- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gAnDzs
tag
válasz
Tibee86 #18359 üzenetére
Nem... én erre gondoltam [én erre gondoltam]
-
Kommy
veterán
válasz
Tibee86 #18312 üzenetére
gmail-be felveszed a magyar névnapok naptára, a gmail-t beállítod a telefonon elég a naptár szinkron, telefonról safariban, m.google.com bejelentkezel, elvileg itt kell lennie egy sync nevű "programnak", utána ami bejött kiválasztod a készülékedet és engedélyezed a névnapok naptárat és elmented
Ha nincs sync akkor rakd át más régióra a google beállításait az m.google.com oldalon.
-
DanielK
addikt
válasz
Tibee86 #18279 üzenetére
Ez szart sem ér.
Volt ilyenem. A dock része még ok, az bírta. A jack része viszont 2-3 kivétel után elszakadt. Alig tudtam kiszedni.
A dock része meg macerás. Minden este kivenní majd visszatenni. Volt többször hogy elfelejtettem, így inkább hagytam a p*cs*ba.Vaterán vettem 500ftért.
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz
Tibee86 #18279 üzenetére
Jó barátom hagyjuk.
De azért elmondanám hogy, a szó értelmezéssel gondok vannak nálad, sajnos.
Nem bántásból mondom.
De a "dísznek kell" és a "díszes" között ég és föld a különbség.
Ha te bele raknál vagy akármelyik ff egy M@te kolléga által linkelt (köves) jack védőt, szerintem ki is röhögné egy pár ember, szerintem.. De nekem az díszes...StLui - Hát én se hiszem el, de nem tudok jobbat..
#18281 - Nem fogom meg rendelni külföldről. Tehát annyira nem létszükség(!) csak jó lett volna ha van. Értelmes HU-ban..
-
pcnet
addikt
válasz
Tibee86 #17431 üzenetére
Gyártók részéről akkora baromságnak tartom az ilyen helyekre elrejtett indikátorokat... Gondoljatok bele, izzadt kézzel megfogjátok a telefont, vagy csak este egy jó forró fürdő után elalvás előtt még felnéztek fórumra. Párológtat ember bőre ugyebár. Vagy futás közben zenét hallgattok telefonról (vagy Nike+iPod pl) vagy csak nyáron ültök a dugóban az 50 fokos autóban és izzadtok mint a ló, telefon meg a zsebben. Vagy sport után egy hívás indítás mikor homlokotokról dől a víz. De mondok egyszerűbbet. Télen hidegről bementek lakásba és mondjuk a konyhában még gőz is van mert fő a vasárnapi tyúkúsleves... Nem kell fürdőszobába vinni a telefont, hogy gőznek legyen kitéve. Laikusként kapásból mondtam pár életszerű példát. Szétszedhető telefonba ha tesznek akksira, akksi alá, megértem. De pl dock csatihoz? Mikor az ember a tenyere élén támasztja meg a telefont? Akinek izzadósabb a tenyere, már be is bukta.
Turbomann: Bocsi, nem bántásból, de erre mondaná volt magyar tanárom, hogy "bevette a fogalmazás gátló tablettát"
-
-
Bailey
senior tag
válasz
Tibee86 #16733 üzenetére
Ez megérti a magyar szöveget, ha meg angolra állítod akkor ugyanúgy visszabeszél mint Siri. Ezért sem volt biztos hogy az Apple engedélyezi ezt mikor augusztus elején a Google leadta, mert nyáron sokszor összehasonlították Sirivel és sokak szerint a Google Search jobb volt.
-
Okuyama
tag
válasz
Tibee86 #16654 üzenetére
Csak egy tipp ,lehet hülyeség de egy próbát megér .Újraindítás után vedd le a fényerőt minimumra és tarsd egy erős fényforrás elé a készüléket,legjobb lenne egy ledes ellemlámpával belevilágítani a fényszenzorba közvetlen ..Ha igy se állítsa fel a fényerőt akkor gyanús hogy beszart a szenzorod .....
Szerk : Én most ki is próbáltam egy ledes lámpával,és azonnal reagált rá
-
Kommy
veterán
-
mondomén
őstag
válasz
Tibee86 #16297 üzenetére
Szerintem eléggé látszik az. Az sd forrás képe homályos és mosott a HD-hoz képest, még 3,5 colon is. Az ilyen avik felbontása 640x360 szokott lenni vagy ettől kisebb. Hol van ez a 960x640-hez képest?
Ettől függetlenül én sem nézek semmi ilyet a telefonon.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Tibee86 #16088 üzenetére
Hát úgy lett leadva, hogy keveset bír standyban az akksi, de rendesek voltak nagyon akik átvették. Eleve kicsit túloztak a hibaleírásnál, meg be is jelölték ott, hogy tapasztalták a hibát.
7 nap alatt lett lezavarva a dolog, korrektek voltak nagyon. (vidéki üzlet, szóval nem Pest)
-
Turbomann
tag
válasz
Tibee86 #15548 üzenetére
Valid Purchase Date
A validated purchase date lets Apple quickly find your product and provide the help you need.
Telephone Technical Support: Expired
You are eligible to purchase telephone technical support from an Apple Advisor.
Contact Apple Support
Repairs and Service Coverage: Active
Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: October 27, 2012Juj akkor mehetek a szervízbe?
Köszönöm
A t ben azt mondták, hogy a számlán lévő dátum számít. Mondtam neki, hogy az nem lehetséges, mert csak okt 28 án adták ki ezt a típust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest