- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
Tibee86 #165807 üzenetére
Sygic: Megtervezed az útvonalat. Mutatja a térképen, ezután hosszan ráböksz a térképre az adott helyre és 2 mp után már be is tervezte az útvonalba. Ezt így eljátszod a többi címmel is.
iGo:
Útvonal menü, útvonal szerkesztés. Itt hozzáadod a sorban a címeket, tervezés, és ott lesz az összes a térképen.
Amúgy tényleg gyenge a 4S ehhez. Én nagyon nyomott áron vettem erre egy letiltott 5S-t. -
danilla
őstag
válasz
Tibee86 #165805 üzenetére
En se nagyon eroltetnem ezt a 4s-t
Nem hasznalhatatlan, de tud bosszanto lassulasokat eloidezni. En csak zenehallgatasra tartottam meg (egy logitech hangszoro dock-ban csucsul), de a zeneszam/album kivalasztasa (apple music/spotify) is neha eleg nyogvenyelosen megy. Ebben persze ludas leginkabb a legujabb ios (ami meg rament).
-
nord_
veterán
válasz
Tibee86 #165780 üzenetére
Se 4, se 4S!
Még a Waze-t se bírta a 4S, napi rendszerességgel kidobálta a navit... Lehet mondani, hogy az volt a baj, túl sok progi futott a háttérben: de nem, mindegy volt, hogy kilőttem-e az összes appot vagy nem...
Azt is lehet mondani, hogy biztos az én telefonom szenvedett csak ettől a problémától, de sajna ez se igaz: a feleségemnek is 4S volt, neki is ugyanezeket produkálta.Lényeg a lényegben: 4S max zenehallgatásra jó, már navira is gyenge.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tibee86 #165780 üzenetére
Ha a kettő közül kell választani, akkor 4S. De navira nem lenne jobb a nagyobb kijelző?
Ebből a szempontból én is jobban örültem volna egy 7 Plus-nak legutóbb. Hosszúak a lábaim/karjaim, messze ülök a műszerfaltól, az ülést is koppig hátra kell tolnom a Jazz-ben.
Még szerencse, hogy ritkán kell a navi, mert a mindennapokban sokkal kényelmesebb nekem a 4,7 inch.
-
tuzpenge
őstag
válasz
Tibee86 #165109 üzenetére
Sziasztok,
hol lehet megnézni a termékek listáját amit ezzel a coop kártyával lehet akciósan megvenni? Telekom oldalán eljutottam már addig hogy megnézzem milyen kedvezményt hoz ez a coop kártya, de hogy milyen tartozékra érvényes és hogy mennyi, vagy hogyan azt nem. Vagy minden tartozékra, és ha mondjuk veszek valamit 10.500 -ért akkor csak 500-at kell ténylegesen fizetni?
Köszi. -
Parson
addikt
válasz
Tibee86 #165096 üzenetére
Eh. Ki irt olyat, hogy ilyet irtál? Te sem érted ezek szerint azt, amit idézel. Picit értelmezni kellene a szöveget, és ezt nem bántásból irom. Az 'ezek szerint' az azt jelenti kedves Tibee86, hogy következésképp / logikusan ebböl következöen, stb. És hogy miért? hát itt irtad:
'vagy szimplán így gondolod és ezután ez már tény' - ebben fgogalmaztad meg azt, hogy ezt kitalációnak véled, még ha nem is szó szerint irtad.
Ennyire egyszerü. Itt mindenkinek el kell magyarázni, hogy tanuljanak meg szöveget értelmezni? Hagyjuk a témát, én befejztem.
-
Parson
addikt
válasz
Tibee86 #165092 üzenetére
Látom ezt se sikerült felfogni. Leirom. Az, hogy nem mutattam konkrét statisztikát, az nem jelenti azt, hogy az információk csak ebböl a f´orumból vannak. Már csak azért sem, mert ha lett volna annyi sütnivaló, akkor érthetted volna, hogy pl a saját meghibásodások sem innen hanem a saját környezetemböl jönnek, és azok még igencsak a saját tapasztalatok. (Megelözve itt egy elörelátott beszólást: nem, nem csak saját környezetböl vannak infók, bármennyire hihetetlen ez számodra.)
A kötekedés pedig láthatóan folyik annak ellenére, hogy van megnevezett statisztika, vagy nincs. Teljesen mindegy. Az viszont, hogy ezek szerint te szerinted a felvázolt hiba csak kitaláció, bizony jelenti azt, hogy te burokban élsz e téren, és még te kérdöjelezel meg dolgokat (amik valójában tények, szerte a világban, bár én csak európában járkálok, de internetnek hála - amit te is használsz - nem csak személyesen gyüjtök információkat). Gratulálok. -
danilla
őstag
válasz
Tibee86 #164857 üzenetére
Én azt reméltem, hogy az ios11-ben majd bővülni fog a 3d touch lehetőségek száma, de kezd úgy tűnni, hogy épp ellenkezőleg lesz, és csökkentik a használatának lehetőségét.
Valami olyasmit is olvastam, hogy a notification képernyőn, nem lehet majd az értesítéseket megnyitni 3d touch megoldással, hanem jobbra kell majd húzni és akkor nyílik meg.
-
oba
addikt
válasz
Tibee86 #164348 üzenetére
Pedig tényleg kényelmesen elfér. Persze ha hátraszaltózom felhúzott térddel, esetleg gombát szedek a réten guggolva, vagy magas térdemeléssel járok akkor ÉRZEM, hogy ott van, de nem mondanám kényelmetlennek
Nyilván ezeket nem művelem, de példának jók. Neki sincs vele gondja: [link]
Lentebb kérdezte valaki: 180 cm vagyok. De a 6S vs SE témához visszatérve... akinek nem fér el kényelmesen a 6S a zsebében annak nem rá való méretű nadrágja van. -
bnorci71
addikt
válasz
Tibee86 #164195 üzenetére
innen hardverapróról van volt már több fajta is de majd mindeggyikkel így jártam
volt, hogy a zsebembe az asztal sarkának dőltem neki és elpattant, de végül is ez a feladatalehet most is a garázsba vagy favágás közbe a zsebembe a telefonnak ütődött valami és azért pattant ki a széléből
csak gondoltam kipróbálok egy márkás Nillkint az meddig bírja, 1hónapnál többet szinte soha nem bírt ki
-
kisjimy
aktív tag
válasz
Tibee86 #163879 üzenetére
Köszönöm a válaszotokat,az az igazság,hogy most e hónap 15vel lejár a hűségem
t-mobile) és már most kezd készlet hiány lenni i7 plus 128gb ból.Az árak szerintem nem fognak ennél lejjebb menni,főleg nem a t-mobil-nál.Aug.-ban mennénk nyaralni és ott már jó lett volna használni 4k videózást.Azért nem igen szeretnék külön gopro-t venni. Valaki használ i7plus-ot véleménye?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #163419 üzenetére
Miért ne tudnák tiltani a telefont?
"Ha azt írja ki, hogy "nincs szolgáltatás" akkor a sim kártyád nem tud csatlakozni a hálózathoz, nem a telefon."
Telefon tiltás esetében is ugyan ez van, mivel nem engedi felcsatlakoztatni a sim-et a hálózatra, ezt nevezik annak mikor letiltották a telefont, szóval nem azt jelenti hogy nem tudsz belépni a készülékbe sem.
-
Diokhan
addikt
válasz
Tibee86 #162659 üzenetére
De annak is kellene lennie valid purchase date-nek nem? Hiszen ha ujra forgalomba hozza az Apple, akkor nem
ezt kellene írnia, ha józan paraszti ésszel bele gondolok. En arra gondoltam, hogy bent kellene lennie a telefonnak meg az Apple-nel...?! Tegnap az öcsém vett egy 6s-t es ezt írja neki az Apple oldal. -
boogie84
veterán
válasz
Tibee86 #162563 üzenetére
Nekem ez az ami annyira nem jon be. Szebb lenne ha szelesebb lenne es kevesbe latszodna az uveg pereme, de ezen most ilyen van.
(#162564) Gyurma_13: Sajat magam tettem ra az uveglapot. Eleg konnyu volt felhelyezni. Nagyon tetszik!
(#162568) nickedez89: Oszinten szolva nem is neztem h van ebbol a tipusbol 0.2, igy megvettem a 0.33-as vastagsagut. Mivel nincs osszehasonlitasi alapom, igy ez most tetszik! 😊
(#162569) B-L-A-C-K: Ilyet en is szeretnek!
-
tybsen
addikt
válasz
Tibee86 #161732 üzenetére
Minden szabályzatot ki lehet játszani.
A szabályzat, miszerint nem lehet hirdetni szakmai topikban, arra jó, hogy ne menjen át apróhirdetésbe egy szakmai topik.
Ettől függetlenül nyilván nem lehet kizárni mindent, például ha valaki egy telefontokot szeretne ajánlani ebayről vagy valamelyik nagyáruházból, ezzel úgymond segítve a másikat.
(Ami számomra nem követhető, hogy miért lehet mégis az aláírásokba hirdetéseket tenni. Ez számomra teljesen logikátlan és feltehetőleg annak sem logikus aki megalkotta a szabályokat - szerintem egy egyszerű tévedés lehetetett ez a szabályzat megalkotásakor és aztán úgy maradt.)
-
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #160187 üzenetére
Nálam azt jelentette jelen esetben, hogy alumíniumig lekopott a festék.
Egyébként a „komplett” szó értelmezhető többféleképpen is. De neked ez is külön magyarázatot igényel.. Milyen érdekes.(#160188) galaxys80: bocsánat.
Dugjuk a fejünket homokba és egyből minden jobb is lesz.
Nyilván itt csak dicsérni lehet az ájfónt, ha lötyög a gomb vagy elromlik valami az nem az Apple, hanem a felhasználó hibája. -
-Ben-
veterán
válasz
Tibee86 #160184 üzenetére
Iszonyatosan fárasztó efféle kekeckedésekre válaszolni. A fórumozásnak nem erről kellene szólnia.
Nagyon jól tudod, hogy miről van szó, több karaktert erre nem kívánok pazarolni.Gixxer88 hozzászólását javaslom elolvasni.
„Persze, bármit olvasol a fórumon vagy bárhol azt utána tényként közlöd a szakmai topikba.
Ennek valóban nem sok értelme van.”Miért, neked csak az számít, amit Te magad tapasztalsz?
Több PH-s fórumtárs is jelezte, hogy még akár fólia nélkül is lepattog a festék. Matt feketéről és jet blackről egyaránt jelentek meg olyan fotók, ahol jól láthatóan világított a natúr alumínium a fólia leszedése után. A felirat pedig nagyjából még az egyszerűbb fóliákkal is lejön (jet black). De ezek szerint mindenki hazudozik össze-vissza, semmi se igaz, Gixxer is hülyeségeket beszél, csak az a tuti amit Te a két szemeddel láttál, tapasztaltál. Kérlek, mesélj még...
-
Diokhan
addikt
válasz
Tibee86 #159527 üzenetére
Én sem adnám el semmi pénzért, mégha lenne helyette SE, akkor sem.
A többi HSZ-re: Nekem nagy lenne a i6 vagy i7 mérete, ez az 5S tökéletes méretű, még a 4S is jó volt, de az 5S a tökéletes méret számomra. Hardverben valóban nem túl korszerű már, de én nem használok rajta olyan sokmindent, hogy kelljen az erősebb SoC, bőven elég ami van.
-
Chiftain
aktív tag
válasz
Tibee86 #157538 üzenetére
Hát nem vagyunk egyformák. Van aki bevállalja a kockázatot, van aki nem. Családtagokon kívül nem tudok mást elképzelni akiben megbíznék ilyen ügyekben. De ez lehet az én "hiányosságom" is.
A baj csak az hogy amíg az árakat nagyon jól lehet pénzbe számszerűsíteni, addig az idegeskedést, utánajárást, rendőrségi majd esetleg bírósági üggyel járó időbeni, pénzbeli ráfordítást már nehezebb.
De melyik az olcsóbb? megvenni 2x használtan 140 ezerért? vagy 1x újonnan 220 ezerért? Az első esetben nincs semmi garancia arra hogy nem fogják letiltani, míg a másodiknál azért ha én hoztam el a telekomtól akkor ez nem fenyeget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest