- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
duvi
nagyúr
válasz
AsakuraDave #29 üzenetére
DLSS Qualityval majdnem megvan a min 60FPS 4K-ban, max graffal. Bétában elfogadhatóan fut ezzel a beállítással.
-
duvi
nagyúr
válasz
AsakuraDave #24 üzenetére
Még egyszer lefuttattam ugyanazokkal a beállításokkal és most ezt hozta. Ennyit a tesztről
-
duvi
nagyúr
válasz
AsakuraDave #24 üzenetére
Pedig látod a beállításokat. Annyi a különbség, hogy nálam most egy 60Hz-es TV-re van rákötve a gép. Lehet, hogy a teszt szar
Lefuttatom még egyszer ezzel a beállítással.
#25 Heroes fan
Persze. Csak idő kérdése és megjönnek a Win11 only címek és akkor muszáj lesz váltani. -
duvi
nagyúr
4K native / TAA / Ultra graf / Motion blur off / Frame Gen off / Upscalers off / TAA 100%
-
duvi
nagyúr
válasz
Heroes fan #17 üzenetére
Ja ok. Azt hittem, hogy láttál valami hivatalos közleményt, hogy Win11 only lesz belőle. Egyre bugosabb patcheket tol ki az MS a 11-hez
. Én kivárok a váltással. A kritikus frissítéseket még jövőre is kiadják a Win10-hez.
-
macy
addikt
Az első benchnél nem volt beállítva a displaynél a fullscreen. Miután azt belőttem úgy leesett az fps mint a bánat. Pedig nem is szép a játék.
-
-
bozont
veterán
válasz
Heroes fan #17 üzenetére
Utána meg falhoz állítanak ha mered használni tovább!
Attól hogy nem kap több frissítést, még nem lesz egyből használhatatlan. Ugyanúgy futni fog minden még jó darabig, csak a biztonsági frissítések hiánya miatt az idő előrehaladtával egyre veszélyesebb lesz használni.
Na meg azért alternatívának ott van a linux, a single játékok többsége egész jól fut már most is ahogy nézem. Multi játékoknál van még probléma (főleg az anticheat miatt). DE alternatíva ha nincs olyan használt alkalmazásod ami windows only.
Más
Azért csak bekapcsoltam a vsr-t, futtattam 4k tesztet is framgen off és on is.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
AsakuraDave #13 üzenetére
Bocs, nem vettem észre, ami más mint amit feltételezel!
-
AsakuraDave
őstag
-
macy
addikt
válasz
AsakuraDave #13 üzenetére
Ebéd után megnézem, mert nálam az első bench tuti nem 4K-ban ment, hiába azt írta.
-
AsakuraDave
őstag
Ti ennyire nem értetek a beállításokhoz? macy -nál be volt kapcsolva az FG...
Szögezzünk le egy benchmark szabályt, hogy lehet e upscalert használni, és ha igen, akkor milyen minőségben (quality, perf stb) illetve mehet e frame gen...
Mert ez így teljesen értelmetlen hasonlítgatás.
-
ledgeri
nagyúr
Az eddigi 2 megosztott képből azért az látszik, hogy a CPU cache-t szereti! (hacsak nem a refresh rate valami extrát jelent)
-
macy
addikt
Kíváncsi vagyok milyen lesz a játék. -
flashpointer
őstag
Hat egy sivatagnal keresve sem talalhattak volna unalmasabb terepet, persze a dunet nehez mashol elkepzelni
-
hash99
senior tag
Hát nemtom. A benchmark miatt leszedtem, de a menüig se akart eljutni folyton sötét képernyő lett. Aztán valahogy csak megjelent a menü futtattam a bench-t… 150-160 fps de elég gyengén nézett ki a játék aztán bevillant egy töltő képernyő majd megint sötétség de olyannyira hogy se alt tab se ctrl alt del se semmire nem reagált konkrétan resetelnem kellett. Nekifutottam mégegyszer skippeltem a videot lement a shader töltés és megint fekete képrnyő…reset…töröltem
-
duvi
nagyúr
válasz
Heroes fan #4 üzenetére
Még optimalizálás alatt van. Gondolom ezért nem tették ki a végleges gépigényt. Amúgy honnan jött ez a Win11-es követelmény? Én és a haverok többsége Win10-en játszunk vele.
-
Heroes fan
őstag
Gépigénye azért odaírhatták volna
.
Hát az egész gépet cserélned kell a windows 11 miatt is. Meg ha mai címekkel akarsz játszani. -
ledgeri
nagyúr
Na eljött a "már nem elég a CPU-m csak mert nincs benne valami" éra... Kell neki az AVX 2. Tudom régi, de na, eddig elég volt! (2. járék amit követtem valamennyire aztán ezzel fogadott az első indítás...
)
-
duvi
nagyúr
Jöhetnek a bench eredmények, kinek hogy fut és milyen felbontáson/configon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Windows 11
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nintendo Wii U
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged