- MIUI / HyperOS topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Ap3x89 #50501 üzenetére
Ap3x89:Appstore-ból nem, cydiaból a zTogle 3g-nél letudta, nem tudom támogatja-e
pingwin92: gyors ékezetbevitelen mit értesz? Billentyűzet fix-el tudod elérni azt hogy csak a magyar ékezetes karakterek legyenek a billentyűzeteden. Törölni hirdetéseket [link]
olasz159: az a kártya nem fogja tönkrevágni a készülékedet hosszú távon sem, ám ha kijön egy új szoftver, teszem azt iOS5, akkor lehet hogy dobhatod el azt a függetlenítő kártyát.
elemke: gyári FW-el próbálkozol?
-
hemaka
nagyúr
válasz
Ap3x89 #50209 üzenetére
Ha .deb fájl, akkor winscp-vel kell feltelepíteni.
Ha csak egy mappa, akkor be kell neki másolni a /var/mobile/Library/SBSettings/ helyre, szintén winscp-vel, vagy cydia-s ifile-al. -
HXY
addikt
válasz
Ap3x89 #50160 üzenetére
A Cydia valamiért már nem menti az SHSH-kat.
Tinnyumbrellaban úgy tudod lementeni, hogy az Advanced alatt átállítod, hogy ne a Cydia-tól kérje, hanem az Apple-tól. (Request SHSH from Cydia)Nekem a gesztusok miatt nagyon tetszik a 4.3.1.
És az akku is jobban bírja, mint a 4.2.1 alatt. -
-
for3l
senior tag
válasz
Ap3x89 #44089 üzenetére
úgy emlékszem, le lett ez már írva egy párszor (talán külön neked is), hogy ez a téma nem igazán ide tartozik. (bár már nem tudom pontosan, hogy mi az, ami még belefér)
nálam amúgy ugyanez a helyzet (3g, 4.1, 06.15bb) és a gps valóban elment borért, de, ahogy olvasgatom itt a topicban, a 3g-kben alapból nem valami jól teljesít. a térerővel nekem eddig semmi bajom nem volt, és a mobilnet is működik annak rendje-módja szerint (3g és edge is).
-
zack
nagyúr
válasz
Ap3x89 #43585 üzenetére
Szerintem te qúrsz el valamit.
Engem még nem tisztelt meg ezzel a stílussal, gondolom ez nem véletlen.
Egyébként meg a segítség az segítség, még ha nem neked tetsző a stílus akkor is.
Miután elpityerged magad és telefújsz egy 100-as papírzsepit a stílus miatt, azért vedd figyelembe, hogy így-úgy, de segített. -
manchester85
veterán
válasz
Ap3x89 #43585 üzenetére
Remekül látod, nem úgy születtem, hogy mindent tudok.--->Informálódtam, javaslom, te is próbáld ki. Egyébként rengetegszer válaszolok úgy kérdésekre, hogy én magam is utána nézek. (Ezt más miért ne tehetné meg ugyanígy?) Ki a fene tudja fejből, hogy hány szolgáltatónál volt az UK-ban i3G?
Arról meg szó nincs, hogy te most csöppentél volna bele az iPhone mizériába (régebben is volt, vagy van jelenleg iPhone-od, emlékszem, hogy régebben is kérdezgettél)
Szerintem te üzletelni akarsz vele, akkor meg vedd a fáradságot, hogy utána nézel dolgoknak. Egy átlagos ember hány iPhone 3G-t akar venni magának?
-
manchester85
veterán
válasz
Ap3x89 #43575 üzenetére
Mit problémázol folyamatosan? Azt mondtad, O2 függő volt eredetileg. Aktiváláshoz egy O2 kártyára lesz szükség, nyilván nincs szükség az előző tulaj sim-ére, bármilyen O2-es jó. 4.1-től viszont frissül a baseband, úgyhogy ha gyárilag upgrade-elsz, akkor már függetleníteni se fogod tudni. Egyébként meg 3G-n minél régebbi szoftver van, annál jobb.
icecave!
árultak
-
Syl
nagyúr
válasz
Ap3x89 #26226 üzenetére
Ezt magadnak kell eldöntened.
700€ olaszban a gyári független, 700€ + 20 000 Ft itthon (dominó + hivatalos függetlenítés)
Kérdés hogy az olasz út és az esetlegesen felmerülő garanciális problémák intézése megér-e neked 20 000 forintot. Mert azt nem árt számításba venni, hogy ha olaszban veszel telefont, azt itthon nem fogják szervizelni. -
[Ace]
aktív tag
válasz
Ap3x89 #23069 üzenetére
A legegyszerűbb ha kéred, hogy restore-t csináljon a telóval, mielőtt elviszi neked. Ha ezen kívül bármi mást csinált, akkor miután elhúzod a csúszkát a telón, nem fog semmilyen üzenet fogadni. Restore után ilyenkor mindig kiírja, hogy hogyan tudod az ikonokat mozgatni. Ha kiírja és elfogadja a sim-ed, akkor gyári független.
-
válasz
Ap3x89 #23033 üzenetére
Elmesélem Nektek, hogy működik ez a platinakártyás dolog az iPhone esetében.
Amennyiben Platinakártyás kedvezményre jogosult vagy, valamint lejárt a hűséged az alábbi feltételekkel vehetsz telefont:
Amennyiben az előfizetésed havi díja 3500 FT alatt van abban az esetben a 16GB-os iPhone 3GS Bruttó 119.900 Ft 2 év hűség aláírása esetén. Ilyen alacsony havidíj mellett nem jár kedvezmény.
Amennyiben az előfizetésed havidíja 3500 FT felett van abban az esetben a 16GB-os iPhone 3GS Bruttó 79.900 Ft 2 év hűség aláírása esetén.
7000 Ft Felett pedig Bruttó 59.900 Ft.
Elég érdekesen szabja meg a T-mobile az iPhone árait. Pl én azért szívtam sokat, mert úgy akartam megvenni a telefont, hogy kötök mellé mobilnet csomagot. A probléma csak az volt, hogy sehol nem tudták megmondani, hogy a mobilinternet előfizetés mivel "szolgáltatás" megemeli-e a havidíj kvótámat és beleesek-e a következő kedvezményes szintbe... Nem mondok neveket, városokat, üzleteket, de elég nagy fejesek is felhívtak ezügyben (miután már odacsaptam az asztalra 1 hét felesleges futkosás után) és mindegyik mást mondott. Végül kiderült amit már az elején is tudtam: hozzáadódik a díjhoz és megemeli a kvótát iphone esetében is..
-
trobi28
addikt
válasz
Ap3x89 #22840 üzenetére
Én kaptam rá igéretet hogy a rokonom hoz be az USA-ból párat,de nem tudom hogy mikor ér ide vele.Úgyhogy konkrét időpontot nem tudok mondani de ha itt lesznek akkor mindenképp jelzem itt.És még kértem tőle hogy hozzon gyári tartozékokat elérhető áron,remélem lessz az is
-
-
spedyboy
senior tag
válasz
Ap3x89 #22319 üzenetére
dede
minden sw frisitéskor megkell törnöd!
de függetlenités itt tiltott téma!de infokat találsz a Ifood-on aszifon.comon
és az iphoneclub.hun -
spedyboy
senior tag
válasz
Ap3x89 #22305 üzenetére
télleg ne haragudj hisz erre van a fórum hogy megkérdezz dolgokat!
de beirod szépen a mobilarenán a tesztekhez hogy iphone 2g elolvasod csomomindent megtudsz a telorol ami ALAP!amugy igen töltödik kábelröl
lehet vele fényképeket késziteni
videot 2g-vel cska különprogram telepitése után
igen a safari böngészö megnyitja a web alapu oldalakat is (nem csak wap re képes)
igen van benne bluetooth ami különprogram esetén képes file átvitelre
multitask nincs benne de megoldható
Arena stilusu dock ot létre lehet hozni ( tehát hogy tudd huzogatni mint az arenánál)
3.5 es jack csatija van amibe csak az iphone 2g-hez szánt fülesek mennekbele ( senheiser is gyárt hozzá)
a mikroszálas törlökendö a kijelzö törlésére szolgál és nem karcolja azt össze
mms-t külön progival lehet küldeni
a maps térképeket jelent térképeket árnt le a netröl ehez net szükséges ( wifi v mobilnet )
az edge lassab jóval mint a 3g de anyira nem hogy ne lehessen használni
a weather progi megy magyarországon is
az órában lehet beállitani az ébresztöt is -de a telefon magátol állitja az oráját a számitogépednek megfelelöennemtudok ennél alapabb dolgokat felsorolni már
elnézést kérek a hangnem senkire sem irányul bármiféle sértö jelleggel!
csak igy jött ki
-
C^^
őstag
válasz
Ap3x89 #22293 üzenetére
A dokkolóba pont beleillik a telefon, úgyhogy igen, le kell venni.
"ja és 2g-n is lehet filmet nézni?"
Persze."egy jobb fülessel adja rendesen a mélyet?"
A gyári fülesnél fényévekkel jobban, de pl. egy zenére kihegyezett eszköz szintjét nem éri el."a wifi milyen benne könnyen talál hálózatot, van youtube wifin keresztül?"
Wifi közepes, nincs olyan erős, mint egy notebookban, de azért lehet kényelmesen használni.
Youtube természetesen van...miért ne lenne? A szoftver alapvetően mindhárom iPhone-on ugyanaz, minimális különbségekkel. A hardverben természetesen már van eltérés.
Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest