- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilidzser
tag
válasz
vadászcsiga #55439 üzenetére
Én is a BB10-et nézem folyamatosan, mert egy barátomnak Z10-e van. A rendszer nagyon hasonlít az IOS-re, de sajnos tényleg gáz, hogy kevés a program rá. Jelenlegi helyzetükben kérdés mi lesz velük.
Ezzel szemben az Apple minden téren kiforrott megoldásokat kínál.
Én androidról jöttem át nem kevés gondolkodással, most már van egy Mac Air, iPad Mini, iPad 3 és egy ipod nano is az iPhone 5 mellé. Így kimondottan jól kihasználható a rendszer, bár az OSX még ad fel jócskán megoldandó feladatokat.
Egyébként az IOS 7 jobban használható sokkal szerintem, mint a korábbi, a külsővel pedig barátkozni kell, nem is kicsit.
Már a 2 éves fiam is inkább az ipaden nyomja, pedig van Androidos S wifije...:-) Ő pedig még nagyon őszinte lélek...:-)
Pénteken kipróbáltam egy másik barátom 5s készülékét. Hát, ha valaki azt mondja, hogy nincs innováció, én ezt cáfolom. Maga az ujjlenyomatolvasó is megér egy misét (egész egyszerűen kitökélesíti a telefont), a slow motion videó pedig kifejezetten unikum. Ha nem szolgáltatónál volnék hűséggel, tuti cserélném az 5-ösömet az újra. A kinézete pedig iszonyat elegáns lett. ( a szürkét láttam). -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #55432 üzenetére
Ez meg a másik undorító dolog. Szívesen cserélgetném én is évente a telefonom, de nem áll szándékomban, mert bőven kiszolgál a 2 éves hardver is, de ugye az Apple-nek ebből nincs pénze...
#55434: Nem laggol, helyette ott vannak a félórás animációk a laggolás helyett.
-
bigdady
nagyúr
válasz
vadászcsiga #55432 üzenetére
De legalább nem laggol, ez sokat jelent (nekem)
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #55390 üzenetére
Aki frissített iOS7-re, meg is érdemli a szenvedést.
Gondoltam idővel egyre szimpatikusabb lesz az új rendszer, de nem, egyre jobban utálom. -
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #55419 üzenetére
Oké lehet de csak úgy ha megy a telefon rádugod töltőre majd kikapcsolod. Én hirtelen arra gondoltam, hogy a kikapcsolt telefonra rádugod, mert úgy nem tölt mivel be is kapcsol egyből. Amit nem értek, hogy mi értelme van így tölteni.
-
válasz
vadászcsiga #55289 üzenetére
(#55289) vadászcsiga
Szívás, baromira utálom. Egész egyszerűen ocsmány.(#55290) -secret-
JB-et nem szeretnék, iOS 6-on sem volt. Nem volt rá szükségem.(#55291) samgar
Munkatársam mondta, aki feltette valamelyik bétát, hogy abban lehetett.(#55293) -Valinas-
Ha módosítani kell, vagy csak érdekel egy kontakt infó, akkor jól jön. Plusz beszélgetés közben is hasznos.Egy újabb hiba:
Letöltöttem a Retromatic-ot, ami megkérdezte, engedélyezem-e neki az értesítéseket. Leokéztam. Bementem a beállításokhoz, az értesítési központba, ahol nem találtam meg. (szerettem volna finomítani a dolgon) Kikapcs-bekapcs és lássanak csodát, minden rendben. Mintha csak egy Windows előtt ülnék. Jöhetne már a 7.0.3, vagy valami hibajavítás... -
Blyan
félisten
válasz
Ne mond már.
(#55392) icecave
Igen, az animációk lassítanak nagyon sokat...
-
madgie
titán
válasz
Hát ez ilyen sport, türelemes nyuggerek játéka lett a hetes
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #55376 üzenetére
Szerintem annyira nem felesleges, nem biztos hogy akarod, hogy egy app engedély nélkül bekapcsolja a mikrofont.
-
buci30
addikt
válasz
vadászcsiga #55362 üzenetére
THX!
Akkor innen figyelem ami ingyenes leárazott és leszedem aztán törlöm ha nem kell ne foglalja a pici helyemS ha majd kell nem kell félnem ,hogy már xy euro lett
-
Lanash
senior tag
válasz
vadászcsiga #55357 üzenetére
Vagy mindkettő
Kösz a válaszokat -
válasz
vadászcsiga #55339 üzenetére
De, köszi.
Tvc-mal végre feladta a tokokat, kíváncsi vagyok,mennyi idő alatt érnek ide, múltkor 21 nap volt. Legalább olcsó
egy hét volt, mire rendelés után feladták, de csak mert 1-2 dologból nem volt raktáron és inkább megvártam, amíg lesz, minthogy másik színt válasszak. Végig e-mailezett velem az ügyfélszolgálat, hogy hogyan is legyen. Korrekt.
-
Zjunior
veterán
válasz
vadászcsiga #55334 üzenetére
Lol.
Nem volt nekem is.. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #55328 üzenetére
131 Ft-ot, hát sokallom...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #55326 üzenetére
Szerintem megkapod, de próbáld ki nem hiszem nagy összegek lennének ezek a letöltésék, gondolom pár cent, ha tévedtem sorry...
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #55318 üzenetére
Nem, volt definition is. Vagy az csak az iBooksban? Akkor bocsi.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #55196 üzenetére
Az eddig is volt, nem? Az iOS6-ban. Csak magyarul nem működött sosem.
-
Ragnar95
félisten
válasz
vadászcsiga #55303 üzenetére
Szóval akkor normális iOS7 alatt ez a mértékű merülés?
M@te: de ez éjjel volt, amikor semmit nem használtam... -
daninet
veterán
válasz
vadászcsiga #55313 üzenetére
Az apple fórum szét van moderálva, tucatjával törlik a hozzászólásokat. Szvsz a hozzáállásuk elképesztő.
-
Beethoven
tag
válasz
vadászcsiga #55300 üzenetére
Köszönöm
Akárcsak a FaceTime-nak...
-
atirag
őstag
válasz
vadászcsiga #55292 üzenetére
Nekem emiatt a főoldalon nincs semmi és a második oldalon van ami régen az elsőn volt és így látom mindig a családot
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #55247 üzenetére
Hat, fektetett nézetben a Safariban konkrétan alig látom a tartalmat, mikor feljön a tálca. Amíg ez ilyen, nalam szoba se johet a frissítés.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
vadászcsiga #55273 üzenetére
Felismeri, csak egy idő után kiírja a hibát, hogy 0xe80000xy, nem tudom így kapásból, hogy mi a vége... Az elvileg a telefon hibájára utalna, de minden más géppel és itunessal szinkronizál.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #55270 üzenetére
De neki hol tölt nem, vagy az is eredeti hiba ez volt...
-
-Valinas-
senior tag
válasz
vadászcsiga #55267 üzenetére
Fent van, és a mobile device support is, vagy mi a csuda. Milyen driver lehet? iPhone, vagy talán az alaplap USB driver-je? Mert azt nem lehet letölteni az alaplap honlapjáról, és természetesen a windows is azt írja, hogy ezek a legfissebbek... :/
-
-Valinas-
senior tag
válasz
vadászcsiga #55263 üzenetére
Igen. Pl. ha egy külső vinyót dugok be, ami azt hiszem, elég nagy igényű, azzal simán elboldogul.. :/ Csak iPhone-nal csinálja, és csak ez a gép.
Rákerestem google-ban (iPhone connects and disconnects PC), de az összes fórumon írt dolog hülyeségnek bizonyul, így pl. kapcsoljam ki a push-t és a 3g-t, és akkor jó lesz... vagy hogy nem jó a kábel, de ahogy már írtam, sok kábellel kipróbáltam.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #55263 üzenetére
Úgy mint a tok...
-Valinas-: Ha a telefon más eszközbe tölt, + a kábelt is kicserélted az állításod szerint, és a hibajelenség ugyan az akkor a telefon egyértelműen kizárható. Az hogy az alaplap, vagy a táp a mumus meg így nem lehet megállítani, mindkettő okozhatja, de meg akár szoftveres gond is lehet. Szerintem érdeklődj egy alaplapos topikban.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #55255 üzenetére
Az IOS7 előtti verziót ismertem. Touch 5-on nekem is baromira akadt, ezért kezdtem el Chrome-ot használni Safari helyett, viszont 5S-en már nincs gond.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #55251 üzenetére
Talán egy kicsit lehetne növelni az animációk sebességét, de nekem így is megfelel.
Tuti azért itt is fognak csiszolni. A billentyűzettel mi a gond?(#55253) erdoke: A BB10 előrébb van, mint a WP8? Csak az a kár, hogy a cég csőd szélén van, pedig tetszetős rendszer nagyon.
-
erdoke
titán
válasz
A többség hasonlóan gondolja:
-
bull84ghia
őstag
válasz
vadászcsiga #55244 üzenetére
Nekem ezért van még rajta 6.1.3
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mit találsz amúgy lassúnak?
-
snooze
veterán
válasz
én is csak akkor frissitek ios7-re,ha több pozitiv vélemény lesz..
vagy marad a 6-os..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ha neked az lassú, akkor i5-öt meg i5S-t se vegyél, mert szinte ugyan olyan lesz azon is, vagyis a napokban volt alkalmam megtapasztalni egymás mellett a két készüléket...
-
Kommy
veterán
válasz
vadászcsiga #55237 üzenetére
Dehogy unatkozok, veszem fel a telefont az asztalról és akkor vettem észre.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #55229 üzenetére
Bármit, amit ki lehet jelölni. Kijelölés/kiválasztás után ott a Speak a Define után. Persze az is lehet, hogy valahol előbb be kell kapcsolni, nekem már régóta így van. Ha tippelnem kell, az Accessibility alatt keresném.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #55229 üzenetére
De tokok legalább a telefonhoz tartoznak, ennek meg köze sincs hozzá...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #55213 üzenetére
Felolvastatni magyarul is lehet.
-
mondomén
őstag
válasz
vadászcsiga #55208 üzenetére
Hat pont arra.
Gondolom csak angolul mukodik, probalj meg egy angol szot kijelolni.
-
greggggg
aktív tag
válasz
köszi! neked is b-l-a-c-k!
meglesem! -
mondomén
őstag
válasz
Definiál, meghatározza a szó jelentését.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #55089 üzenetére
Ha a következő két napban nem jön elő még más extra akkor felőlem mehet...
Smile8822: Karcolódik, így ha elakarod kerülni ezt a jelenséget akkor érdemes, nem tudom milyen fólia van rajta neked, a matt ront a képminőségén de a fényesre nem jellemző.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #55078 üzenetére
i5-ön meg a hátlapon megjelent egy kivetítő, az oldalán meg egy fémdetektor. Nem mertem azonnal beírni, vártam egy napot vele.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #55069 üzenetére
Természetesen a régit... De iOS 6 alatt nincs vele gond.
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #55015 üzenetére
Reggel még sz@r volt, délután már jó. Pontosabban nem tudok mondani. Most is megy, mint a vihar, pedig olyan még nem volt szeptember 20 óta, hogy 3 egymást követő megnyitáskor, vagy 3 órán át mindig jó legyen.
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #55000 üzenetére
És az üzemidő okés?
-
Blyan
félisten
válasz
vadászcsiga #54998 üzenetére
Egy hónapja már kint van a végleges, ahhoz képest is van némi lemaradásod, nem?
-
Blaise
veterán
válasz
vadászcsiga #54993 üzenetére
Kicsit fáziskésésben vagy
-
sly54
tag
válasz
vadászcsiga #54947 üzenetére
Az appstore kirakja értesítésbe,hogy mi frissült(legalább is i5-ön
-
madgie
titán
válasz
vadászcsiga #54951 üzenetére
Hogy kirepül a simtartó az 5C-ből
Az meg mókás, hogy polikarbonát a ház, mégis mindig képernyőre esik a telefon... mi értelme van ennek így?
-
Totheground
addikt
válasz
Azért a puskáért odaadnám a bal golyómat.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Engem az ilyen tesztek felidegesítenek, inkább adták volna valami szegény gyereknek minthogy ezeket az értelmetlen dolgokat végig csinálják a telefonnal...
-
irgum
addikt
válasz
vadászcsiga #54942 üzenetére
Csak amíg nem nyomsz egy home gombot.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #54942 üzenetére
Ez mondjuk engem is idegesít kicsit. De van még valami, ha rákattintok, hogy mi frissült az appban akkor legördül, de utána nem megy vissza a leírás.
(#54945) irgum:
-
samgar
őstag
válasz
vadászcsiga #54901 üzenetére
Egyetértek!
-
zsambek
aktív tag
válasz
vadászcsiga #54895 üzenetére
Még nagyon régen az iGO-val volt egy érdekes sztorim, de akkor adok még egy lehetőséget neki
-
válasz
vadászcsiga #54892 üzenetére
kösz srácok, igazi RO$$z avatar
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #54869 üzenetére
Más minden tetszik, épp azért írtam ezeket hogy csak ennyit hiányolok belőle. i5-ön nem tapasztaltam semmi lefagyást, vagy egyéb hibát. Jó vannak olyan alkalmazások amik kilépnek ha úgy gondolják, de azok nincsenek még ios7-re optimalizálva mert régiek.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #54832 üzenetére
Megöltem a topikot
-
atirag
őstag
válasz
vadászcsiga #54808 üzenetére
Nálam akkor volt ilyen mikor a munkahelyemen lévő wifire voltam kapcsolódva.
És mikor kikapvsoltam akkor javult meg. De ott néha nem is kaptam meg a bejövő imessage-eket sem. -
M@te
senior tag
válasz
vadászcsiga #54808 üzenetére
nincs olyan. szolgáltatónként változik hogy hogyan kell kezdeni az sms-t és akkor kapsz jelentést. -
nord_
veterán
válasz
vadászcsiga #54805 üzenetére
Ez lenne a kézbesítési jelentés, ami iPhone-on alapértelmezetten nincs.
Voda, Telenor: - jel legyen az sms első karaktere,
Telekom: *A# -
atirag
őstag
válasz
vadászcsiga #54777 üzenetére
Wifin vagy mobil hálozaton?
Nekem akkor csinált ilyet mikor wifin voltam.
Tapasztalt már valaki olyat,hogy imessage-et küldött és sima szöveges üzenetként számlázták?
Mert ma pont egy ilyet tapasztaltam. 1000feletti sms-t számláztak ki. -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #54805 üzenetére
van olyan ios-on?csak ha te beirod a szolgáltatonként más karaktereket..nem?vagy az a kézbesétési jelentés?
-
J00hnny
aktív tag
válasz
vadászcsiga #54799 üzenetére
-
válasz
vadászcsiga #54777 üzenetére
be van kapcsolva az imessage?
-
vans?
őstag
válasz
vadászcsiga #54773 üzenetére
Maradtak a szinek.
-
nofi
addikt
válasz
vadászcsiga #54773 üzenetére
kék
(de ha felscrollozol az elejére, ott kiírja, hogy text, vagy imessage) -
jozsi252
veterán
válasz
vadászcsiga #54765 üzenetére
Tegnapelőtt óta próbálok belépni, azért próbálkoztam már itt hogy nektek működik-e. Az eladott i4-em akarom unregelni az accountomról, azért akaróznék belépni.
-
Aksomatic
senior tag
válasz
vadászcsiga #54758 üzenetére
Piszok komoly kis tweaknek tűnik... Bár lenne jb-m
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #54672 üzenetére
Az adott alkalmazásnak kell támogatnia az iOS 7-et, onnantól az is az újat fogja használni.
-
agabe
addikt
válasz
vadászcsiga #54661 üzenetére
I5-on safari ugyanazt csinalja, es valoban kb 3/4-ed masodpercig tart mire elkezdi az animaciot mondjuk safaribol home gomb nyomasra.
i5S-nel sem gyorosabb a menet. Ugy tunik ez alapbol az sw-ben van benne ami vagy bug, vagy csak ertelmetelen valtoztatas nem pedig hardveres korlat miatti kulonbseg ios6-hoz kepest. -
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #54661 üzenetére
Mas 4S-en is ilyen? Illetve I5-on hogy neznek ki ugyanezek a dolgok?
-
törölt tag
válasz
vadászcsiga #54616 üzenetére
Csinálj egy restore-t és új iPhoneként állítsd be!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #54624 üzenetére
Töltőn, majd ha kész lehozod, elvileg az aksi százalékos kijelzést lövi be ilyenkor...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Töltsd fel fullra és Home + Power...
Nekem most kezd beállni 2 hetes telefon aksija...De már lesz@rom mert így is estére tölteni kell a játék miatt...
-
DanielK
addikt
válasz
rakd fel a 7-est.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #54584 üzenetére
Amúgy van olyan app-amiben vannak mozgó hátterek, mint ez a bubis?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #54587 üzenetére
Dublin (Írország), ott a most a felhők mozognak...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #54582 üzenetére
Aha, akkor csak esőnél meg felhős égboltnál mozog...
-
válasz
vadászcsiga #54584 üzenetére
ja igen, azt is hozzá kellett volna tennem hogy az 'égre nézőket' próbáltam csak.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #54469 üzenetére
Én már IOS6-nál is a Chrome-t használtam mert jobb volt.
-
válasz
Úgy érted a gyári beépített gyári böngésző ?!
-
válasz
let's chrome
vagy használj operát, az nem zabálja a mobilnetet annyira
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #54460 üzenetére
ezek már meg voltak..restore-n kivül..de az nem lesz..marad igy..
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #54455 üzenetére
nem hallottam..
de igy elég gáz..pedig jo lenne..az is lehet hibás valamiért a telon,mint más progi..nem?
-
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #54434 üzenetére
az apple.com oldalkeresöje nem talál ilyen fájlt..
egyébként a telo safarijárol lenne szó.. -
snooze
veterán
válasz
vadászcsiga #54418 üzenetére
de csak safarit..
semmi mást..
hogyan is??
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #54373 üzenetére
Zárolt képernyőn egyelőre nem jelenik meg a level, de előbb utobb csak összejön.
A hiba nálam van, be volt kapcsolva a Ne zavarjanak funkcióTehát most már az is jó
-
bigdady
nagyúr
válasz
Itt nem megy. Engedi beállítani de lekérdezéskor hibára fut
-
manchester85
veterán
válasz
Béta alatt.
De valami nagyon utolsó béta vagy GM volt fenn. Amíg nincs normális időjárás a noticenterben, és nem változtatják meg azt az idegesítő felugralo tálcát a Safariban, addig nem hiszem, hogy frissítek. Majd a Mini 2-mön úgyis iOS 7 lesz, azzal kezdem a baratkozast.
-
Beethoven
tag
válasz
vadászcsiga #54365 üzenetére
Most töltöm le a legfrissebbet. Újrahúztam a gépem nemrég és még a régi verziót lehetett letölteni de már akkor is magyarázta hogy még 2 nap a megújúlt iTunes-ig.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #54365 üzenetére
Nem tudom, nekem hamar repült a 7.
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #54358 üzenetére
Az "jó", mert pont az a kényelmes szerintem, amikor magától gördül. Vagyis számomra ennek kikerülése a másik technikával szintén idegesítő lenne.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
vadászcsiga #54354 üzenetére
Egy dolog nem tetszik, a Safari gorgetese az előbukkanó alsó sav, a két erinteses fejlécre koppintás, meg hogy nem látom a kis kockán hány tab van megnyitva.
Amúgy pöpecManchaster
Deha nem engedem hogy magától gördüljön hanem darabokban gördítem akkor nem ugrik fel
-
manchester85
veterán
válasz
vadászcsiga #54354 üzenetére
Nem idegesít, ahogy görgetesnel felugral az alsó sav a safariban?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #54351 üzenetére
Ja igen mint erdoke is mutatta, megjelenik a gomboknál az a kis vonal...
-
erdoke
titán
válasz
vadászcsiga #54349 üzenetére
Na, megvolt a 7-es frissítés? Ha kapcsolhatod, ott az oldalon is látszik a kapcsolók mellett a hatása.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
vadászcsiga #54349 üzenetére
Hol van ez konkrétan?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vadászcsiga #54320 üzenetére
Igen, remeg, én is tapasztalom, de nálam nem vészes. Viszont az nagyon tetszik, hogy úgymond közel van hozzám a cucc, mert jól benyúlik.
Egyébként nekem ez a Dension-os ragacsos fajta volt eddig és van is már a kesztyűtartóban és habár jó, az a baj vele,hogy ahhoz hogy ragadjon, gyakran le kell tisztítani, mert ha beporosodik, nem ragad. Pedig az is drága sz.r volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest