- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
-
válasz
sziller #49635 üzenetére
Ami rendesen kezeli multitaskot, ott nem így megy, szóval rosszul tudod. Spotlight search ki van kapcsolva? JB van? Mert a JB-s progik egy része is szénné tudja "szaggatni" az OS-t, tapasztalatból tudom. Egyébként 4.3.1 óta nekem is be-be röccen, ami előtte nem fordult elő. Erre a JB-s programok egy része csak rátesz egy lapáttal. Hogy melyikek? Ezeket ki kell kísérletezni sajnos.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
sziller #43303 üzenetére
Értem. Várok még ezzel a JB-vel gyüjtöm az infókat inkább, meg élvezem az iFeelinget.
Két dolgot kérdeznék még:
Az normális hogy bizonyos időközönként kéri az apple id-met letöltés előtt, mert kicsit zavar?
Jól érzékelem hogy csak akkor megy a letöltés ha a kijelző aktív? Amint lekapcsol leáll majd feloldás után újra elindul. Ez hiba vagy feature mert így elég nehéz letölteni mondjuk egy 1.7 GB-os Navigont (végül iTunessel sikerült, de előtte a telón még a letöltést sem sikerült megszakítanom)?Jéé Trobi28! Spicások szétszéledtünk minden irányba
-
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
sziller #42513 üzenetére
amúgy nekem nem tiszta hogy miért akarod visszavinni a T-be..
Chriss:
akkuja rendben van? tedd rá a legújabb szoftot, frissen és próbáld ki hogy úgyis ezt csinálja e.. de sztem hardveres hiba... vagy az akku szar már ennyire vagy valami más az alaplapon..
volt más szerelőnél?? és ő mit mondott? vagy autószerelőhöz vitted? -
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Cyberpunk 2077
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Nyaralás topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest