- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Aktív témák
-
válasz
Zjunior #48117 üzenetére
Hát persze, úgy megy az, hogy előre elkészített iPhonera optiumalizált filmek röpködnek a torrent oldalakon
Csak viccelek.
Szóval: PSPVC nevű programmal át tudod konvertálni, feliratot is tudsz hozzáadni. Ki tudod választani a felbontást, meg hogy iPhone-ra akarod, meg mindent
Ha nem akarsz ezzel p*csölni, vedd meg az oplayert, feliratot srt-ben mellé tudod tenni (csak ugyanaz legyen a neve, mint a filmé), csak a kódolást kell isolatin2-re rakni, és kész.
-
manchester85
veterán
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Zjunior #5531 üzenetére
Gigatel: iPhone2Gtokok
-
válasz
Zjunior #4758 üzenetére
Lehet, hogy le lehet, én pl. Family Guy-t találtam nemrég.
De fontos, hogy az MP4 nem azonos az MPEG-4-gyel! Az MP4 egy tárolóformátum (mint az AVI, MKV, OGM), az MPEG-4 pedig egy videókódolási szabvány (ezt valósítja meg pl. a DivX és az Xvid; más formátum meg például a H.264, vagy a Microsoft formátumai).Az i-betűs eszközök meg a PSP leginkább azt szeretik, ha MP4-be csomagolt H.264 videót adsz nekik. A Total Video Converter, meg a Videora cuccai, meg a SUPER mind ilyet csinálnak a videóidból, ha iPhone-t választasz.
-
Kenyvicelol
csendes tag
válasz
Zjunior #4744 üzenetére
Hi! egy félmegoldást tudok neked
itunes --> itunes store ---> alul középen kiválasztod hogy US régió, aztán válassz ki egy ingyenes appsot ---> get free katt ----> aztán elöjön a bejelentkező ablak itt sign up, és elkezdheted a regisztrációt és válaszhatod a fizetésnél a "none" opciót, így nekem sikerült regisztrálni az amcsi itunesba. késöbb ugye megadhatod a bankártya adatokat erröl nincs tapasztalatom.
-
C^^
őstag
-
C^^
őstag
-
C^^
őstag
válasz
Zjunior #4594 üzenetére
Szerintem konkrét alkalmazás nincs rá, azonban találtam egy oldalt, ahol RSS csatornán keresztül lehet olvasni az aktuális műsorokat.
A telefonra kell egy RSS olvasó, és kész. -
verser233
senior tag
válasz
Zjunior #4547 üzenetére
Szia Aniweather a neve ami 3d touch flo-s, de egyelőre csak USA-t tudja. amúgy nem nagy durranás. Én a Fizzweather-t tudom neked ajánlani az szép és tudja Mo-ot is. Igaz fizetős de hát ugye van rá megoldás.
Contact kinézetet szerintem nem lehet változtatni. Amúgy ha ennyire touch flo kinézet fan vagy, miért nem htc-t vettél? Nem kötözködésképpen kérdem, csak érdekel....
-
macikos
addikt
válasz
Zjunior #4505 üzenetére
MSN-en nem veszlek fel, most nincs rá időm, bocs
De annyit kell csinálnod, hogy QPwn-ban megcsinálod a Custom FW-t, legyen benne Cydia, legyen aktiválva, stb. Ez ha megvan, felteszed a telefonodra DFU módban, ha nem megy lehet próbálkozni Recovery módban is. Ha kész, Cydiát elindítod (kell hozzá wifi vagy mobil net), hozzáadod a szifon.com repository-t, Yellowsnow-ot feltelepíted, a Mobileinstallation cracket, magyarosítást, magyar lokalizációt, stb. Ezek már le lettek írva a topicban és az említett oldalon is. Bocs, hogy nem megyek bele jobban a dolgokba és így összecsaptam az egészet, de tényleg ennyit kell csinálni. Ha pedig valahol elakadsz, akkor újra kell próbálni, elrontani nem lehet
-
macikos
addikt
válasz
Zjunior #4501 üzenetére
Egyáltalán ez milyen iPhone? Első generációs vagy 3G?
Olvasgass vissza a topicban és nézz szét a szifon.com-on.
Recovery vagy DFU módba kell tenned a készüléked és feltenned egy Custom Firmware-t, persze attól függően, hogy milyen iPhoneod van. Ha 3G, akkor utána még külön függetlenítened kell.
-
PodMAN
senior tag
válasz
Zjunior #1471 üzenetére
Pár napos e-mail a nav'n'go-tól, amiben az iPhone-os iGO-val kapcsolatban érdeklődtem:
"Tisztelt ************Úr,
Folynak különféle fejlesztések, de sajnos ezzel kapcsolatban egyenlőre többet nem tudok mondani.
Kérem, hogy kísérje figyelemmel híreinket weboldalunkon.Kellemes hétvégét !"
Tehát egyelőre semmi
-
xedamin
tag
válasz
Zjunior #1440 üzenetére
Tudtommal mobilnetet nem lehet rátenni. Nem tudom te milyen elgondolásból írtál ilyet, szerintem nem lehet, már azért se mert nincs rajta se hagyományos USB csatlakozó se kártyahely. Netet csak t-mobile tud adni az iPhone-okra, ami bárhol használható. Amíg meg pannonnal tolod be kell érni a WiFi adta lehetőségekkel és korlátokkal.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest