Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Turbomann #17428 üzenetére
Szabad szemmel is meg tudod nézni a felső- és alsó indikátort. Ha csak halványan is elszíneződött, az már sajnos rossz. Túlzottan érzékenyek sajnos ezek az indikátorok. Az enyém soha nem látott esőt, se fürdőszobát, mégis az alsó indikátorom totál piros.
Bár azt is el tudnám képzelni, hogy mikor hátraviszik, megoldják ők okosba, hogy legyen is elszíneződve... persze előtte nem is néztem meg, mert teljesen biztos voltam, hogy nem lehet gond vele.
Már most nézegetem, hogy mi legyen az i4 után, de sajnos iPhone nyújtja azt, ami nekem tökéletesen megfelel, csak sajnos nem az én pénztárcámhoz találták ki, hogy évente 100 ezreket költsek telefonra...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest