- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
-
Má' nagyon várom... Kicsit zavar, hogy lépten-nyomon elszáll a Settings menü, de összességében gyors és frankó, más gond nem nagyon van vele. Csak ne lenne ilyen csúnya a dock és az a néhány ikon. Áááá!
A kanapés ajánlatom továbbra is él, ha valaki segít ikonokat cserélni és lezúzni azt a hányadék blur-t a dock-ról. De tudom, ez csak egy szép álom...
:-) -
buci30
addikt
Ezt találtam akkor ebbe van 5S-hez is csati?
Ez feltölti egyszer ugye? Nem tudom mekkora lesz mostani aksi. -
vadászcsiga
félisten
Pláne. Mondjuk meg is örültem amikor ipad 1-en elindult a Google maps letöltése csak akkor biggyedt le a szám amikor megláttam hogy ez az iPhone-os verzió. Persze azonnal rájöttem miért.
Apropó ezt használja valaki G maps helyett? iMaps+ for Google Maps
Megéri a pénzét? -
agabe
addikt
azt mar irta mas is, hogy I5-nel feher a csik (nem ut el), de raadasul nem is lassu, es jobb helyen vannak alul anoti ikonok, mert sokkal konnyebb elerni.
Ezzel egyetemben kicsit mondjuk atgondolhattak volne, es ha rabokunk valamelyikre az also sorbol akkor nem ugy kellene lennie, hogy felul van a legfrissebb uzenet, notofication, friend request, hanem alul kellene lenniuk a frisseknem es felfele menne idoben egyre korabbra. Ha mar alul van, hogy jobban el lehessen erni, akkor minden oda is legyen pozicionalva (es azokat is konyebb lenne elerni)
nem csak az IOS 7-en vannak csiszolni valok, de fb appon is.
A sebessegel viszont tenyleg nincs gond...ugy tunik kell neki az erosebb proci es talan a nagyobb ram is.
Ez van. Egyre tobb lesz az eroforras igenyesebb progi, mert nem akarnak annyi idot forditani az optimalizalasra.(#51986) VoidXs:
Ha sebesseggel nincs is gond, de azert a rendszer osszesseget tekintve valoban inkabb beta erzete van semmint vegleges. -
Ragnar95
félisten
És a google is csak online kínálja ingyen, ami meglesz az icloudon iOS7-től az Apple-nél is biztosan, ha az offline szerkesztőprogramok is ingyenesek lesznek, az nagy + lesz az Apple-nek, mivel előnybe kerül a Google-el szemben...Bár ettől még a windows és android/wp8 felhasználók nem valószínű, h áttérnének iWorksre, mivel nem valószínű, h offline kliens lenne más rendszerekre, mint amire most van (OSX és iOS)
-
Blaise
veterán
Nagyon elegáns, és védi a készüléket zsebben és asztalon egyaránt. Az évek során próbálkoztam sokféle szilikon tokkal, bumperekkel, de mindig visszatértem ehhez a bőr tokhoz.
Ja és mindenki meg akarja nézni a tokot, mert olyan szép élőben, még egyszer a T-s ügyintéző csaj is megdícsérte, hogy milyen jó minőségű
-
vabe44
csendes tag
Az iPhone 4S-nél nem lehet használni az shsh fájlokat, így hiába mentetted le, ha megjelenik a hivatalos iOS 7 akkor már nem fogod tudni visszarakni a 6.1.3-at. Csak iPhone 4 és alatta támogatja az shsh fájlokat. Nem mondom hogy nem érdemes lementeni őket, mert a jövőben talán szükség lesz rájuk. És igen akkor sikeres ha kaptál egy .shsh fájlt.
-
AsusBoy
senior tag
Köszi!
Amúgy azt csak beképzelem szerintetek ,hogy az iphone 3gs-em ios 5-el sokkal gyorsabban működött ?
Az nem lehetséges szerintetek ,hogy az apple ,jó hogy még az ios 6ot biztosította a 3gs telónak de szerintetek nem nyúlkálnak ilyenkor bele szoftveresen , jó ez egy kicsit hülye mondat volt de szerintem direkt lelassítják a telódat ,lebutítják ,hogy vedd meg az újabb apple terméket.Szerintem
aztán hogy ebből mi igaz és mi nem ,azt nemtudom , de én szerintem van benne igazság
-
AsusBoy
senior tag
Nem cserélték a chipet . Nem volt szervizben egyszer sem .
Csak leírtam ,hogy ha a wifi chipem rossz akkor azt kitudják cserélni 7ezer Ft ért. (drága)irgum:
oké ,hogy nem egy laptop de ha fél éve látta a wifit a szobámból akkor most miért nem ?
plusz ha felmegyek a wifire miért csatlakozik le egy bizonyos idő után ? -
AsusBoy
senior tag
Nincs jailbreak.
Egyszer kipróbáltam mert érdekelt egy drága alkalmazás amit kiakartam próbálni kb 1 hétig jailbreakelve volt a készülékem de már kb 1 éve megint sima. Nem élek a warezzal de muszáj volt kipróbálnom azt az alkalmazást
@VoidXs
Régen nekem is tökéletesen működött most meg itt ülök a szobámba, wifitől 8 méterre és mobilnettel cseszekszem
ami már lejárt így 128 kb/s -es gyorsaságú
.Képzelhetitek milyen menő és agyörlőőő
-
meno00
csendes tag
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ha én vagyok a 317. aki felteszi ezt a kérdést, de a 4000-pár száz hozzászólásban
elég nehezen találom a választ a kérdésemre .
iphone 3gs 5.1.1
A problémám a következő: Cydia fenn van, unlock ON!
Nem tudok rá jönni, hogyan oldjam meg, hogy alkalmazások települjenek a telefonra.
Nem tudom külön honnan tölthetnék le hozzá programokat, apps storból nem enged, apple id-t kér
de elvileg ezek nélkül is mennie kéne valahogy.Lehet kicsit tudatlan vagyok, most kezdem ízlelgetni az apple termékeket, elnézéseteket kérem,
és köszönöm a segítséget ! -
én 13 hónap használat után is kifogástalan állapotban adtam el a 4s telefonomat úgy, hogy sosem volt rajta fólia sem elől, sem pedig hátul!
valamennyire a legjobb fólia is korlátozza a felhasználói élményt érintésben és/vagy megjelenítésben, a védelem kompromisszumokkal jár, ez van... -
vadászcsiga
félisten
Attól függ mennyire vagy toleráns. Ha nem vagy geek, nem fog zavarni a feltűnő lassúság illetve a legnagyobb probléma a memória elfogyas. Konkrétan ha safariban meg van nyitva 2-3 tab es ki kell lépned valamiért mire visszatersz az összes lap újratöltődik. Ha írsz pl ide egy postot es mondjuk be akarsz linkelni valamit, eltűnik az írásod mert elfogyott a ram.
Ez ellen úgy tudsz védekezni hogy bezárod az összes futó appot de ez már nem iOS érzés, ez kínzás.Igen a régit sehogy sem tudod vissza rakni hacsak nincs SHSH-d mentve.
Előnye is van az új fw-nek, sok appnak, játéknak a minimum igénye az iOS6
-
vadászcsiga
félisten
Ha nem jött volna le semmiképpen sem ajánlott a frissítés mert lesz egy lassú teknősöd. Ja es csak a legujabbra, egyben az utolsó 6.1.3-ra tudsz. Inkább elvezd az iPhone érzést, abban a verzióban még tökéletes volt pl a szótár, imádtam. Régi szép idők
Megkockáztatom az volt a legtökéletesebb iOS verzió, azóta csak tökölődés van
-
Ragnar95
félisten
Itt csak jailbreakkel va ilyen progi, amúgy nincs, de nem meríti jobban a telót, ha csak wifin lóg, mivel azt magától lekapcsolja lezárt kijelzőnél és csak akkor kapcsolja be, ha push értesítés jön. A 3G valamennyire meríti, de ez is elenyésző, mivel nem használ folyamatos adatkapcsolatot, így nyugodtan hagyd bekapcsolva mindkettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 128GB black fekete független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 128GB white fehér független Apple 1 év garancia adapter
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16 pro 128gb bontatlan
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest