- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
burasu4
senior tag
válasz
AsusBoy #255752 üzenetére
Ezt arra érted, hogy az ios 15.2 frissítés megoldja, hogy megoszthassam végre a laptopomnak a mobilinternetet úgy, hogy ne csak csatlakozzon, hanem internet is legyen? Nagyon jó lenne már...
Nagyon bosszantó, hogy még mindig nem tudom használni az adatforgalom megosztást (13 Pro)! -
burgatshow
Topikgazda
válasz
AsusBoy #254340 üzenetére
A gond a DHCPv4 IPv6-only módjában keresendő, ami az iOS 15 újdonsága, itt a szabvány leírása is: IPv6-Only-Preferred Option for DHCPv4
Lényegében az a baj, hogy ha a telefon úgy érzékeli, hogy a hálózat támogatja az IPv6-ot, akkor eleve nem is ker IPv4 címet, ám ez a Telenor-nál problémás.
Androidon kerülő megoldás az IPv4-re kapcsolása az APN-nek, de erre iPhone-ban nincs mód sajnos.
-
Razzul
őstag
válasz
AsusBoy #254223 üzenetére
Mi ez a rossz duma, hogy az iOS 15 már nem támogatja az IPv4-et?
De igen támogatja, oldják már meg, hogy legyen mobilneted.
De ha még így is lenne, a Telenor ugyanúgy árulja az i13-as szériát ami alapból iOS 15-el jön, nem lehet downgradelni. Gondolom azokon van mobilnet IPv6-on, ezt egy komolyan vehető szolgáltatónak 2021-ben meg kéne ugrania.
Ismétlem, az, hogy a telefonod (amit a Telenor ugyanúgy árul) milyen IP protokollal kommunikál az nem a te problémád kell legyen, hanem a szolgáltatóé.
-
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
AsusBoy #248464 üzenetére
Mivel ezt 2021.Január 1.elött vették, így arra csak 1év korlátozott Apple és 2 év szavatosság vonatkozik. A 2-3 év jótállás csak 2021.Január 1 után vásároltra vonatkozik. Nekem most jár le Augusztusban az 1év. Az Apple Watch 6-om idén vettem, arra viszont már 2évet ír a Támogatás app.
-
gabormgp
senior tag
válasz
AsusBoy #44723 üzenetére
Szia.Mint írtam is,a keresőbe pl a Safaariban kell megnézni az europastream.tv-t.Az AppZapp-ről nemtudok mit mondani.ÉNis csak ma találtam gépen.És a telóm meg kivan kapcsolva.Esetleg az AppZipp-et nézd meg.Lehet elírtam.
Szerk.em,mégis AppZapp a neve.iTunes-en is így van írva..
[link] -
joey04
titán
válasz
AsusBoy #44690 üzenetére
A fekete i5 kopik, ezen sajnos nincs mit szépíteni. Az iOS viszont maradt olyan stabil és megbízható mint volt. Ez garantáltan igaz lesz a hetes rendszerre is. Ha a radikálisan új külső neked tetszik, akkor szerintem nem érdemes Androidra váltani. Viszont mivel most lesz frissítés, nem érdemes megvenni az ötöst. Bár ha a halott wifi chip miatt muszáj, akkor ez van... Ja! Ha android mellett döntesz, akkor inkább HTC One. iPhone tulajnak az jobb választás szerintem. Meg a 2 telefon közül is a HTC-t hozzák ki győztesnek.
44692: Nekem fehér van és nem kopik. Vagyis egyszer repült szegény, annak maradt kis nyoma, de nem vészes. Kollégám most vett (1 hete, tehát nem kezdetleges széria) feketét és kopik neki, pedig nagyon vigyáz rá.
-
Ragnar95
félisten
válasz
AsusBoy #44508 üzenetére
Egy iPaden nyilván még jobb élmény netezni, mint egy iPad minin, egyrészt a retina felbontás, másrészt a nagyobb képernyőméret között, de egy iPad Minin még mindig jobb netezni, mint egy iPhone-on, aminek jóval kisebb a kijelzője, akkor is, ha az iPad minié nem retina...
-
-
xors
senior tag
válasz
AsusBoy #44504 üzenetére
netezésre az ipad mini elvileg nagyon ott van, ismerősömnek van és dícséri.
a relatívan kicsi képernyő miatt iphone annyira nem jó netezni szerintem.@majestic ha az előzményekben rányomsz egy ember nevére ott kiírja hogy milyen hosszú volt a legutóbbi kimenő hívás. az nemjó?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest