az ingyenes progikra fogok várni, vagy a nagyon olcsókra, időm van. -
-
vadászcsiga
félisten
válasz
GALARDO #45424 üzenetére
Kénytelen leszel elmenni Bécsbe. Örülj hogy nem a Lonely Planet Cairo City Guide-ot töltötte le
bocsViccet félretéve nekem 3 regem van az iTuneshez: egy fizetős magyar, 1 fals magyar és egy fals amerikai. A fizetős magyarral megveszem az appokat és amint lejjöttek belépek valamelyik másikkal. Van valami visszafizetés az iTunesban valamelyik fórumban olvastam.
-
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #45367 üzenetére
Ha rám hallgatsz ne ezt használd. Nem rossz, de azt az infót kaptam hogy zabálja az aksit. Az AMP Music Player eddig ami a legjobban bejött Apple Lossless formátumhoz.
[link]
FLAC-hoz meg eddig 1 progi van, ami annyira nem jó mint amit az ára sugall, de mivel nincs más, addig maradni fog amíg nincs másik FLAC player. -
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #45317 üzenetére
Mind a kettő kötelező darab i4-re. Kaland játékokat annyira nem szeretem, tehát nálam az Infinity Blade kiesik, hiába az egyik legszebb játék.
BIA 2 meg 1st person shooter. Hozzám ez jóval közelebb áll, és lényegesen olcsóbb is.
De ha szereted a kaland játékokat, akkor inkább az Infinity Blade-et venném.
Mind a kettő Retina optimalizált, de szvsz. az Infinity Blade szebb lehet. -
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #44913 üzenetére
AR Drone nagyon bejön.
Kell majd 2 fasza csapat, és lehet menni ökörködni és manővereket gyakorolni.
Persze ha nem vagyunk egymástól túl messze. Mindig is tervben volt egy benzines járgány, de visszatartott a tégla nagyságú távirányító.
Videó alapján slágertermék lesz (persze nem nálunk). -
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #44394 üzenetére
Ha ez lenne, megdőlne az eddigi elméletünk, miszerint 2 évente van nagyobb újítás.
Lehet hogy most meg kell lépnie az Apple-nek a Cortex A9-et, mivel nyárig sok Tegrás okosteló fog debütálni. Ha maradnak az A8-nál félő hogy elhúznak a többiek, és nagy lesz a lemaradás.Kíváncsi leszek mi lesz a vége... -
-
madarasz92
őstag
válasz
GALARDO #42953 üzenetére
Érdekes nekem volt Samsung Omnia 2-őn IS hát elég
hányadékulnézett ki besárgult poral is tele ragadt szoval annyira nem győzőtt.. De viszont nem volt 1 karc se a telón..
Vagy lehet inkább ilyen gumi szerű tokot veszek rá de olyanokból megy csak az tetszik ami kicsit feljebb nyulik az az ilyen [link] -
zack
nagyúr
válasz
GALARDO #42942 üzenetére
De. Számít.
Csak 200ft a progik többségéért nem pénz.
iGo is nevetségesen olcsó, feltéve ha jót néztem és nem csak a magyar térkép annyi.
Bada után tök furi ez a normális app store, és fizetős részleg...meg úgy egyébként is.
Meg ne kérdezétek, hogy ezek után mi a véleményem a Bada-ról, a Samsung hozzáállásáról, mert nyomdafestéket nem tűrően fikáznám őket ezek után.
Teljesen határozottan menetelek az alma fannság felé nem?
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Mobilinternet
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest