Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Aaron14

    őstag

    válasz madgie #106075 üzenetére

    Tressy: Soha nagyobb leckét ne kapjak az élettől csalás terén. Megtanultam a leckét és még a pénzt is vissza kaptam, szóval mondhatni egy tapasztalatot nyertem. :)

    madgie: Kelvinben nem tudom leírni, még körülbelül sem, de egy képet mellékelek, hogy párom 6-osához képest az eddigi 3 db (egy vadiúj, 2 refurbished) 5S készülékeim mennyire voltak melegebb tónusúak. Mindegyik ugyanennyire volt sárgás. Ebben az az idegesítő, hogy végigjártam több APR-t és szolgáltató boltját, valamint MM-ot is és sehol nem volt kiállítva ennyire, borzalmasan sárgás 5S. Egyszer sem vertem ki a hisztit. Szépen bebattyogtam, elmagyaráztam gondom, bánatom és pár nap múlva kaptam az "újat", ami persze ugyanolyan hibás volt, mindkétszer. Én úgy gondolom, ha kb. 10 kiállított 5S-hez képest mindig kiemelkedően sárgásabb volt a saját készülékem, akkor ez hiba, úgy, mint mondjuk a bevilágítás (amit persze ugyanúgy nem ismernek el hibának, ráfogják, hogy ilyen az LCD).

    Tibee86: Az Apple Support szerint a lötyögő power gomb is hiba, az iCentre szerint nem, de a Bécsi úti szervíz még a nagy hézagot a kijelző és a keret között sem vélte hibának. Hol az igazság?

    Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!

Új hozzászólás Aktív témák