- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
California1 #180257 üzenetére
Akkor most már mehet rá a 11 is, csak hogy a biztonság is meglegyen.
-
California1
őstag
válasz
California1 #180205 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Akit esetleg érdekelne...
A nejem iPhone6 telójában (1,5 éves múlt) is ma reggel kicserélték az akksit. Ebbe is Nohon battery (1960mAh) került , mint az én telómba de nem ez a lényeg.A csere után teljes teló törlés és újként beállítás (majd kézimunka :-) )
A telón továbbra is maradt az iOS 10.3 , ami régi sz@r gyári akksival se volt veszélyes sebességileg bár az utolsó 1 hónapban már a CPU 100%-os akksinál is csak 1160Mhz-ig ment fel .
Jelenleg 1400Mhz alá nem is megy, és ténylegesen is észrevenni ezt sebességben.Először és utoljára mértem Geekbench4-el .
Szóval akksi csere előtti ez lett az eredmény :Akksu csere utána pedig ez ,kvázi majd 20%-os gyorsulás :
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #180211 üzenetére
----------------------------
Más:
Megjött a saddle brown bőrtokom. Elég passzentos, kellemes a kézben fogni (főleg a gyári szilikon után), jól megfér a Nillkin 3D CP+ MAX-szal és nem utolsó sorban jól is néz ki. De majd idővel, patinásan még jobban fog kinézni szerintem.
És igen, voltam olyan hülye, hogy a teljes árat kifizettem érte. -
baal-amiga
senior tag
válasz
California1 #180037 üzenetére
Ez valamilyen fura okból készülékfüggő. 6s/16-om van; amint kijött a 11, pakoltam is fel, de annyira szívta az akkut, hogy használat nélkül is több százalékot merült, bármit csináltam neki, így visszatettem a 10.3.3-at. Nem figyeltem mostanában, vissza lehet-e menni, s a napokban feltettem a 11.2.2-t, már csak a biztonsági javítások miatt is. Előtte-utána geekbench tesztek.
Ugyanazok az eredmények, patent minden, napi használatban is ugyanazt adja, mint előtte a 10.3.3. -
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #180037 üzenetére
Nem feltétlenül szerintem. Egyrészt a biztonsági réseket befoltozó frissítéseket szerintem célszerű telepíteni, másrészt előbb-utóbb el fog jönni az a pont, ahol az appok nem fogják támogatni már az iOS 10-et (habár esélyesen előbb cseréli le az ember a telefonját, minthogy ez bekövetkezzen).
Akkor még akár 2évig is tudja használni .
A 7-est meg 4-ig is talán. -
Lefty
addikt
válasz
California1 #179728 üzenetére
Letoroltem en mar a dashert. Meg az egesz temat probalom hanyagolni, hasznalni kell a telefont azt kesz, nem nezegetem az orajeleket, benchmark pontokat
-
Lefty
addikt
válasz
California1 #179709 üzenetére
Elvileg epp, hogy lassulnia kene ezzel a javitassal a rendszernek, gyakorlatban amugy semmit nem lehet eszrevenni.
-
-Ben-
veterán
válasz
California1 #179706 üzenetére
Nincs ezzel semmi probléma, nem vagyunk egyformák.
Én eléggé köpködtem az iOS7-et megjelenéskor...
-
galaxys80
veterán
válasz
California1 #179594 üzenetére
Ki tudja. Lehet, hogy pótszilveszterezett valaki és félrenyomott valamit.
-
galaxys80
veterán
válasz
California1 #179575 üzenetére
Gondolod, hogy én nem tapasztalat alapján írtam a véleményem?
-
válasz
California1 #179538 üzenetére
@lugosi : Nem hát, ezért néztem a legolcsóbb opciót. 5S törött üveggel, cserélem, hawaii. Vagy mégsem, mert 1 év supportot droiddal is kapok annyiért már...
SE meg túl drága zsákbamacskának...
@California1 : Informatikusként pont nem ráparázok, csak nagyjából tudom, hogy mire jók a biztonsági rések
Most olyan telóm van, ami augusztusig támogatott (csak borzalom használni), így nem sietek. Az Apple vonal csak egy lehetőség, és érdekelt, hogy mire számíthatok.
-
Wajk
addikt
válasz
California1 #179559 üzenetére
én is valami 8.4.x-el vettem, de sajnos abban benne van az u.n Hívásbug* ami már a 9.3.5-ben már nincs és talán az iOS6-ban még nincs. Ezért előre menekültem, de a 8.4.x-hez képest nem éreztem olyan visszalépésnek más területen sem a 9.3.5-öt...
* Híváskor a slide elhúzása után több mp telik el az összekapcsolódásig.
-
galaxys80
veterán
válasz
California1 #179559 üzenetére
Hát azért a 8-ast is túlzás papripának nevezni szerintem. Árnyalatnyival jobb azért ,mint a 9.
-
válasz
California1 #179515 üzenetére
Mert az utóbbi időben kb. havonta vannak olyan biztonsági balhék, amik azzal járnak, hogy akárki ki-be mászkálhat az eszközeidre
Ha esetleg iPhone-ra váltanék, akkor sem szánnék rá túl sokat (úgy általában nem akarok túl sokat adni egy telefonért, mert amúgy egy középkategóriás cucc tök elég nekem, csak azokra sincs rendes support Androidon sem, alternatív OS-ekkel sem lassan), de érdekelne, hogy meddig számíthatok biztonságos cuccra, ha azt mondom, hogy akkor Apple. Gondoltam az Apple elég hosszú támogatási periódussal dolgozik (ami igaz is, csak az 5S már elég end of life...).
-
Kommy
veterán
válasz
California1 #179480 üzenetére
már sehol, mert már nem írja őket alá az Apple , de amúgy itt van a lista: link
-
dvdbackuper
őstag
válasz
California1 #179376 üzenetére
nekem pár éve egy 20 ezres utalást 5 ezerért vontak vissza
csaló volt az illető -
Parson
addikt
válasz
California1 #179339 üzenetére
Ezt sajnos rosszul tudod. Ami jogtalanul / hibásan erkezik a szamladra, azt jogosan le is vonhatjak rola - mivel igazoltan jogtalanul / hibásan kapod meg. Ne hidd, hogy ez nem törtent még meg soha.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #178837 üzenetére
Onnan 1x rendeltem 6S-be, nem volt vele gond.
-
California1
őstag
válasz
California1 #178209 üzenetére
Urak !
Erre esetleg vélemény? -
LordAxwell
senior tag
válasz
California1 #177707 üzenetére
Szerintem cserélj akksit, nagyon gyenge.
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #177674 üzenetére
Igen, feltéve, ha az iCloudban mentődnek el.
-
hemaka
nagyúr
válasz
California1 #176299 üzenetére
Nekem volt 6S-em, nem mukodott olyan jol, mint a mostani i8 plusszon. Bar meg mindig sehol nincs egy huawei-fele megoldashoz kepest.
-
30z.Samu
félisten
válasz
California1 #174771 üzenetére
Ez csak apróságokat javított.
-
hemaka
nagyúr
válasz
California1 #174590 üzenetére
-
válasz
California1 #174590 üzenetére
-
válasz
California1 #173820 üzenetére
Bizony. Annyival hogy BB os 10-en az egész jobb volt szerintem. De legalább jó helyről nyúltak.
-
California1
őstag
válasz
California1 #173628 üzenetére
Elnézést i3G-t akartam írni .
-
válasz
California1 #173535 üzenetére
Nekem nem, az jelenik meg, ahol utoljára hagytam (i7 iOS 11.1)
-
SÖ
addikt
válasz
California1 #173456 üzenetére
Még is csak az igazi teszterek mi vagyunk. Akkor derülnek ki a hibák ha sok millióan használják.
-
Lord Sidious
senior tag
válasz
California1 #173459 üzenetére
Vinnem az iStyle szervizbe, mert az Almarium elvestette az APSP jelleget es az iCentre szervizzel csak a rossz tapasztalatom van. Igazabol az a problemam, hogy szerintem ravagjak hogy fizikai behatas tortent es sajat hiba mert elfojt es besavosodott az IPS-LCD panel. Viszont tenyleg semmi behatas nem erte es olyan alapotban van mintha most kerult volna ki a dobozbol. Egy hivas utan letettem tolton volt majd kesobb felvettem hogy hasznaljam es ez fogadott.
Kijelző:
Alapota:
Baratnom iPhonejaval volt ilyesmi, de ott leeitette a telefont betonra es a kijelzo be is repedt es lepattant belole egy kisebb darab. Es a keszulekhaz is serult az utes erejetol. Nalam viszont semmi behatas nem erte ezert sem ertem ezt az anomaliat. Letezik olyan hogy a szalagkabelezes vagy a panel hibas es egyszer csak kijon vagy barmilyen alaplap hiba egy honap utan es kb 30 toltesi ciklussal?
Kicsit tanacstalan vagyok, mert a szerviz ravagja hogy serules miatt es az en hibambol. Nyilvan a kijelzot akkor hivatalos forrasbol veszem meg tolul de a jotallas es a szavatossag ugrik... en pedig nem tudom bizonyitani hogy nem az en hibam ez az alapot. Persze jotallas alatt nem is nekem van bizonyitasi kenyszerem. Csak kinezem az iStyle-bol is hogy ha pl van serules es kozmetikai hiba az eszkozon akkor ennyivel elintezik hogy leejtetted megserult, de meg ilyenkoris bejatszanak csak hogy lehuzzanak 50 k-val.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
California1 #173456 üzenetére
Így van, ezt már sikerült jól összerakni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #173395 üzenetére
Kac kac
-
natë
nagyúr
válasz
California1 #173387 üzenetére
Feloldásnál van némi lag. Néha.
(#173389) B-L-A-C-K : majd jön az
-
DJosef
őstag
válasz
California1 #173116 üzenetére
Ha a Digi-nel van az elofizeteses akkor a Digi Online alkalmazassal eleg sok csatorna megtekintheto.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
California1 #172801 üzenetére
Felesleges kikapcsolni, semmit nem nyersz vele szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #172801 üzenetére
Igaz nem próbáltam, de szerintem semmit sem befolyásol, na meg azért van rajta hogy használd, ha megszokod nagyon jó dolog tud lenni.
-
Themes
aktív tag
válasz
California1 #172794 üzenetére
Thx
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #172745 üzenetére
Nekem meg az egyik kedvenc iOS fícsöröm.
-
adise
őstag
válasz
California1 #172711 üzenetére
Ne nyomd erősen a betuket irás közben. Miért zavar hogy tudod a kurzort igy mozgatni?
-
oszy
veterán
válasz
California1 #172711 üzenetére
Mert ilyenkor touchpadként működik az a rész.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
California1 #172601 üzenetére
A youtubeom beluli beallitasokban van egy HD csak Wi-Fin keresztul opcio, azt nezd meg. A youtube miota vilag a vilag a neted alapjan lovi be a minoseget, nalam gyakran latszik is amikor 1080prol ledobja 720pre ha peldaul a tesom is elkezd nezni valamit a wifin.
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
California1 #172599 üzenetére
A neted lesz gyengus
-
col
addikt
válasz
California1 #172352 üzenetére
30 nap elteltével automatikusan törli. Ez a beállítás alapból és nem változtatható.
-
univerzita
addikt
válasz
Manuálisan törölheted.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
Nem.
-
Yushchenko
őstag
válasz
California1 #172314 üzenetére
Már megválaszolták előttem, de valóban, munkahelyre kell a kábel, illetve a power bankhez (az SE pedig a feleségemé, az enyém még nincs meg).
Ma amúgy autós kiegészítőket fogok nézni. -
törölt tag
válasz
California1 #172314 üzenetére
Gondolom, olyanról nem hallottál, hogy valakinek van pl. a munkahelyén vagy a táskájában mégegy töltő vagy kábel.
Nekem van vagy 10 kábelem mindenhol.
-
Yushchenko
őstag
válasz
California1 #172176 üzenetére
Lehet, hogy primitív kérdés, de mi a baj a noname töltőkkel? És ha nem noname, akkor milyet ajánlotok (ami olcsóbb, mint a gyári)?
-
Jst
csendes tag
válasz
California1 #172141 üzenetére
Zip fájlok megnyitására Dokuments, AirDisk pro...
-
tboldi
nagyúr
válasz
California1 #172141 üzenetére
nekem a legfájóbb a zip fileok nem kezelése :-(
Valamilyen szinten azért lehetséges.szerk.: Illetve a Documents nevű app is képes zipekkel dolgozni.
-
válasz
California1 #171937 üzenetére
Közben kipróbáltam, újként állítottam be, icloud mentést nem tettem vissza, de még ki is kapcsoltam mindent benne, és rányomtam egy mentést, hogy biztosan ne rakjon vissza semmit, mikor először bejelentkezek a fiókomba. Ugyanúgy fennáll az említett probléma. Mindegy, most már ha rászántam magam, megcsinálom, állítok be mindent újra, legalább lesz egy fullos új backupom, attól függetlenül, hogy nem ezzel volt akkor a gond.
-
Yager01
senior tag
válasz
California1 #171943 üzenetére
Letölteném de nem tudok belépni .... pont ez a baj
Az ios az én jelenlegi tudásom szerint sehogy sem támogatja a belépést . Csak tudnám hogy mi a fa...ért????
-
válasz
California1 #171937 üzenetére
Az nem gond, tudom mennyi idő egy ilyen kis történet, 2008 óta iPhone-os vagyok, csak minek a backup, ha csak a szívás van vele (főleg, hogy nem éveken át hordozottról van szó) Nekem fele gmailban van, fele iCloudban, majd megpróbálom összefésülni őket (egyelőre nem tudok, csak manuális módszert) és akkor tényleg semmit sem kellene visszatenni Cloudból,ha bejelentkezek az újként beállított telefonon.
-
válasz
California1 #171933 üzenetére
Még a kontaktokat sem synceltetted a iClouddal? Gondolok itt arra,hogy ha újként állítom be, de belépek az iCloud accomba, az itt kijelölt dolgokat visszateszi: [link] Azért ez nem olyan, mintha teljes backupot tennék vissza.
-
psanyika
csendes tag
válasz
California1 #171859 üzenetére
Nekem is elküldhetnéd,előre is kösz.
-
kagzer
aktív tag
válasz
California1 #171794 üzenetére
DE szép ez a háttér!
-
válasz
California1 #171794 üzenetére
Jó ez így, iOS 11-en mindig fehér a jel.
-
oszy
veterán
válasz
California1 #171774 üzenetére
Szerintem sem mondhatni rá, hogy elavul!
Lehet úgy értette, hogy ahhoz képest milyen régi kiadás, keveset engednek belőle. Ennyiért mondjuk én sem venném már meg. -
válasz
California1 #171665 üzenetére
A tárcsázón nem, de itt ott tudod állítani a kijelző beállításoknál a szövegmérettel... bár szerintem túl sokat ne várj.
-
oba
addikt
válasz
California1 #171665 üzenetére
Ez egy iPhone
Ez van ezt kell szeretni
Sajnos nem tudsz változtatni rajta.
-
zolee1988
tag
válasz
California1 #171432 üzenetére
iPhone 7 összetört home gomb, iCentre fizetős kijelző cserével megoldotta.
-
sethi
senior tag
válasz
California1 #171432 üzenetére
Úgy tudom egy home gomb csak egy alaplappal működik. Alaplapcsere ami elég húzós. Kérdezz rá szervízben, hogy ők mit javasolnak. Lehet cseréltetni magát a gombot is külön de akkor a touch id funkció nem fog működni
-
válasz
California1 #169737 üzenetére
Általában 15-20%-ot szokott lejjebb menni az áruk.
Mind a kettő jó opció, mert a 6S+ is bőven kiszolgál még 3 évig, a 7+ meg 4 is simán!
-
válasz
California1 #165500 üzenetére
Ez hálózati konfigtól függ, sajnos azóta van ez, mióta a Telekom és a Telenor megosztja a B20-as 4G celláit.
-
válasz
California1 #165495 üzenetére
2G-n nem lehet egyszerre telefonálni és netezni, ezért nincs hívás közben mobilnet.
sly54: működik már egy ideje iPhone-okon is (6-tól felfelé és SE-n), csak hivatalosan még mindig nem ismerik ezt el valamiért. Én a 1414-en aktiváltattam, azt mondtam a srácnak, hogy Telekomos Galaxy S7-em van és nem akar működni a VoLTE.
-
válasz
California1 #165487 üzenetére
Ez akkor fordul elő, ha B20 4G-n van a teló. Ilyenkor gyakran 2G-re vált le híváskor még akkor is, ha amúgy 3G-vel is lefedett helyen vagy. Sajnos nem nagyon lehet mit tenni ellene. A megoldás az lesz, ha a Telenor is bevezeti végre a VoLTE-t. Telekomos vagyok, ugyanez volt nálam is, de mióta VoLTE-t használok, végre mindig van netem hívás közben is.
-
buvartacsko
addikt
válasz
California1 #164810 üzenetére
igen. de ez miért ne így működne 2017-ben szerinted?
-
válasz
California1 #163986 üzenetére
Ez simán lehet. Így viszont nem is szabadna törlődnie a gmailből, viszont az icloudból ahova átirányítottad, igen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #163984 üzenetére
Én 3-at használok, de nekem full szinkronban vannak mindig.
-
oba
addikt
válasz
California1 #163785 üzenetére
Köszi, már tegnap meg is vettem náluk a 128as matt i7+ -omat
-
Diokhan
addikt
válasz
California1 #163411 üzenetére
Uram!
Ilyet én még i5-nél tapasztaltam, valószínűnek tartom, hogy az éjjel valami frissítési próbálkozás közben nagyon elálmosodik a szoftver és úgy marad. Szerintem nem fog sokszor előfordulni. Ha mégis, akkor visszaállítás segíthet, de azt már csak akkor ajánlom, ha heti/párnapi/napi rendszerességgel csinálja. Addig felesleges.
(#163410) B-L-A-C-K: Ritkán, de előfordul. Legtöbbször restart sem kell, 10-20/c készenkét után magától visszaáll.
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
California1 #162674 üzenetére
Nem próbáltam, de van egy olyan app hogy
Documents 6
Ebben a cikkben az egyel régebbi van linkben:
[HOGYAN MENEDZSELJÜNK KÉNYELMESEN ZIP FÁJLOKAT AZ IPHONE-ON]
-
Tressy
senior tag
válasz
California1 #162672 üzenetére
Csomagold ki asztali gépen és küld el a pdf-et magadnak
-
szekra
addikt
válasz
California1 #160827 üzenetére
Ezt írtam én is. Az övé ráadásul függő, szóval még lejjebb.
-
válasz
California1 #160407 üzenetére
Sima gsm hálón voltál, tehát 3G-ről láthatóan leváltott.
-
agabe
addikt
válasz
California1 #160407 üzenetére
Lehet, hogy nem volt ott rendes 3G, mert hivas kozben arra valt a telo 4G nem megy, vagy nem sikerult atvaltania...cellahiba stb siman elofordulhat.
Ha mashol es tobbszor is csinalja akkor lehet esetleg problema a teloval. -
szezso15
addikt
válasz
California1 #160374 üzenetére
Semmi különbséget nem vélek felfedezni, nyugodtan frissítheted!
-
-Ben-
veterán
válasz
California1 #160374 üzenetére
Kb. ugyanaz. Ha a 10.3 jól megy, akkor a 10.3.1 is jól fog.
-
-Ben-
veterán
válasz
California1 #160150 üzenetére
Mondom, sokszor előfordult már velem is. Az Apple szerverei nincsenek a helyzet magaslatán..
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
California1 #160151 üzenetére
Valószínű a túloldalt volt valami hiba. Pont belefutottàl ebbe.
-
California1
őstag
válasz
California1 #160150 üzenetére
Sikerült törölnöm újra a telót, és most jó 10 perc aktiválási procedúra után sikerült.
De ,hogy ez miért volt?? Kb mintha 2 id között rekedt volna a teló.Eléggé para volt ez így....
-
-Ben-
veterán
válasz
California1 #160148 üzenetére
Vacakol a szerver. Ez ilyen....
-
univerzita
addikt
válasz
California1 #159750 üzenetére
Esetleg RManager - lel
-
_ ĐanieL™
tag
válasz
California1 #159017 üzenetére
Ja.. csak igy viszont nem gmail accountomban pakolaszom a leveleket ide oda.
Asztali geprol megegyszer lehet szortirozni oket.
Epp probalgatom a mymail appot.. egesz jonak tunik! -
vasi89
őstag
válasz
California1 #157762 üzenetére
És igen. ennyit az isamurai-ról. Jobb helyen a saját munkájukra garanciát vállalnak kb 3 hónapot vagy, ha púpos az akksi addig szerintem meg se kellett volna javítani míg nincs kicserélve, mert azért a púpos akksi nem egészséges. Ha meg cserélve volt az akksi is akkor mire is van fogva?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
California1 #157752 üzenetére
Azt kérdezték mi a típushibája, szóval ez nem azt jelenti minden készüléknél ilyen, de kb 10ből 8-nál előfordúl (vagyis régebben kb ez volt az átlag). Rezeg a telefon, és ha nincs rajta tok hallod hogy a hangerőgombok berezonálnak. Nekem is volt SE, ilyen volt az is.
-
válasz
Nálunk is most lett véve SE, egyelőre egyik hibát se vettük észre.
-
-Ben-
veterán
válasz
California1 #157760 üzenetére
Egyébként a személyeskedést befejezed, vagy dobhatom a modkerbe?
Bírom a poént, de idiótaságban nem veszek részt. Sajnálom, hogy azt a bizonyos hozzászólást ennyire felfújtad, úgy tűnik beleléptem a pici, édes kis lelkedbe. De az is lehet, hogy az igazság fáj.. -
-Ben-
veterán
válasz
California1 #157756 üzenetére
Csak megfigyeltem, hogy akárki ír negatívat az SE-re, te rögtön tettre kész vagy és cáfolod.
Egyébként igen, mit vártok tőlem...Én már csak ilyen vagyok.
-
-Ben-
veterán
válasz
Igen, tudjuk... a tiéd tökéletes.
..és mindjárt jönnek a többiek is.
-
-Ben-
veterán
válasz
California1 #156478 üzenetére
Abból, hogy volt 4, 4S, 5, 6, 6S, SE és most a 7, de egyik se volt annyira minőségen aluli vacak, mint az SE. Ezerszer ki lett ez tárgyalva már... régi dolog.
Az SE az frankó telefon, mert erős és gyors illetve ár/érték arányban kiváló, de ha az a kérdés, hogy SE vagy 6S, akkor egyértelmű a válasz, legalábbis részemről.
-
Keef_Lee
senior tag
válasz
California1 #156476 üzenetére
Akkor ezt biztatásnak veszem, hogy 10.1.1-ről frissíthetek i6-on
Eddig az akku idővel nagyon meg voltam elégedve, remélem az sem romlik. -
válasz
California1 #156311 üzenetére
Lehet hogy jót tett a privát kapcsolat, velem a telefonban úgy beszéltek mint a kutyával, pedig vásárlási céllal hívtam őket, nem reklamálni. El is ment a kedvem tőle hogy bármit is vegyek náluk.
-
Tubi2
senior tag
válasz
California1 #155665 üzenetére
Nekem az évekig fiókban álló 3GS akksija az felpúposodott. Ha töltőn hagyod, max csak jobbat tesztel vele.
-
California1
őstag
válasz
California1 #155661 üzenetére
Működik ,összeállt végre . Viszont van egy dolog amire abszolúte nem gondoltam
Ezeknek a régi 3GS telóknak ugyebár kraft kell majd mert egyik sem perpetuum mobile. Szóval ha ezek a telók állandóan töltőn lesznek pár hónap alatt nem púposodhatnak fel az akksik? -
Gyurma_13
aktív tag
válasz
California1 #155658 üzenetére
-
válasz
California1 #155658 üzenetére
még mindig nem adtad fel a kakiból vár építést?
-
Diokhan
addikt
válasz
California1 #155312 üzenetére
Ebből a hozzászólásból arra következtetek, hogy egy 3GS-ed már van, ami security cam.ként dolgozik. Az azon a telefonon használt megoldás nem lenne jó a sima 3G-re?
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
California1 #155312 üzenetére
En az Alfred programot hasznalom erre a celra nagy megelegedesemre. Linket nem tudok csatolni.
-
válasz
California1 #155309 üzenetére
Régészeti lelet... ne akard napi szinten hasznalni foleg ne security celra... orulj neki h egyaltalan mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest