Hirdetés
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
Aktív témák
-
Jelentem megvettem a Celeste alkalmazást (bluetooth file küldés/fogadás) (akciósan 7.99$), tesztelgettem, s hol ment, hol nem...
, majd a javításoktól biztos jobb lesz, de pl nokiára sikerült küldenem, fogadással már gáz volt, és a beállítások részét is hiányolom (itt elképzelhető, hogy én nem találom)
Lényeg: végre! Jó lesz ez csak el kell teljen egy kis idő mire a gyermekbetegségeket kinövi
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Telefonálás közben, hogy tudom megnézni az üzeneteimet?!
-
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?!
ibooks-ba hogy rakok be epubba konvertált könyvet?![ Szerkesztve ]
-
válasz
rolcsibácsi #39252 üzenetére
Sima 490,-Huf/hó
-
Megkötöttem a biztosítási szerződést
!
Mostmár lesz minden évben új iphone-om, ha véletlenül leesne
!
-
válasz
bLaCkDoGoNe #39046 üzenetére
És vagyunk még egy páran
-
válasz
Newyorker #38787 üzenetére
Nem szeretek sok pénzt adni telefonért (10K-s volt i4 előtti legdrágább telóm), de ez biza nagyon megérte
! Teszem hozzá gyorsan, hogy a munkámat is nagyban segíti, nem csak játékra használom (sőt igazából arra nem is).
Vater mondta múltkor, hogy azt hitte minden csoda 3 napig tart...
Mondtam neki jah, de itt nem elsősorban a telefon a csoda (volt előtte touchom), hanem a megjelenő alkalmazásokon képedek el mindig, hogy ezt is tudja a telefon és ezért nyomkodom állandóan.
-
Valaki tudna nekem segíteni call counter vásárlásnál?!
nincs paypal accountom, nem tudom, hogy működik, utalok előre valakinek egy ezrest és fizesse már ki helyettem pls
!
-
Segítsetek pls!
(Használtam a keresőt, de) Nem tudom beállítani csengőhangnak amit szeretnék.
Megcsináltam 29 secre acc konvert is megvolt átneveztem importáltam ringtone-nak is látja szinkron is megvolt és a beállításokban nem látom csak a gyáriakat... -
válasz
icecave #38415 üzenetére
Én még nem döntöttem el, hogy megvegyem-e, mert (nem store-os) nem tudja a külön szolgáltatókat külön kezelni...
Ha nem csak macen lehetne fejleszteni már rég írtam volna hozzá egy normálisat kevesebb csilivilivel, illetve több tudással letölthető profil beállításokkal (szolgáltatók és csomagjaik) valamint online backuppal!
De sajna nincs keretem macre (illetve most épp időm sem volna rá megtanulni fejleszteni, valamint jelentős összeget is le kell szurkolni az apple-nek, hogy a telefonomra rá tudjam tölteni a progit, mert ezt nem lehet másként tesztelni...
)
Az egy tök jó dolog, hogy .Net-ben is lehet fejleszteni, de akkor is kell hozzá macPóbálkoztam vmware-es géppel is, de valami oltári tréé nekem ez az egész OSX...
(Windowson nevelkedtem)
Ha valakinek van valami ötlete, az ne tartsa magában
!
Felraktam ma az IS-t és hát nem is annyira szörnyű mint olvastam (mindent icecave leírása alpján csináltam)
Azt vettem észre, hogy mintha nem mindenhol volna méretreszabva normálisan, de biztos én voltam a béna, de azért szépen megoldottamKíváncsi vagyok mennyit fog változni 4 nap alatt (tudom normális lesz
)
Ui.: Respect icecave-nek a segítségért
!
[ Szerkesztve ]
-
Olyan programot tudtok mondni, ami a hívásokat loggolja?!
Olyan kellene amit törés nélkül tudok használni, ergo megveszemFontos lenne tudnom, hogy hogy állok percekben, melyik típusú hálózatot hívtam mennyit és esetleg ha beállítom tud egy előzetes költségszámolást is végezni. Netán számlazáráskor újraindítja automatikusan a számlálókat az előző havikat pedig menti
!
Lehet nagy kérés, de örülnék neki, ha menne
!
-
Sziasztok!
Nem fogadott hívásoknál állandóan kapok egy sms-t, marhára zavar, meglehetne azt oldani, hogy csak akkor jöjjön sms, ha kikapcsolva voltam...?!
-
válasz
tikshow #36899 üzenetére
Köszi, leszedtem, de a hitelesítési mizéria miatt (wifi nem jó) és állandóan ellenőrzi a hitelességet, úgy döntöttem, hogy hagyom...
(teszem hozzá, hogy sok jót nem írnak róla)Esetleg más alternatíva?!
Jb hiány nélkül meg kell vegyem a szoftvert.
Nagyon nem volna mind1, miért adok ki pénzt[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Navigációra is szeretném használni a telefont(i4). Meg tudnátok mondani, hogy melyik a legjobb?! (Főleg a Pesten használnám)
Aktív témák
- Magisk
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Házimozi belépő szinten
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ukrajnai háború
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Autós topik
- További aktív témák...