Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Bluetooth-headsetekről általában
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
-
_adaml21_
őstag
válasz
Bojler96 #46113 üzenetére
Nekem van egy olyan érzésem, hogy annál gyengébb hardvert kap, hiszen az 5 egyfajta középső modell lesz(mint most a 4S a 4 és az 5 között). Ha tippelnem kéne, olyan cumót raknak bele, mint amilyen most a 4S-ben/iPad miniben van.
Na meg aztán tapogasson a fene Camcung féle PC-házat
-
_adaml21_
őstag
válasz
Bojler96 #46100 üzenetére
Én épp a múlt héten váltottam 4S-ről 5-re. Én 4 dolog miatt váltottam, csökkenő fontossági sorrendben:
- az Apple ki fog hozni egy olcsó modellt szeptemberben (5C), ezzel kinyírja a 3,5 colos modelleket, így nagyot fog esni a használtpiacon a 4S ára, ezért még addig szabadultam meg tőle, amíg jó áron el lehetett adni
- az iOS 7 iPhone 5-ön funkciómegkötés nélkül fut, akadásmentesen, gyorsan (a beta még nem teljesen, de a végleges egész biztosan úgy fog)
- kellett már nekem az a 4 col, pont megfelelő méret, teljes képernyőn futnak a youtube vidik, stb.
- sokkal szebb, és könnyebb a telefonés jobban bírja az akksija
szerk.: én az i5-öt is használtan vettem, 1 hónaposat, tehát anyagilag nekem megérte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az ASUS sem feledkezett meg a kvantumpontos OLED monitorok szegmenséről
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth-headsetekről általában
- Gyúrósok ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest