- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #48807 üzenetére
Jaja, 1-2 forinttal.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #48758 üzenetére
Mobilnezetbol irtam.
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #48715 üzenetére
iTunes okés, csak a mindent újra leszedni, valamint mindent újra beállítani/belakni... de egyszer csinálja csak meg úgy is az ember.
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #48711 üzenetére
Ok rendben, akkor marad az az opció amit mondasz
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #48706 üzenetére
babonából
iTunes-on keresztül, "visszaállítás" és akkor majd leszedi a legfrissebb iOS-t gondolom.
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #48685 üzenetére
szóval érdemes lesz itunes-on keresztül friss rendszerként felrakni?
-
csacsi67
addikt
válasz
vadászcsiga #48675 üzenetére
Nálam is ugrik le ugy nézz ki.
Más a T-s minik függetlenek? Nem tudja valaki?
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #48595 üzenetére
Ne aggódj, nem csak neked írd privit fórumba való kérdéssel...
-
Vezér
tag
válasz
vadászcsiga #48586 üzenetére
ok. Köszi az infót.
-
Vezér
tag
válasz
vadászcsiga #48584 üzenetére
Igen fotókra, de ezek szerint marad a manuális megoldás. Felmásolom pc-re.
-
Vezér
tag
válasz
vadászcsiga #48582 üzenetére
Ipodként használja a gyerek, de én is úgy gondolom h csak lassabb lenne. Igazábol csak az icloud miatt akartam frissíteni, mert 5.1.1 -el nem engedi használni. Erre van vmi megoldás?Köszi a gyors választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #48547 üzenetére
Ez hülyeség. Képtelen lennék megszokni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Nem látom túl sok értelmét ennek a tweaknek...
Ráadásul egyre több a bugos sz@r tweak, amitől gyakorlatilag használhatatlan lesz a teló és simán kiadják úgy...Ld. Auxo, bár azt mostanra szerencsére javították. A másik ilyen az utóbbi időben a MessageBox volt, ami tényleg egy nagyon király tweak, nagy hiányosság ez és jó lenne, ha ez is integrálva lenne az iOS-be, ha már van FB integráció, így nagyon örültem, amikor megtaláltam a tweaket, viszont kb 1 hét után kénytelen voltam törölni, mert csomószor megnyitva maradt a billentyűzet, ami pl ha jött egy hívás, elég idegesítő volt, mert nem tudtam fogadni és újra kellett indítani a telót... -
mezalan
csendes tag
válasz
Kössz a tippet, jópofa
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #48556 üzenetére
Nekem a rövidebb utángyártott kábelen is kevesebb megy át mint az eredetin. Valahova le is írtam a fogysztási különbségeket a fórumban.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #48556 üzenetére
Nem vettem észre semmi különbséget a gyárihoz képest, persze attól eltekintve hogy hosszabb, és sose sz@rakodott eddig pl hogy nem akarna tölteni...
Most nézem te meg hogy nézel ki...
Vasinger!: Olyat már láttam én is amit erőltetni kell, ezzel ilyen gond sincs..
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #48324 üzenetére
Hát lesz pink is végülis
Arak:
5c: 449USD
5s: 899 USD -
whitezo88
nagyúr
válasz
vadászcsiga #48304 üzenetére
szép is lenne. én olyan 160-180-ra tippelem. ha az 5S 210 lesz.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #48223 üzenetére
Ez igen. Itt a felhasználó próbálhat objektív lenni és úgy érvelni. Csak nem fog menni.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #48219 üzenetére
Persze igaza van... vagy nincs.
Mint majdnem minden ez is nézőpont kérdése.Nekem tetszik a 7-es. Szerintem jó (némi kompromisszummal, ezt aláírom). Oké, a korábbiak komolyabb hatásúak, de ennyi. x év után sokaknak nehéz megszokni a változást, vagy az irányvonalat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #48170 üzenetére
Köszi szépen, meg is van.
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #48153 üzenetére
Nekem mind a kettő rajta van!
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #48153 üzenetére
Oké, akkor egyértelműbb leszek, nincs rajta semmi
(#48155) amuba
Igen, elvileg felül az imei alul a sorozatszám van.
-
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga #48135 üzenetére
Hm ez igaz. De ennek ellent mond az hogy egy ismerősöm a motoros tanktáskájába tette a telefont és a táska mágnese tiszta lilára "festette" a fél kijelzőt. Nyilván erősebb mágnes volt. Azt hittem a kisebb is tud kárt okozni. De akkor jó, köszi
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #48107 üzenetére
Nekem meg konkrétan nem megy a mobilnet. Médiamánia S csomagom van, 500MB havi szinten benne, túlforgalmazást ki kell fizetni. Augban befizettem egy kiegészítő 100MB-os csomagra, akkor küldtek valamit, hogy 19-e a fordulónap. Mivel nem kell tovább a kiegészítő net, tegnap lemondtam, mondván új hónap, megy az 500MB. Hát most semmilyen netem sincs. Este hívom őket, hogy csinálják veissza, mert ez így nem korrekt.
-
hatesz
tag
válasz
vadászcsiga #48080 üzenetére
Telekom kitalálta, hogy nem volt jó nekik, hogy mindenki elkezdett elsején netezni miután újra feloldódott a sebességkorlátozás, mert leterhelték a hálózatot, ezért új, random mobilnet fordulónapot kapott minden előfizető. Most beszéltem velük, nekem ötödikét választották...
Ahelyett hogy fejlesztenék a hálózatot...
Ja ezt elvileg minden előfizetővel közölték -
Criton
veterán
válasz
11.kerületben az Infoparkban teljesen OK a Telekom 3G.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #48084 üzenetére
Akkor mi értettünk félre téged valóban
Amúgy nekem nincs ilyen probléma, ha áthúzok valamit, az ott is marad és gépen + iPaden is egyből látom, hogy megváltoztatta a sorrendet az iCloud. -
nord_
veterán
válasz
Két probléma lehet.
1. hálózatkarbantartás van, 1430-on fenn van a tájékoztató.
2. Ha múlt hónapban túllépted a kereted és belassítottak, nem állt vissza automatikusan a korábbi sebességre (velem ez történt, üszi indította újra). -
DanielK
addikt
válasz
iOS<->Mac verzióra gondoltam.
de nálam megy rendesen iOS<->iOS között is. néha volt gond, hogy az egyik eszközön felvett könyvjelző nem jelent meg, ilyenkor kikapcsoltam az icloudban a safarit, az összes könyvjelzőt letöröltem, majd újra engedélyeztem a safarit icloudban és minden jó lett.(#48081) Ragnar95: Ragnar95 értette, mire célzok!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Úgy értette DanielK, hogy OSX és iOS között nincs gond a szinkronnal, csak windowson sz@r az iCloud control panel...
-
DanielK
addikt
válasz
vadászcsiga #48073 üzenetére
macen nincs baj vele.
-
válasz
vadászcsiga #48064 üzenetére
Az is, nagyon is
Pont azt tudja, amit akartam, csak wifi nyomtató nélkül. Weboldalt, bármit nyomtathatok, csak megnyitom a printer pro-t, megszerkesztem,milyen legyen a nyomtatott oldal és már nyomtatja is a gépem, mert a pc kliens fogadja a kérést wifin, és továbbítja USB-n a nyomtatónak.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #48062 üzenetére
Ez például annyi
Amit én rendeltem, az mondjuk Izraelből jött, de ezek is full ugyanolyannak néznek ki, szóval ezek is eredetiek nagy valószínűséggel
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #48048 üzenetére
Én ventillátorra raktam, ott nem rezeg semmit.
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #48011 üzenetére
Van olyan lehetőség is, hogy appsoreból letöltöd a nyomtatódnak megfelelő app-et és a hálózatba kötött nyomtatót tudod vele kezelni. Nekem egy HP nyomtatóm van megosztva airport express usb csatlakozójával. Régebben próbáltam több ilyen app-et, de aztán feladtam mert nem volt fontos. Írd be appstoreba pl hogy "hp printer", láthatod mennyi app van hozzá.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #48009 üzenetére
+1
Valóban bicskanyitogató a kolléga stílusa, a hsz-ai 90%-ban csak mások sértegetéséből állnak, ráadásul full jogtalanul, de még 1db olyan hsz-t nem olvastam tőle, amiben tényleg segített volna...
Valóban, a remote app is megoldás lehet, bár akkor ugyanúgy át kell juttatni a képet a gépre, tehát nem sok időt/energiát spórol ezzel a megoldással sem sajna. -
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #47973 üzenetére
A megoldásra én is kíváncsi lennék mert nekem is ez van, de eddig nem foglalkoztam vele, mert chrome-t használok.
-
Játékos
addikt
válasz
vadászcsiga #47964 üzenetére
Valóban, mintha már találkoztam volna ezzel az mp3-as csengőhang kérdéssel, csak teljesen kiment a fejemből, nem használtam. Viszont nekem mind m4r.
Akkor valahogy meg kell próbálnom újra beszerezni őket? -
Játékos
addikt
válasz
vadászcsiga #47961 üzenetére
Természetesen m4r. Rég nem buherálom a telefont, JB nélkül élek, megbarátkoztam az iTunes-szal, és szépen szinkronizálgattam a szükséges adatokat, ahogy illik.
Nem is tudtam, hogy mp3 formátumú "tone" is lehetséges... -
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #47942 üzenetére
Zért ez szemétség... Ha visszaviszem az új autot, mert kiégett az indexlámpa akkorse csak az égőt cserélik, hanem az egész autot.
-
peterpal12
csendes tag
válasz
vadászcsiga #47938 üzenetére
Dobozban füles töltő minden van?
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #47932 üzenetére
Nézz ra a telefon töltőjére az avn ráírva, hogy 1A, ami 1000mA ha megsoszlik a 2000 kétfelé akkor lesz 1000-1000 mind a két csatlakozóra, tehát rendesen tudja tölteni mindkettőt.
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #47922 üzenetére
Régi akkuknak számított ha sokat volt rajta, ezeknek már nem árt semmit..
-
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga #47922 üzenetére
ezt én is alátámaszthatom
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #47836 üzenetére
nagyon is helyes lépés.
-
Kommy
veterán
válasz
tudod voltak ezek a halálesetek az utángyártott töltők miatt, én megértem, hogy ezt csinálja az Apple. Ráadásul az se tudom megérteni, hogy miért kell egy töltőn spórolni amikor valaki vesz egy 200 ezres telefont. Utána meg jön sírni, hogy miért ilyen szar az aksi idő.
Sőt ha tovább megyünk akkor is lehet olcsóbb töltőket venni csak olyat kell venni aminek van Made for iPhone minősítése, mivel azokkal nem is lesz gond.
Amúgy már egy utángyártott kábel sem a legjobb mivel lassabban tölt róla a telefon. -
samgar
őstag
válasz
Jah, ki is ba..tam a kukaba. Autos volt.
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #47832 üzenetére
Tolti es nem produkal fura jelendegeket kozben. Akkor ejjelre berakom
-
gzbotii
nagyúr
válasz
vadászcsiga #47830 üzenetére
Koszonom
Az en univerzalis USB toltomon azt irja 5.2V es 800mA.
Az a 0.2V nem problema, ugye? -
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga #47665 üzenetére
miért kell 6 acc?
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #47551 üzenetére
Mobilnézeten nem hozza. Igaz át lehet kapcsolni. Megpróbálom.
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #47531 üzenetére
Valamit ossze kevert a geped, vagy ez most altalanos, hogy mindenkinek mast mutat...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #47419 üzenetére
Az azért lehetett mert a safaridban még a régi cookie-k voltak eltárolva...
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #47419 üzenetére
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #47417 üzenetére
Mi volt ott, fapuma?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #47383 üzenetére
4S 6.1.3-mal úgy hogy előtte mindent bezárok, kikapcsolom majd bekapcsolástól 26 mp míg bebootol, és 47 mp míg feláll a hálózat is.
-
kenny123
addikt
válasz
vadászcsiga #47348 üzenetére
Tényleg, az eventre kb mennyivel elötte dobják ki a meghivókat? Már várom hogy kintlegyen az ios7, aztán akkor talán adnak ki JB-t 6.1.4re. Jelenleg kb esélytelen, hogy frissitek, és nemhiszem hogy a GM verzió sokat változtatna a hetesen.
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #47348 üzenetére
Veszem az újat
-
czgh
tag
válasz
vadászcsiga #47251 üzenetére
SIM kártyájánál ... azaz a SIMfémbizba*sz
... jól írtam, nem azt, hogy a SIM kártyán.
Köszi a segítséget!
-
BlackSoft
addikt
válasz
vadászcsiga #47240 üzenetére
Na megcsináltam. Most jónak tűnik egyelőre.
Csak majd lesz egy kis idő a sok játékot leszedni, mert nem csak én használom, és volt rajta 10GB játék
-
BlackSoft
addikt
válasz
vadászcsiga #47237 üzenetére
És az teljes törlést csinál, majd rendszert telepít?
Esetleg valakinek volt ilyen problémája? Meghallgatok minden ötletet...
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #47228 üzenetére
kijelölöd őket / get info / options fül / part of a compilantion YES-re állít.
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #47152 üzenetére
No de nekem pont megvan, zsír!
-
ferikek
aktív tag
válasz
vadászcsiga #47057 üzenetére
Nem csak ezt nem játssza le, hanem egyiket sem, ami ilyen fajta videó (sztem inda v videa a probléma)
[link] -
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #47057 üzenetére
Itt a kérdéses oldal.
iPhone 5 iOS 7 lejátsza: [link]ferikek: Nem tudom de a youtube app fentvan a Te telefonodon is??? Bár nem hiszem, hogy összefügg de hátha mégis.
-
arpi6k
addikt
válasz
vadászcsiga #46906 üzenetére
Ettől féltem.
amuba:
Az most sajna nem alternatíva. :S
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #46901 üzenetére
Pontosan... Előtte még jó volt, mostmeg nem tudom visszaállítani. Nem mintha fontos volna.
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #46897 üzenetére
Véletlen nyomtam rá, hogy magyar helyett angol legyen az alapértelmezett nyelv.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #46790 üzenetére
Nem mert a cromeba gmail el vagyok bejelentkezve így crome minden eszközökön tudja a jelszavaim szerencsére.
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #46830 üzenetére
Ez már gondolom a 7-es előkészítése.
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #46820 üzenetére
Ugyan olyan sz*r mint az 5 volt. Sajnos ehhez nagyobb javítás kell mint ami a 6-osba került.
(#46819) snooze: A program indításakor nem jöhetne fel semmi esetre sem az iTunes bejeletkezési "ablak". Indítsd újra a telefont és próbáld meg újra elindítani.
-
L_YKing
addikt
válasz
vadászcsiga #46815 üzenetére
Letöltöm az ipsw-t , shift+frissítés. Berakom amit kell és utána írja.
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #46790 üzenetére
a passcode megvéd..
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #46670 üzenetére
Ez milyen oldal vagy app?
-
Totheground
addikt
válasz
Ikon és nekem sincs.
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Lehet nálam azért van, mert médiamánia s-ben vagyok, aminek túlforgalmazós a netje. Másik kérdés itt még, hogy ezek a lekérdezések vajon kerülnek-e pénzbe itt, mint a honlapon? Kettőt megnéztem, de nem merek többet, sunyiba kiszámláznak 56 forintokat a végén.
Nektek a netes mytmobileban sincsenek?
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #46668 üzenetére
nekem sincs
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
vadászcsiga #46668 üzenetére
Nekem itt van:
-
StLui
veterán
válasz
vadászcsiga #46663 üzenetére
Köszi!!
-
matyi19
őstag
válasz
vadászcsiga #46656 üzenetére
Nincs, volt mar ujrainditva...
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #46610 üzenetére
Probaltam mar mindenhogy de semmi, lehet a 64 bites miatt csinalja nekem is, elotte nem emlekszem milyen itunes volt.
-
Criton
veterán
válasz
vadászcsiga #46578 üzenetére
akkor ezek szerint ez megint egy olyan alkalmazás, ami szépnek szép de semmire sem jó
-
Zsolaf
addikt
válasz
vadászcsiga #46570 üzenetére
Meglesem én is... kösz
-
Criton
veterán
válasz
Én is köszönöm
-
csacsi67
addikt
válasz
Kösz
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #46506 üzenetére
Meg az Androidon is van , már pedig egy ott szocializálódott júzernek megnyugvás lehet váltáskor. Mégha szegenyesebb is a használhatósága.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #46448 üzenetére
Márpedig tudtommal az áramerősség számít a töltés sebességénél...Főleg, hogy a teljesítményt az áramerősségből és feszültségből lehet számolni és mivel a feszültség állandó, így a töltési sebességet csak az áramerősség befolyásolja, bár az tény, hogy az áramerősség befolyásolja a teljesítményt is...
-
VoidXs
nagyúr
válasz
vadászcsiga #46448 üzenetére
Az iPad járt a fejemben.
-
joey04
titán
válasz
vadászcsiga #46418 üzenetére
kár, hogy nincs arról kimutatás, hogy hányan használják jelenleg az új rendszert. mert a topikból kiindulva nagyon sok laikus is használja. Szóval onnan is mennek vissza hibajelentések. Nekem a mai fagyi kivételével eddig annyi a problémám vele, hogy néha röcög és ugye amíg működött a fülesem azt tapasztaltam, hogy ha sokszor nyomom meg a hangerőállítást rajta, akkor továbbra is feléled a kijelző. Persze van még sok egyéb is, de szerintem nagy gond nem lesz vele. A kinézetet leszámítva persze.
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #46357 üzenetére
iPad 4-en teljesen használható.
-
Mr. Erikszon
senior tag
válasz
vadászcsiga #46323 üzenetére
A bytafont kéne és a Zeppelin.
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #46308 üzenetére
Nem, ez most más.
Barátnőm nyomkodta, aztán volt egy jelkód csere az éjszaka amikor hót' részegek voltunk és nem emlékszünk rá. Az első szám megvan, a többi offos.De nem viccből volt, okkal, mielőtt valaki írná hogy minek csak úgy jelkódot cserélni.
Az ő gépén próbálom rádugni iTunes-ra, és mivel új gép, megbízhatóságos cuccot kell állítani a telefonon, ahhoz pedig fel kell oldani..
Pedig kellenének azok az éjszakai képek.Segáz, majd otthon..
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #46300 üzenetére
Jaja!
Totheground!
Na, nem is néztem, még feljebb kúszott?
Indult 60-ról a 3G, utána 80 a 3GS, 117 az i4 (megjegyzem, ugyanennyi volt akkor a dollar) aztan talán 130 a 4S, utána 160 talán az 5, es most 190...
Engem mondjuk mar rég nem izgat, nálam 100 korul volt a lélektani határ. A gondolattal se játszom el, hogy ennyiért vegyek egy szaros telefont. Lassan 1000 dollar egy iPhone itthon kártyásan. Menjenek a p.csába.
Blaise!
De egyszer megálljt kell parancsolni a folyamatnak. Ez nem kőolaj, aminek emelkedik a világpiaci értéke.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #46296 üzenetére
ÁÁhh, nincs kedvem több száz hsz.-t átolvasni, bízom a memóriámba(vagy mégse)
DanielK-val kapcsolatban a vodafone erős szívatása rémlik. -
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #46292 üzenetére
Ez olyan, mint amikor ment a friss hajnalozós iPad hiszti a resellereknél, a normálisabbja meg besétált mondjuk egy MM-ba megjelenés napján délután oszt levette a polcról
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #46292 üzenetére
Bennem leginkább az maradt meg, hogy még aki elő is rendelte, az is rengeteget várt rá, a függetlenre meg még többet. Ez a vidékes dolog annyira nincs meg, de reméljük, úgy lesz, ahogy te mondod.
M@te: Ha eddig kibírtad, akkor már itt a célegyenesbe ne add fel.
Mostanság kezdem kicsit bánni, hogy én nem bírtam, és lecseréltem 4S-re, mert akkor biztos lenne, hogy váltanék az újra, de így nem hiszem, max ha helyettem fog takarítani és főzni.
-
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga #46286 üzenetére
köszi!
-
Bojler96
csendes tag
válasz
vadászcsiga #46280 üzenetére
Miért? Az iPhone Lite annyival jobb?
Mondjuk ha jövőre jön az i6 akkor egyértelműen 6C lesz a neve, de mi lesz 2 év mulva? 6SC?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest