- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
van egy sync.ME nevezetu app, ezzel ossze fuztem a telefon konyvet a fb-al, meg is jelent az embereknek a fb profil kep, de hivasnal csak kis kepet mutat.
mondjuk a kedvenceknel ott 6db van, megcsinaltam manualisan, az osszes tobbi talan annyira nem is fontos, de gondoltam rakerdezek.hetfon az iOS 8.1nel ajanlott vissza allitani majd frissites, es vissza a bekup, vagy mehet siman update-el?
4s 8giga. -
Ringloszilva
tag
Az, hogy ha kikapcsolom a headsetet, majd vissza kapcsolom, akkor nem hogy nem csatlakozik fel automatikusan (ellentétben bármelyik másik telefonnal), hanem ha bemegyek a beállítások Bluetooth menübe, akkor rákattintva sem csatlakozik ujra, csak ha törlöm a felismert eszközök közül és újra párosítom. Másnál is láttam ilyesmi küzdelmeket, ezért kérdezem, hogy 8.1-ben ezt javították-e.
[moderálva]
[ Módosította: Karma ]
-
ronson88
aktív tag
Megragadnám az alkalmat, hogy egy szakértővel találkoztam
és ismét kérdeznék, a kimenő hívások időtartamának méréséről.
Minek alapján dönti el egy átlag szifon tulaj, hogy milyen előfizetési csomagot válasszon, ha nem tudja kontrollálni, hogy hány perc az átlagos kimenő hívásainak az ideje havonta?
Természetesen feltételezve, hogy nem pre-paid kártyát használ, illetve - a másik véglet, hogy - korlátlan előfizetése van - > pl. voda red.
Pl.: t-s lévén, honnan tudhatom, hogy nekem a Next Business 150, 300, S, vagy az M lenne a megfelelő.
A kérdést ugyan Neked címeztem, de választ bárkitől szívesen fogadnék
üdv.
-
Kicsirics77
veterán
hát erre nem tudok válaszolni-->meg arra sem,hogy a vodafonnál benne lesz-e,de akkor majd valaki olyan megmondja akinek van UDID regje és vodafonos és már felpakolta a 8.1 beta1.ellenkező esetben ha nincs ilyen akkor kénytelenek leszünk kivárni a Yosemite megjelenését mert pletykák szerint a 8.1 is akkor jelenik meg hivatalosan.
-
Kicsirics77
veterán
én is átjavítottam telenorra meet elnéztem olyan kicsi a betű a képen
egyébként lenni kellene a beállítások-->mobiltelefon alatt mert ott írja,hogy beletették.Új beállítási lehetőségek a használt mobilhálózat kapcsán: iPhone 5s esetén azt vettük észre, hogy az eddigi LTE kapcsoló helyett lett egy külön menüpont, ahol állítható, hogy milyen hálózati technológiát használjon a készülék – megváltást hozva azok számára, akiknél a 3G is csak szórványosan érhető el, ellenben a szolgáltatójuknál már van LTE, viszont így nem tudták a 3G-t is kikapcsolni
Érdekes módon ezt a menüpontot viszont a Telekom hálózatán használt iPhone 6 Plus illetve iPhone 4s készülékek esetén nem találtuk meg.itt a válasz ha 4s-t használsz.
-
buci30
addikt
Okés már értem tényleg félre értettem
Na akkor már csak a mappa mappa pakolás nem megy ez pasz miért nem már mindenhogy hogy probáltam de semmi. Egy mappa megy de azt bele tenni másikba már no.
Meg az értesítési sávba valo válasz? facebook üzenetnél vagy sms-nél?
Megjelenik fent az okés de onnan válasz lehetőség semmi…
Vagy ez is csak iMessage-nél van? -
-
szekfizsolt
senior tag
Szégyen, de én sem tudom ez hogyan működik és érdekelne...
Hogyan lehet wifin keresztül szinkronizálni az Iphone-t? Rákerestem a gugliban, de nem nagyon találtam hozzá leírást...
Kommy: Köszi, gyorsabban írtam ide, minthogy tovább kerestem volna, közben én is megtaláltam... Hogy ezt miért nem használtam eddig...
Még egyszer köszi! -
mark0513
csendes tag
köszönöm a választ!
leszedtem,megnéztem...de ez szinte ugyanolyan mint a dropbox.én valami olyasmi filekezelőt keresek, amivel látom a telefonon lévő összes filet...szerkezthetem őket, törölhetem,áthelyezhetem...stb
meg amivel ugy tudok zenét rakni rá ,hogy ne kelljen összekötni a géppel.
Esetleg vki tud ilyen progit? -
Wiz Khalifa
veterán
Az a baj hogy csak egy kábelem van. A gyári. Alaplapin próbáltam annyi hogy hosszabbítókábellel. Lehet az nem tetszik neki. Vagy a Win 8.1. Megpróbálom anyám laposán azon Win7-van. Hátha. De szerintem itt a JB miatt akad ki...
És sose volt JB-vel dolgom. Őszintén szólva egy hónapja van egyáltalán iOS-el dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest