- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
madgie #124748 üzenetére
Igen, sajnos biztos.. ellenben kipróbáltam azt, hogy kikapcsoltam minden szinkronizálást.. még az iclouddal is, és csak a telefon memóriáján lévő kontaktokat hagytam meg.. és most nem állítja vissza a dolgokat.. majd még délután játszok vele
de egyelőre lehet meglesz a megoldás
-
madgie
titán
válasz
madgie #123898 üzenetére
Illetve mégis, most megnéztem. A Beállításoknál a Facebook részre görgetsz alul, belépsz a user/pass-oddal, nyomsz egy Összes kontakt frissítését. Ha egyezik a név a telefonkönyvben lévővel ,akkor "összedolgozza" az adatokat, tehát ott lesz a FB kép is.
Azt nem tudom, hogy nagyméretű lesz-e a kép híváskor, most ezért nem hívtam fel őket
-
buci30
addikt
válasz
madgie #123770 üzenetére
Nekem is wif-fin van a szerver gép biztos mert az itthon lesz/van.
De mondjuk a telefon vagy iPad mindegy az ha nem vagyok itthon akkor ha nincs wif-fi akkor ugye adat...
Vagy lehet az is befolyásolja ha wif-fi akkor egy Wif-fin legyenek? (Csak nem)
Ezt megtudod nézni nekem holnap majd hogy megy e?(Igaz gondolom nagy hülyeség lenne úgy filmezni ha csak nem korlátlan az adatmennyiség
)
-
nitro16
senior tag
válasz
madgie #123597 üzenetére
Igen mert neked is a régebbi otao-van az nem ér ki (nekem is ilyen van). De pár napja lehet kapni már az újabbat és az teljesen kiér illetve nem egyenes a fólia hanem szépen ráfekszik. Kár, hogy előbb nem volt ilyen akkor én is inkább ezt a fajtát vettem volna, na mindegy.
FuRiONight Nem tudom, milyen spigen tokot vettél de ha nagyon rálóg, akkor lehet ha feltetted a fóliát, hogy felnyomja majd a tok.
Én is ugyan, így voltam ha már 340 ezret kitudok adni egy telóért akkor nem az a 6-8 ezer forintos üvegfólián meg pár ezres tokon múlik, minthogy várjak míg megjön de a telót már rég használom.
-
-
-
30z.Samu
félisten
válasz
madgie #122597 üzenetére
De ez nekem fura, mert ugyanúgy 8.4 van az iPad-en is, ott nincs ez a probléma.
Szerk.: Megvan a bibi szerintem. Az iPad-en anno állítottam be alkalmazásfüggő jelszót. Ezek szerint a 8.4-nél még mindig kell.Szer 2.: Megpróbáltam, de az iPhone már a rendes jelszót kéri, akkor ezek szerint csak szimplán elfelejti a jelszót.
-
-
galaxys80
veterán
válasz
madgie #121027 üzenetére
Életemben nem voltam még ilyen helyzetben. Szalonnasütés közben a haverokkal nem a telefont szoktuk nyomkodni. Valószínűleg más generációhoz tartozunk. De ha valaki ehhez ragaszkodna akkor megmutatnám neki dropboxból.
Noxy
iPhone-ról volt szó. De nem. Filmet iPad-en sem néznék. -
válasz
madgie #121027 üzenetére
Nekem minden képem ott van a telefonon és havi 300 Ft-ért a felhőben is. Ha elhagyom, vagy tönkremegy, semmi nem veszik el. Szerintem megéri. Ezen túl előfizettem az iTunes Match-ra is. A rádió nem érdekel, de a kedvenc zenéim szintén elérhetőek bárhonnan...
Az i5 32GB-os volt, de az i6 már 64-es. Kisebb nem lenne elég... -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
madgie #113958 üzenetére
Eppen a minap volt rola szo, hogy jo lenne egy program, amivel vissza lehetne venni a video felbontasat 720p- re, mert az is boven eleg.
En pl. G2-vel mindig 4k-ban rogzitettem, mert "lebutitva" (kisebb felbontossal visszanezve) is nekem valhogy szebbenk tunt.
Nem tudom mi ennek az oka, lehet csak tudat alatti...
Viszont ahhoz tarhely is kell am, es jocskan korlatozzak is jelenleg a video hosszat.
Azt akartam ezzel kinyogni, hogy van aki szereti kihasznalni a lehetoseget a telefonnak, van akinek eleg a fentebb emlitett gyengebb minoseg is.
Ettol fuggetlenul a telefonok jo ideig nem fogjak tudni szerintem azt, amit egy kozepes minosegu fotozasra/videokeszitesre kitalalt es kivitelezett eszkoz. -
-
Ragnar95
félisten
válasz
madgie #110604 üzenetére
Fogalmam sincs, csak bent vannak LED égők otthon, de szerintem bírnia kéne, mert szerintem pl medencéknél kültéren is használnak LED-eket világításhoz.
B-L-A-C-K: 52 percet nem áldoznék fel az időmből erre jelenlegNem mondtam,h nem lehetnek gazdasági okai is a dolognak, de fizikai oka is van bőven az égők elhasználódásának, ahogy azt le is írtam.
-
B-L-A-C-K
titán
-
Aaron14
őstag
válasz
madgie #106075 üzenetére
Tressy: Soha nagyobb leckét ne kapjak az élettől csalás terén. Megtanultam a leckét és még a pénzt is vissza kaptam, szóval mondhatni egy tapasztalatot nyertem.
madgie: Kelvinben nem tudom leírni, még körülbelül sem, de egy képet mellékelek, hogy párom 6-osához képest az eddigi 3 db (egy vadiúj, 2 refurbished) 5S készülékeim mennyire voltak melegebb tónusúak. Mindegyik ugyanennyire volt sárgás. Ebben az az idegesítő, hogy végigjártam több APR-t és szolgáltató boltját, valamint MM-ot is és sehol nem volt kiállítva ennyire, borzalmasan sárgás 5S. Egyszer sem vertem ki a hisztit. Szépen bebattyogtam, elmagyaráztam gondom, bánatom és pár nap múlva kaptam az "újat", ami persze ugyanolyan hibás volt, mindkétszer. Én úgy gondolom, ha kb. 10 kiállított 5S-hez képest mindig kiemelkedően sárgásabb volt a saját készülékem, akkor ez hiba, úgy, mint mondjuk a bevilágítás (amit persze ugyanúgy nem ismernek el hibának, ráfogják, hogy ilyen az LCD).
Tibee86: Az Apple Support szerint a lötyögő power gomb is hiba, az iCentre szerint nem, de a Bécsi úti szervíz még a nagy hézagot a kijelző és a keret között sem vélte hibának. Hol az igazság?
-
Keksz
senior tag
válasz
madgie #105953 üzenetére
Láthatóan nincs "eltömödve" a füles.
De utána olvasok, hogy mi a tényállás.Miután az első telefont ezért cserélték, és bevizsgálták előtte, nem gondoltam hogy ilyen irányból közelítsem meg a hibát.
Ezt ki is próbálom majd:
"Talán a Sennheiser-es topikban adta valaki az ötletet és aztóta is így csinálom.
Először is leveszem a gumiharangot és a csap alatt meleg vízzel jól kitisztítom őket. Általában a víz nyomása önmagában elég, hogy szép tiszta legyen kívül belül. Ezután papírzsebkendőre rakom őket és hagyom őket teljesen kiszáradni.
Majd fogok pár fültisztító pálcikát amiket belemártok acetonmentes körömlakklemosóba (végül is ez is tisztító szer). Fontos hogy előtte zsebkendőn a fölösleget itassuk fel, hogy ne tocsogjon az egész a szerben. Aztán a fülest fejjel lefelé fordítom, úgy hogy az a része nézzen lefelé ami a fülünkbe megy. Így a szer tisztítás közben nem folyik bele. Utána már csak zsepivel meg kell törölgetni és olyan mint új korában"
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- OLED TV topic
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xbox Series X|S
- Milyen TV-t vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest