- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz BDave #319770 üzenetére
Még a SE2016-hoz vettem Lightning OTG adaptert. Surprise : nem működik. Vagy az áramfelvételét sokallja a beledugott cuccnak, vagy észre se veszi (külső tápos USB hubot sem). A kameraadapter gondolom külső tápos, és azért működhet.
De jó, hogy ezt írtad, mert akkor veszek ilyen cuccot, és legalább a lehetőség meglesz, hogy külső eszközöket használjak.És persze, ha valaki tud olcsóbb megoldást, az is érdekel
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
-
-
válasz Zsolt,72 #319560 üzenetére
SIM Locked
@Noxy : 2020-as SE-ből? 40 körül bőven volt a nyáron 64GB-os, egy töröttet is sikerült megcsípni 20-ért (azt azóta sógornő megelégedéssel használja, miután cseréltem LCD-t).
A függőség se zavarna, ha T-s lenne, de benéztem (meg volt egy olyan terv is, hogy asszony egyik rokonának kellett volna egy, de az mégsem lett, ott nem is lett volna baj, ha nem T-s, oda Yettel kell).5-10k között láttam okosba' unlock szolgáltatást, lehet az lesz. De előbb kiderítem, mi függő, és bemászok a szolgálatóhoz (anyámnál vagyok a hétvégén, és nincs nálam tesztkártya).
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Hello,
iPhone függetlenítés menetét Telekomnál hol találom meg, vagy valaki tudja, hogy megy?
ThxMutogatni való hater díszpinty
-
válasz xhege #315730 üzenetére
Hát
Ez alapján a SE 2020 még 2027-ig támogatott.
Akarna a fene Apple telefont, de ezt megvettem használtan, és 3 év support van... Samsung ad 4 évet az új cuccaikra, ennek az árnak a többszöröséért, akkor már inkább ez. Lineage-el egyre kevesebb Android eszköz van... És azok is drágábbak lettek volna, mint egy SE 2020.[ Szerkesztve ]
-
A biztonsági kockázatokkal jó nyomon van, de gondolom valójában az OpenAI utálata miatt hisztizik
-
válasz burgatshow #315621 üzenetére
Sok szerviz kér, vagy ha nincs, akkor csinál, mert "csak így tudják tesztelni". (Meg ha alaplapot kell cserélni végül, akkor ne legyen bajuk. )
Vagy valaki problémázott hogy elveszett valamije, és az ellen véd[ Szerkesztve ]
-
válasz fery02 #315619 üzenetére
Akkor a marha régieket törli csak... Használati szokások és odafigyelés kérdése, ez a legtöbbeknél nincs meg. Aztán amikor megtelik a ráhely, akkor kell hirtelen valamt csinálni, vagy megdöglik a telefon, és minden azon volt, backup sehol...
S hát nem azt írtam, hogy ez az egyetlen üdvözítő út, hanem hogy magam mit csinálok; nem kötelező jellegűen másokra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz burgatshow #315614 üzenetére
Hetente 1-2 Android/iPhone beállítást végignyomkodok minimum melóban, mind a kettőt meg lehet oldani úgy, hogy nem csinálod meg, csak kapj egy kezdőképernyőt.
-
-
-
-
-
-
Valakinek van titkos tippje, hogy ebay-ről hol érdemes iPhone SE 2020-hoz kijelzőt rendelni? Mármint ami normális minőségű+normális áron van.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
válasz IntelKiller7 #244928 üzenetére
Döglődő akku nem okoz melegedést... vagy legalábbis nem kéne neki.
-
-
válasz st3v3np3t3r #244890 üzenetére
Gondolom iOS verziótól is függhet
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz Luck Dragon #244812 üzenetére
Hát, eddig nem találtam, pedig elég sokat kerestem Valszeg egy másikba lesz bepakolva az akkuja.
De ha valakinek van egy törött SE-je, akkor venném, mert arra is jó az a kijelző, ami ezen van.[ Szerkesztve ]
-
válasz Luck Dragon #244810 üzenetére
Azon belül érdekelnének a lehetséges okok...
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Hello,
Anyám 5S-ében cseréltem akkut. Az új akkuval össze-vissza mutatta a töltést, újraindulgatott, stb., majd visszatéve a régit hasonló a jelenség. (Most 1% és 100% között ugrál.) Mi a franc halt meg...? A töltést magát veszi, szóval talán nem Tristar, de akkor mi...? (Az akkucsati mellett talán nem vertem le semmit.)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz Prowler #237983 üzenetére
Na, ezért akartam ikon a főképernyőre Ha asszony felkel, és hozzájutok a telefonhoz (bent hagytam a hálóban ) akkor megnézem kék ikonnál is, de már azóta nyomkorászom mindenhol hosszan, hogy megvan a telefon, szóval 100% nem ment.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz tboldi #237972 üzenetére
Nekem ez hosszan nyomva nem csinál semmit. Amkor elengedem, ki-be kapcsolja a wifit.
@Prowler : Ez sem megy (SE-m van, ha ez érdekes), meg ennél már sokkal gyorsabb a főképernyős ikon (ennyi erővel már Beállítások->Wi-fi.
@Nordik : A telefon szempontjából mindegy, hogy miből jön neki az 5/9/12V. Ezek a töltők még csak nem is különösebben zajszűrtek, a lényeg, hogy megfelelő terhelhetősége legyen, szóval ha a telefon szeretne 2A-t felvenni pl., akkor azt ki tudja szolgálni. A legsz*bb kínaiakkal is inkább az volt a bajom, hogy elhullott maga a töltő, mert idiótán van kitalálva, de a telefonokban nem esett kár. Szóval ha nem valami 500Ft-os ebay-es, 2A-esnek hazudott cucc, akkor nagyon nem lősz mellé.
(Ha meg egy telefongyártó kispórolja azt a védelmet, ami a töltőáramkör felől érkező bármi esetén megvédi a telefont, azt csókoltatom... Pár Ft-os alkatrészek.)[ Szerkesztve ]
-
-
-
Hello,
iOS 14.x -en lehet valami olyat csinálni, hogy wi-fi beállításokat gyorsan elérjen az ember? Ikon a főképernyőn, ilyesmi.
Shortcuts-ot próbáltam, de nem tudja, csak ki-be kapcsolni.
Keresgéltem már utána, de semmi értelmes :SKöszi
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
válasz Prowler #222026 üzenetére
Látszik a Gmail Push be van nyomva, stb. Kipróbáltam kézin is most.
Nem az a baj, hogy a régebbiek nem látszanak, hanem hogy az újabbak nem Tehát A gmail kliensben vannak áprilisnál újabb levelek, az Apple mailkliensében meg nem. Pedig magától meg is találta a Gmail fiókomMutogatni való hater díszpinty
-
-
Hello,
Kipróbáltam az Apple Mail-t. A szokásos bajom van, hogy a Gmail fiókomból hiányzik az utolsó pár hónapnyi levél. Tehát mondjuk áprilisig látszanak, újabbak nem. Mit lehet ezzel tenni? Erőltettem a frissítést a régebbi levelek betöltésével, de semmi.
Köszi minden tippetMutogatni való hater díszpinty
-
-
-
Hello,
Hülye kérdés : Próbaképpen átrakom a SIM-et egy iPhone-ból egy másikba, ott másik Apple ID-val aktiválják. Be fog-e hisztizni az Apple ID/ iCloud/akármi? És amikor visszateszem a sajátomba...?
Köszi minden tapasztalatot, guglin nem találok ilyenről semmit.[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #216065 üzenetére
Így érthető. Ezek a kábelek több frissítés óta működnek, remélem, még sokáig így marad (ez a kábel certifikáció most kezdene megjelenni USB C esetén is... ott is mindenki örül...).
Illetve, mint írtam, a kábel teljesen jó, mivel az USB töltőinkkel és számítógéppel is ment, csak az autóban találhatóakkal nem. Utóbbiakkal azért nem, mert nem volt összekötve a két adatvonal, amit mondjuk a Symbian-os Nokiák óta kb. semmi nem is igényel[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #216058 üzenetére
A kábel tuti nem az, de asszonynál elég régóta működik ugyanilyen kínai...
[ Szerkesztve ]
-
válasz MasterMark #216048 üzenetére
Höhö
Nem
.
.
.
Idióta kínai nem kötötte össze az USB adatvonalakat a töltőben... Összepöttyintettem, és most tölt. Az autórádió később[ Szerkesztve ]
-
Ha már autó. Van 2 kínai kábelem, az egyiket rendszeresíteni akartam az autóba. Bármi más telefon rendesen tölt a szivargyújtósról, a rádió USB-jéről, vagy a saját magam által beépített 3A-s cumóról. Ez nem.
Közli, hogy ez a kiegészítő nem biztos, hogy támogatott.
WTF
Mit vár az USB-n, hogy hajlandó legyen tölteni? Mert a hasonlóan minőségi kínai töltőimről vígan tölt.Mutogatni való hater díszpinty
-
válasz burgatshow #216036 üzenetére
Rakás dolgot bekapcsol, ami fogyaszt, jaja.
Különben az OS táblázat tényleg jó _
[ Szerkesztve ]
-
válasz burgatshow #216031 üzenetére
Na ez az, hogy nem tűnik kivételes frissítésnek az a 12.4 update, mert nem is egy van ott a listában. 2019-ben is több jött ki, miközben már kint volt a 13. Nem OS frissítésről kérdezek különben, hanem biztonsági.
A 13-at sem kapta volna meg a 6/6S, de az SE igen, aztán 13.1 körül mégis lett 6-ra is...
SE pedig még rengeteg van forgalomban, sok cég vásárolt be belőle cégesnek...Mutogatni való hater díszpinty
-
-
Hello,
Nekem ez fura. Eszerint még a 12.4 is kap biztonsági frissítéseket. Valaki tudja, milyen időtartamra ad tutira biztonsági támogatást az Apple az iOS-ekhez? Én eddig úgy tudtam, hogy a főverzió-váltással az összes régebbi leves, de ezek szerint nem.
(Lényeges, mert nekem bőven jó, ha biztonsági frissítéseket kapok, a legújabb appok általában nem látfontosságúak.)[ Szerkesztve ]
-
válasz Zjunior #181009 üzenetére
A fene tudja, hiszen ha az Apple-vel kell lekommunikálni, akkor végülis kérhetné akárki is, aki igazolni tudja, hogy legálisan jutott a telefonhoz. Az Apple-t hol érdekli, kinek a kártyájával használják... Feltöltőst főleg...
Pont ezért kérdeztem, hogy van-e erre valami konkrét tapasztalat, de ha nem lehet, akkor elhiszem.Mutogatni való hater díszpinty
-
-
válasz MasterMark #180994 üzenetére
Afenetudja, mivel az Apple függetleníti, nem hiszem. A kérdés inkább az itthoni szolgáltatókra vonatkozik, ha valakinek van tapasztalata a hozzáállásukról.
[ Szerkesztve ]
-
Hello,
Hülye kérdés, tuti volt már : USA-ból behozott, függő (prepaid kártyás), bontatlan új iPhone itthoni szolgáltatónál függetleníthető? Nyilván állok neki, ha be tudom mutatni hozzá a számlát, igazolni a vásárlást.
Köszi
-
válasz California1 #179538 üzenetére
@lugosi : Nem hát, ezért néztem a legolcsóbb opciót. 5S törött üveggel, cserélem, hawaii. Vagy mégsem, mert 1 év supportot droiddal is kapok annyiért már... SE meg túl drága zsákbamacskának...
@California1 : Informatikusként pont nem ráparázok, csak nagyjából tudom, hogy mire jók a biztonsági rések Most olyan telóm van, ami augusztusig támogatott (csak borzalom használni), így nem sietek. Az Apple vonal csak egy lehetőség, és érdekelt, hogy mire számíthatok.
[ Szerkesztve ]
-
válasz tboldi #179525 üzenetére
Az egész Apple-n csak gondolkodom, drága nekem az 5S is, az SE még inkább Ez érdeklődés volt, hogy mire számítsak, illetve a döntéshez támpont. Android egyszerűbb és olcsóbb lenne, csak abból nehezebb olyat találni, ami nem csúcstelefon, de alternatív ROM-okkal eléggé támogatott hosszú távon. Régen azért ez nem így volt :S
-
válasz California1 #179515 üzenetére
Mert az utóbbi időben kb. havonta vannak olyan biztonsági balhék, amik azzal járnak, hogy akárki ki-be mászkálhat az eszközeidre Ha esetleg iPhone-ra váltanék, akkor sem szánnék rá túl sokat (úgy általában nem akarok túl sokat adni egy telefonért, mert amúgy egy középkategóriás cucc tök elég nekem, csak azokra sincs rendes support Androidon sem, alternatív OS-ekkel sem lassan), de érdekelne, hogy meddig számíthatok biztonságos cuccra, ha azt mondom, hogy akkor Apple. Gondoltam az Apple elég hosszú támogatási periódussal dolgozik (ami igaz is, csak az 5S már elég end of life...).
-
-
válasz kacsaesokos #179507 üzenetére
OK, de a 11-ből meddig várható új? Van ismerős, aki szerint 1 éven belül megszűnik az 5S-re a támogatás pl.
[ Szerkesztve ]
-
-
Hülye kérdés. Várhatóan az 5S (illetve a 10.x iOS) meddig fog biztonsági frissítéseket kapni?
-
-
-
Hello,
Külföldről behozott független iPhone SE - lehet ennek bármi hátránya itthoni hálókon?
(Másik kérdés : külföldi függő telefonban magyar SIM használata : mennyire függetlenítik az itthoni szolgáltatók? )Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest