- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
shifty!
senior tag
válasz
7Heads Drago #273071 üzenetére
iSE 2020-on a 16.0.1 verzió iOS-re 7.95 GB-ot, Rendszeradatokra 8,03 GB-ot ír, az utóbbi a gyorsítótár, naplók, rendszer appok adatai, lehet hogy ez jobban felhasználófüggő. Összesen azt mondanám, hogy 16 GB-ot elvisz a rendszer, többi az appok+média.
Az árat új, vagy használt készülékre kérdezed?
-
shifty!
senior tag
válasz
Laslow #266361 üzenetére
Kicsit reflektálva, mert az i13 / i14 dilemma, ha úgy jönnek össze a dolgok, év második felében nekem is aktuális lehet, és szeretek egy értelmes vitát:
1. Alapvetően egyetértek, hogy jobb kevesebb pixel számmal minőséget elérni (ilyen próbálkozás volt még a hőskorban a HTC-nél is az UltraPixel-vonal), ugyanakkor a mostani androidos csúcskameráknál lehet látni, hogy nem feltétlenül vakvágány a pixel binning alapú képalkotás. Plusz, az Apple-t sem úgy ismerjük, hogy csak "az íze kedvéért" felülnének a divatvonatra, én bízom benne hogy azért kipróbált és jobb minőséget képviselő szenzort & optikát tesznek mögé.2. A Mini változat elhagyása szerintem sem jó ötlet, akármennyire is azt mutatják az eladások hogy nem a legkelendőbb verzió, mégicsak hiánypótló, a teljes piacot nézve. Szvsz ha az új i16 chipsettel tényleg annyira frankó energiaspórolálst lehet elérni mint amit belengettek, akkor a Mini méretével elérhető lehet az előző széria normál méretének üzemideje, az az egyik visszatartó faktort fel is oldhatná a vásárlókban.
3. Ha a sima verziók a mostani i15-ös chipsetet kapják, akkor is még évekig előnyben vannak a mostani Qualcomm / Mediatek csúcslapokkal szemben is, nem nagy gáz.
4. Én pont ezt nem értékelném akkora előrelépésnek, kívül azon hogy kiharap egy adott területet a képernyőről, mégis klasszikusabb és jellegzetesebb - és így jobban elfogadható - design elem a notch, mint ezek a random helyre kijelzőbe ütött kameralyukak...
szerk:typo
-
shifty!
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz
aujjobba #262236 üzenetére
Attól függ, kihasználnád-e vagy igényled-e a többlet tudását az új készüléknek - 5G képesség, jobb kamerák, jobb kijelző.
Szvsz az XR egy jó készülék, jó a mérete, ha van rá kereslet és lenne jelenkező rá, akkor lehet, hogy megéri váltani, ha van rá lehetőséged, az időállósságával nem hiszem hogy baj lenne. -
shifty!
senior tag
válasz
szabonagyur #259659 üzenetére
2000-es évek PC felhaszánlói triggered
Költözéskor szüleim padlásán találtam egy SUlinetes P4-est, abban is ott vigyorgott a Vargáné, nem mertem beindítani poénból sem, ottmaradt -
shifty!
senior tag
Nincs arra lehetőség, hogy a topikgazda letiltsa az akku ciklusokról, elhasználódásról, állapotról szóló posztokat? Értem én hogy kiírja a telefon, de kezd unalmas lenni...
-
shifty!
senior tag
válasz
dvdbackuper #258531 üzenetére
Gondolom nem teszi ki nyáron az 50 °C-os műszerfalra, töltőre dugva, navigálni, és télen a hidegben ha nem muszáj nem nyomkodja az utcán a mínuszokban. (Szélsőséges hőmérséklet okozta degradáció). Esélyesen nem hagyja hogy az aksi töltöttsége huzamosan-rendszeresen befigyeljen 20% alá, töltésnél pedig ha lehetőség van rá nem gyorstölti amikor lehet (éjszakai intelligens töltés kihasználása)
Szerk.:typo
-
shifty!
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest