- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Tibee86 #63267 üzenetére
A magyar billentyűzet jó volt; az sms-prefix is hasznos kényelmi dolog; a BlurriedNCBackground megjött az új iOS-szel; NCSettings szintúgy.
A legjobbat, a Home-gombot teljesen kiváltó Zephyr-t sajnos buktuk az iOS 7 új gesture vezérlése és a Vezérlőközpont miatt. Ez lett volna a legfőbb dolog, ami miatt újra JB lett volna telefonon. Így viszont nálam ez csak egy szép emlék marad. -
talamasca
senior tag
válasz
Tibee86 #63267 üzenetére
Jó és szép ez, de leginkább nosztalgia valljuk be.
Már gyorsan és egyszerűen kapcsolsz be wifit, bt-t, stb, alkalmazások bezárása egyszerre nagyon hasznos pl. droidon, de itt nem kell...
Tényleg annyira, de annyira kellenek ezek?
Megéri beáldozni ezért a rendszer-stabilitást? -
talamasca
senior tag
válasz
Tibee86 #63262 üzenetére
Én is fizettem anno, mert rendszerszintű hiányosságok voltak (írtam pl. a netmegosztás).
De most örülnék, ha olyat mondana valaki, ami miatt megéri a rendszer stabilitását reszkírozni, plusz feladni az azonnali frissítési lehetőséget....
(#63264) radi8tor1 :
Az iOS kinézetét vagy elfogadod és megszokod, vagy úgy szétvágod az ilyen winterboard féle csicsákkal, hogy kapsz végeredményül egy droidos laggot... -
Gsx-rr
veterán
-
Totheground
addikt
válasz
Tibee86 #63253 üzenetére
Mivel kevés normális magyar oldal van leírásokkal, és senki nem fog 15-20 percig gépelni és/vagy screenshotokat csinálni, ezért ne csodálkozz.
Általános véleményem a témában (nem neked célozva): ez az a fajta "magyarkodás", amire semmi szükség nincs. Főleg egy eredendően külföldi terméket használva, amin ráadásul olyan rettenet a magyar nyelv, hogy sikítva kapcsoltam vissza angolra, miután először megláttam.
Ha a gyulai kolbászról linkelnének angol oldalakat, még meg is érteném a kérdést. Egy iPhone-nál nem.
Vagy hívjuk iTelefonnak?Ha folytatni akarjátok, menjünk át az iPhone offba szerintem.
Szerk: nekem is mennem kell, még az emberek felének nincs meg az ajándéka. A másik felével meg úgyis csak januárban találkozok.
-
-
törölt tag
válasz
Tibee86 #62397 üzenetére
Jaja, sajna ez így van, de ne hetekre vegyék el.. 1-2 nap alatt simán rá lehet jönni, hogy semmiféle beállítás nem változtathat azon, hogy a lockolt kijelzőt is használatnak mérje, holott minden app kilőve, helymeghatározás is stb.. Vizsgálják be, megvárom azt a pár órát, de sajna ez nem így működik.. 1-2 napnak örülnék a legjobban.
-
TheMarci
addikt
-
-HajTömeg-
őstag
válasz
Tibee86 #61606 üzenetére
A kérdés az,hogy esetleg megérné-e várni picit,mondjuk fél évet, hátha addig esik az 5c ára.
Nem fogom-e úgy érezni,hogy menthetetlenül lemaradtam a világ nagy dolgairól a 4s-el?
Hm,hm...Vadászcsiga!
Igen,ez is megfontolandó,hogy 2 év múlva ez már őskövület lesz.
Egyébként a vodafone meg kb 50ezerrel adja drágábban minden készülékét,mint a többi cég
A telenor meg nem árul iphone-t? Jól látom a honlapjukon??? -
válasz
Tibee86 #60929 üzenetére
Rövid leszek.
Nekem 5 lapos tele pakolt widget lapjaim vannak már 2-3 éve amit megszoktam. Fényképes gyorshívó,élő háttér,naptár,időjárás,FB,Rendszer figyelő grafikonok,árfolyam grafikon,adatforgalom figyelő,stb.
Hívásrögzítő (alap dolog,sokat vagyok autóba és nem tudom felírni amit más mond), az ios 7-ig a gyors kapcsolók (soha nem jb-eltem),most már szerencsére ezt megoldotta az iOS, egyszerűbb GPS megoldások (ha érted mire gondolok..) , 1-2 olyan progi amit megszoktam,napi szinten használok és nincs iOS-ra (pl NOOM) ...stb...egyszerűen hiányzik, hogy testre faragjam a telefont magamnak. Ez iOS-nál nem lehetséges. A file-ok kezelése,nem tudom megszokni, hogy mindent csak a saját programjával lássak. A 2sim kártya használatáról nem is beszélek..pedig ezt is megpróbáltam i4-el. -
dzsonesz
tag
válasz
Tibee86 #60929 üzenetére
Legtöbben a testre szabhatóságot hiányolják, ami egy igazi android geek esetében nem a "felrakok egy launchert meg kipakolok 100 widgetet"- ben merül ki, hanem a teljes felhasználói felület átszabásában. Belenyúlva az éppen aktuális romba, hozzáértő kézzel bármit meg lehet változtatni. Egyik nap lila notibarod van és a wifi-állapotjelző ikon helyén éppen egy pokemont akarsz látni, akkor azt is megteheted.
Androidos időszakomban én is romolgattam rendesen és modokat is csináltam az általam használt aktuális romokhoz. Ellenben a rom-főzés nagy hátránya, hogy az amúgy sem megbízhatóságáról híres android, ezáltal még kevésbé lesz megbízható. A hibákat most nem sorolnám fel mert hosszú lenne a lista.
Elnézést az offért mindenkitől, csak reagálni akartam.Szerk: Ha folytatnák a beszélgetést, akkor menjünk át az offtopikba.
-
-
sanyi0627
senior tag
-
206 cc
senior tag
válasz
Tibee86 #60917 üzenetére
Én droidos voltam az 1.6 óta minden verziót megszenvedtem...Valohol az IceCream magasságában már sejtettem,hogy soha nem lesz jó a TW-android páros,mert hiába lesz száz magos proci a sok memória valahol mindig belassul,akad,összeomlik az egész.Sok telefont tesztelünk,de ritka ami így működne mint az iphone!
A HTC felülete ami aránylag jól működik de ez máshová való téma..
Bocs mindenkitől az off-ért! -
-
r3dsnake
nagyúr
-
madgie
titán
-
válasz
Tibee86 #58185 üzenetére
Tibee86, vadászcsiga, oszy: Új telefonként állítottam be, nem raktam vissza mentést. Ez egy X-Akta...
Még erre ötlet?
Milyen naptár app lenne, ami Google naptárral szinkronizál, frankón áttekinthető és szépen kiteszi listában (az értesítési központban és az alkalmazásban is) a beállított dolgaimat? Természetesen lehet fizetős is, nem gond. Ha tényleg jó, szívesen áldozok rá.
-
Parson
addikt
válasz
Tibee86 #58144 üzenetére
Akkor lehetett volna anynit irni, hogy pl 'egyik sem működik, felejtsd el'. Ez nem történt meg.
Amúgy meg én csak objektiv tényeket közöltem, akinek nem inge, ne vegye magára...Ettől még lehetne reagálni vmit is.
Az iCloud-nak meg én is nagyon örülök, lévén nekem is ott van... de ettől még 10-enéve használom a google fiókom eléggé belakva, és ezesetben utolsó megoldásként kezelném az adatmigrációt (már ha nevezhetjük annak) / teljes költözést. -
vadászcsiga
félisten
válasz
Tibee86 #55425 üzenetére
Nekem továbbra is tetszik azzal nincs gond, engem az pár ikon sem zavar. Én inkább kezdek kiszeretni ebből a világból, kedvelem nagyon a telefont ha okos de ez az agresszív politika amit az Apple folytat hogy frissits, frissits aztán vegyél újat különben az egy éve még kiválóan használható telefonod tökéletesen használhatatlanná válik, egyre inkább felbosszant.
Zjunior
Droidnál legalább vissza lehet tenni a régebbi verziót -
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #53400 üzenetére
De ez csak feltételezés. Milyen AppStore-os badge? Tény, hogy ott van a settings-ben a kis piros vacak, de én kényszerből még soha nem frissítettem, csak kíváncsiságból. Ráadásul egy lépéssel közelebb is vagyunk, mert az Apple most mar engedélyezi az adott szoftverrel kompatibilis alkalmazas letöltését. Ergo sose lesz olyan, hogy nem tudsz egy programot letölteni, mert mar nem támogatja az iOS 6.1.3-at. Ha valami, hát ez a lépése mindenkepp tetszett az Applenek.
-
Criton
veterán
válasz
Tibee86 #53397 üzenetére
+1, ezt én is így érzem, már , hogy iOS7 na ja, kezdek hozzászokni, de annyira még sem fogott meg mint az iOS5-iOS6, nem érzem azt, így ha valami nem változik, akkor a köv telefon más lesz... ráadásul ebben az évben szándékoztam volna egy macbook airt venni, de ha majd ott is olyan szép lesz az osx? akkor inkább kihagyom... a cég ahol dolgozom szinte minden második embernek iphone5 illetve iphone4s van, de erősen gondolkodnak, hogy a jövőben nem az lesz...persze mindentől független, lehet én is fogok majd iphone6 ra váltani, meg meglesz az air is, de hát ki tudja...most ezzel az új rendszerrel még nem érzem azt, hogy must have kategória...
Az AppStore-os összevissza badge dolog szerintem mást is idegesít...
-
manchester85
veterán
válasz
Tibee86 #53393 üzenetére
De miert kene felraknod? Tény, hogy visszatenni nem tudod a régebbit, de nem muszáj felrakni az újat. Amig egy JB mentes rendszeren vagy, addig azt bármikor visszaállíthatod, hasznalhatod az adott rendszeren a telefont. Persze, en is jobban örülnék, ha lehetne downgrade-elni, de frissíteni nem kötelező.
-
válasz
Tibee86 #53393 üzenetére
Igen, ez kimaradt és jogosnak is tartom az igényt, hogy lehessen választani/szabadon felrakni mondjuk egyel előbbi iOS-t. Évente én sem költök rá,bár megtehetném, de ahogy azt már kitárgyaltuk, max. 2 évente érdemes frissíteni a hardvert egy új típusra. Én jövőre cserélem le az i5-öt,ha kijön a következő iPhone és az olyan lesz,hogy érdemesnek érzem lecserélni. Egyértelmű,hogy az 5S-re nem érdemes, legalábbis számomra.
-
válasz
Tibee86 #53388 üzenetére
Azért ne felejtsük el,hogy az i4 már 3 éves hardver... nem is értem, miért várja el valaki,hogy ugyanúgy menjen rajta az iOS 7, mint a legújabbon. Plusz mutasson valaki még egy gyártót,amelyiknél 3 évre visszamenőleg van a mobiljaira támogatás szoftveresen (aztán simán lehet,hogy van
).
Az új mobil vásárlás előtt mindképp megpróbálnám a restore-t és az új telefonként beállítást, backup visszarakása nélkül. Ha utána is panasz van, akkor jöhet a gondolkodás a cserén. Előbbi módszer sok emberen segtíett, de tény,hogy nem mindenkin (nem is értem, hisz ugyanaz a hardver).
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest