- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Shyciii #302047 üzenetére
4. Nagyon remélem, hogy az ios használata engem nem fog így beszűkíteni
Engem sem bírt.Viszont egyre jobban törőm a fejem a váltáson. Szűk ez a rendszer nekem is.
Aszpirin: Miért kell szándékosan félreértelmezni? Hol írta hogy beszűkült agyú? Tény és való hogy az IOS sokkal zártabb, mint a droid és ezáltal beszűkíti a használatot is. Van akinek ez előny, nekem speciel hátrányos. Előzetesen én is azt gondoltam, hogy nem lesz vele gond, de rá kellet jönnöm hogy tévedtem. -
válasz
Shyciii #302047 üzenetére
Kedves Akárki!
Először is a többes szám sértő, másrészt a 4. pontod mi akar lenni? Hogy aki iOS-t használ, az beszűkült agyú?
Direkt nem akartam a vitában állást foglalni, de most már nem állhattam meg, hogy ne szólaljak meg.
Szerintem gondold át, hogy ki itt a beszűkült.
Nem jöttél már rá, hogy az Android kontra iOS szembenállásnak, személyeskedésnek és egymás piszkálásának nincs semmi értelme? Csak telefonokról van szó, "for Gods sake" -
burgatshow
Topikgazda
válasz
Shyciii #302038 üzenetére
De én tényleg nem értelek néha titeket. Akkor mi a búbánatért használjátok? De most komolyan... Nem értem miért nem tudjátok elfogadni, hogy a többségnek így jó és állandóan azzal jöttök, hogy vak hívők vagyunk ha ezt le merjük írni / el merjük mondani.
Az összes itteni puffogó leírja hogy szar, aztán mégis használjátok, közben meg itt károgtok...
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Shyciii #302031 üzenetére
Nekem is tartón van a telefon amikor az asztalomnál ülök, de nem érzem népnemzeti tragédiának, hogy hívás elutasításhoz a power gombot kell megnyomnom...
Szerk.: Isten mentsen meg engem attól, hogy legyezzek a telefon felett híváselutasításért mint valami elmeroggyant.
-
pamesz
tag
válasz
Shyciii #302031 üzenetére
Ott a pont. Ami szar, nem kell fényezni, hogy az milyen jó. Tudja mindenki, hogy az apple tárcsázója egy kula. Attól hogy apple, szar is lehet. És ez szar. Mostani frissítéssel javult azért kicsit, de még mindig nem tökéletes. De ezt a témát már itt rengeteget kiveséztük, én megtanultam együtt élni vele. Mert másban meg sokkal jobb az apple.
-
burgatshow
Topikgazda
válasz
Shyciii #302026 üzenetére
Bocsánat, felcseréltem. Szóval feloldott állapotban van elutasító gomb, zárolt állapotban nincs.
Előttem meg megírták, 2x kell megnyomni a gombot az elutasításhoz. És ez a termék dokumentációban is le van írva úgy egyébként.
-
válasz
Shyciii #301098 üzenetére
"Ez nem igaz. Nekem nincsen korlátlan mobilnet, csak 5GB, és minden további nélkül van 5G-m, szal nem a mobilnet mennyiségétől függ ez."
Minden új vagy megújított előfizetésre igaz, hogy csak a "Gigaerős"-sel kezdető nevű csomagokban van 5G. Ha neked régi somagod van, annak a feltételei nem változnak - csak ne akarj semmit módosítani rajta, és ne akarj mondjuk telefont venni kedvezményesen és/vagy részletre, mert hűséget csak az új csomagokra tudsz vállalni, vagyis akkor a régi csomagod helyett valami újat kell venni. Nekem is van még egy 2019-ben vásárolt, havi 0 perc beszélgetést (mindent fizetsz külön, amit beszélsz), és 3 GB mobilnetet tartalmazó havidíjas előfizetésem, amin gond nélkül megy az 5G, és valami 1700 forintba (!!!) kerül havonta.
-
-
válasz
Shyciii #300694 üzenetére
"Ha szerinted rendben van, hogy hülyeségeket beszélnek a tények helyett, akkor oké"
Ez ilyen bináris, fekete-fehér kérdés? Tehát csak a statisztikákkal, kutatásokkal alátámasztott hsz-ek vagy csak hülyeségek léteznek? Nincs a kettő között átmenet?
De ha gondolod, írd meg jobbítási szándékkal az üzemeltetőnek, hogy csak lábjegyzetekkel ellátott, kereszthivatkozott, több hiteles forrással alátámasztott hsz-ek kerülhessenek fel az oldalra a jövőben, mert számodra csak ez elfogadható és kész. -
válasz
Shyciii #300691 üzenetére
"Ha állítunk valamit az egész világra nézve, akkor azt vagy tudja igazolni"
Ez életszerű így egy fórumon?
Ugye tudod hogy most nagy valószínűséggel csomóan elkezdik figyelni a hsz-eidet, hogy mikor lehet szólni neked, hogy támaszd már alá légyszi statisztikával amit állítottál? -
esbii22
őstag
válasz
Shyciii #300620 üzenetére
Ez pont nem így van, vagyis jó lenne ha így lenne.
Azt figyeli, hogy mikor használod a telefont. Nálam rendszeresen éjjel 3-ra már maxon van holott minden hétköznap 5 kor kelek. Ébresztő is erre van állítva. Volt már reset is töröltem a jelentős helyeket kikapcsoltam pár hétre az optimalizált toltest, de ha véletlenül éjjel használtam a telefont, akkor az mindig elrontotta és már általában 2 órával az ébresztő előtt maxon volt.
-
Navaren
aktív tag
válasz
Shyciii #300261 üzenetére
Nem a teszt relevanciáját kérdőjeleztem meg, a GSM Arena a legkorrektebb oldalak egyike ilyen szempontból (mondjuk azt szőrszálhasogatva hozzá tenném, hogy a point 'n shoot dolog sem olyan egyszerű, mint ahogy leírod, ráadásul nincs két teljesen egyforma felvétel, ugyanazon a telefonon sem, de most ez mellékes).
Plusz, érdemes elolvasnod Xhege kommentjének a konklúzióját isEgyébként iPhone fotói sokat tudnak javulni minden szoftvergeneráció első alverziós frissítésig (14.1, 15.1, 16.1, stb.), ilyenkorra szoktak bekerülni a telefonba a 'later this year' - időponttal reklámozott kamerás fícsörök is, ha vannak.
14 Pro pl. elképesztően túlprocessingelt (bocsánat, nem tudom, hogy mondják ezt magyarul) startkor, ami aztán érezhetően jobb lett az idő előrehaladtával más oldalak tesztjei szerint (14 Pro nekem kimaradt).Ettől függetlenül számíts rá, hogy mindig lesz olyan telefon, ami egy adott szituációban jobbat fog tudni alkotni, mint iPhone, csak nem tudom, ad-e ez okot olyan keserűségre, amit kifejeztél. Ez lepett meg engem igazán.
Hogy én is mondjak negatív tapasztalatot is: a 13 Pro barom gyors volt, mikor makró módba kellett ugrani egy közeli képhez, ez most érezhetően lassabb. -
Navaren
aktív tag
válasz
Shyciii #300233 üzenetére
Figyelj, és TE azért fotóztál már? Azok a képek hogy tetszenek?
Valóban meglepő pár fotó, de ott van a kezedben a félmilliós telefon, Te pedig lelkipeteg vagy a tudattól, hogy egy teszt a száz másik közül egy másik telefont jobbnak mutat?
Mobilarena is alkotott már olyan kamerateszteket iPhone-okkal, amik a mai napig nem értem, hogy születtek (i12-nél pl.).Éppen 13 Pro-ról váltottam (nagyjából 2000 képet lőttem azzal két év alatt), és most váltás óta rögtön az szúrt szemet, hogy ez a 24MP-es végeredmény, amit a telefon összehoz, frankón számít, tényleg több a részlet, kevesebb a mosás, és a vonalélesítés sem annyira szükségszerűen 'agresszív', mint eddig volt.
Nem, nem tudom összehasonlítani egy droidos csúcsgéppeol, mert nincs, a céges telefonom egy A53, nincsenek egy ligában, így értelmetlen.
Aláírom, Lens Flare-it is tudtam produkálni még mindig.
Ettől függetlenül előrelépés van, a végeredmény pedig tetszik, arra pedig roppant szép, elegáns ívben pottyantok, hogy ez a produkció hol helyezi el a telefont bármilyen teszt rangsorában.Ha meg ennyire adsz ezekre a teszteredményekre, miért vettél telefont, mielőtt publikálták őket?
-
xhege
veterán
válasz
Shyciii #300233 üzenetére
Csak és kizárólag a privát véleményem mondom el, nem kell egyetérteni vele. Én elég sokat fotózok és piszok sok telefont teszteltem. Szerintem a 13 Pro volt kamerában a leggyengébb (vagy számomra a legtermészetellenesebb) az elmúlt évek iPhone felhozatalában (XR óta). Ha csak normál fényviszonyok között nézzük a főkamerát, akkor 11 Pro sokkal természetesebb képeket csinált, a 12 Pro nem volt ahhoz képest előrelépés, a 13 Pro katasztrofálisan túltolta a mikrokontrasztot és számomra természetellenesen túlélesített. A 14 Pro már jobb lett. 15 Pro még nem volt nálam, de a tesztben szereplő fotókat megnézve szerintem nem rossz. A végén az összehasonlítás amire hivatkozol meg csalóka. Ha ugyanakkorára lenne nagyítva a 13 Pro és a Samsung akkor nem tűnnének jobbnak szerintem (sőt).
-
Zsolt,72
Topikgazda
-
-
SharpSA
veterán
válasz
Shyciii #299257 üzenetére
Majd ha az Apple engedi, akkor tuti az összes böngésző más motort fog használni. Nekem már az is elég, hogy így egy teljes szinkronizálást is tudó böngészőt használjátok platform függetlenül.
Más: hogy lehet úgy törölni egy appot, hogy azt újratelepítve teljesen szűz legyen, azaz semmilyen korábbi beállítás ne töltődjön vissza?
-
niof
veterán
válasz
Shyciii #298583 üzenetére
Mióta vannak a widgetek, minden évben kipanaszkodom magam emiatt. Ez az egyetlen dolog, ami hiányzik a droidból, de ezt pont nagyon szerettem, hogy oda is lehetett rakni egy esztétikus digitális órát. Mindig reménykedem, hogy ne csak azt a mutatós förtelmet lehessen kitenni, de eddig hiába...
-
sgeza
veterán
válasz
Shyciii #298527 üzenetére
Akkor most már valóban mindegy. Szerintem az iCloud alapból titkosítva tárolja (de ha nem, akkor is csak az adott fiók ismeretében érthető el). A gépen azért érdekesebb, mert maga a mentési fájl kézzel foghatóan elérhető, míg iCloud mentésnél a saját fiókodhoz kapcsolódik.
-
sgeza
veterán
válasz
Shyciii #298511 üzenetére
Ha mindent mentesz, és van elég helyed, akkor elvileg az is jó, de szerintem az valahogy egy teljesebb mentés, ha iTunes-szal csinálod. Nem hasonlítottam még a kettőt össze, de nekem az az érzésem, hogy utólagos bejelentkezésekre inkább lehet szükség iCloud mentésből visszaállva, mint egy iTunes-os esetén. De ez inkább csak érzés. Próbáld ki iTunes-szal, ha van rá lehetőséged, azzal hátrébb nem vagy, viszont szerintem egyből fullra visszaállít.
-
sgeza
veterán
válasz
Shyciii #298489 üzenetére
Csinálj pc-re egy full mentést az iTunes-szal titkosítással, úgy az érzékeny adatokat is menti, szerintem így lesz a legegyszerűbb visszaállítani.
És ahogy a kolléga is mondja, utána csak simán nyomsz egy gyári alaphelyzetet, és kész. Fogja kérni az apple id-t, megadod, és mindent elintéz.
Amikor visszajön a szervizből a készülék, első bekapcsoláskor dugd rá a pc-re, és iTunes-szal állítsd vissza a mentést!
Én legalábbis biztos így csinálnám. -
válasz
Shyciii #297823 üzenetére
Te sem értesz, de mindegy. Maradjunk annyiban, hogy nem értjük egymást
Ráadásul az utolsó bekezdéseddel természetesen nem értek egyet.
És nem hőbörgök, csak megemlítettem egy számunkra VALÓDI lehetséges fejlesztést. De amíg a "titánból van, ezért 2 dekával könnyebb" jellegűá mókusvakítások miatt is fejvesztve rohannak az emberek az első napon iPhone-t venni, és pont a legrágábbat el is kapkodják órák alatt, addig miért is fejlesztenének bármit ere a piacra. -
válasz
Shyciii #297812 üzenetére
1. A svédnek és a finn-nek nyelvészetileg köze nincs egymáshoz. Nem azonos nyelvcsalád, és még csak nem is hasonlítanak egymásra. Abban a - valós - érvben, hogy egy nyelvcsaládba eső nyelvekre könnyebb beszédfelismerőt írni, az, hogy hány finn ért hány svédet, az teljesen lényegtelen, mert a finn beszédfelismerésen ez egy cseppet sem segít.
2. Nem Magyarország vagy finnország népességéről írtam, hanem a magyarul illetve finnül beszélőkéről (vagy akár: magyar vagy finn anyanyelvűekről). Akik - akárcsak a finnül beszélők esetében - sokkal többen vannak, mint amekkora Magyarország lélekszáma.
-
katokacaj
tag
válasz
Shyciii #297800 üzenetére
Így van, mobilon sosem játszom, meg a böngészésem is bent a cégnél laptopon, vagy otthon a PC-n történik, szóval a jelenlegi telefonom is kb a tiktok-facebook-banki utalások meg a fotózás (csak emlék szinten) erejéig van használva, ezért én is a kisebb méretet preferálnám. Utazáskor meg a tableten fogyasztok média tartalmat szóval extrán nem kell a hatalmas méret.
Kicsit sajnálom, hogy kivezették a minit és a 13 az utolsó. -
kchris78
veterán
válasz
Shyciii #296379 üzenetére
Ha van havi stabil bevételem akkor megfelelő biztonsággal be lehet tenni mondjuk állampapírba a telefon teljes vételi árát. A havi jövedelemből fizetem a torlesztoket. Ha 24 hónap alatt nem, rúgnak ki miért kellene hozzányúlni. Nem arról van szó hogy konkrétan ugynaz a pénz kerül mozgatásra.
Az iphone jobban tartja az arat mint a többi telefon de hogy ne csökkenne az ára… Az még nem nagyon fordult elő. Volt egy ilyesmi szituáció tavaly ilyenkor mert ott előre lehetett látni az átárazásokat, de ilyen most remélhetőleg nem lesz mostanában. -
joey04
titán
válasz
Shyciii #296379 üzenetére
de az iphone nem befektetés, hanem egy használati tárgy, amit x év múlva eladok. mellesleg akkor pl ha mostani pmap-ba azonnal beteszem az iphone árát, és kihozom hitelre, akkor szarabbul járok szerinted, mintha megveszem most, és a képzeletbeli törlesztő árával növelt összeget pakolom be minden hónapban? Arról nem is beszélve, hogy vélhetőleg csak szarabb papírba lehet betenni hamarosan.
-
Norbi887
aktív tag
válasz
Shyciii #295937 üzenetére
Hát ha ez így marad huzamosabb időre az jól fel fog b@szni.
Ha ezt tudom, várok inkább vagy egy-két hónapot, de úgy hogy az óra is frissített, így már nincs vissza.
Alapvetően amúgy minden tökre rendben van, meg tetszenek is az új feature-ök, de ez picit zavaró azért.Vagy amúgy az ilyesmi alapvetően nem zavar senki mást vagy csak én vagyok rá ennyire morcos? xd
-
Norbi887
aktív tag
válasz
Shyciii #295932 üzenetére
Várj, most nézem, hogy lehet félre beszélünk egymás mellett.
Én nem a scroll megakadásra értettem, hanem amikor lépkedsz a főképernyőn az oldalak között, majd lehúzod az értesítési központot, akkor maga az, ahogy "előjön", az olyam darabos, szaggat, mintha 60Hz lenne az egyébkénti 120 helyett. -
atika88
senior tag
válasz
Shyciii #294899 üzenetére
Persze világos h nem bug, de hogy érdekesség és a funkció hiánya (legalább is számomra) az fix. Nem lenne akkora manőver ezt beleírni az appba, de majd talán egyszer odajut az információ egy Apple szoftveres részlegre és feltaláltja valaki újra az ötletem.
magdia elgondolása is oké, tiszta sor. de 3 sec után lő sorozatot, 10 után meg nem?és készülékenként ez meg ráadásul masszívan változik is
nos így élünk ezzel akkor tovább egyelőre.
-
kakuk.tamas
addikt
-
törölt tag
válasz
Shyciii #294475 üzenetére
Én nem akarok szolgáltatónak egyedi csengőhangot. A családtagoknak állítok be és akkor tudom ha egyedi szól akkor családtag hív, ha default szól akkor valaki akárki szolgáltató ha már ez a példa.
Nem hiszem bárkit érdekel mit hiszel és feltételezel másokról, de csavard már le a hisztit és személyeskedést.
Próbálunk ezredszer megválaszolni az Android érkezők kérdéseit AirDrop, iCloud, billentyűzet témákban, mert nem néztek utána mit vesznek.Egyébként kb. harmadszor írom, ha nem tetszenek az egyéb javaslatok akkor mindjárt jön az iOS 17 és már lehet SIM kártyánként állítani.
Most ha T9 tárcsázás hiánya miatt panaszkodnál, arra is azt mondanám iOS-en nincs, ott a Spotlight, Shortcuts-on keresztül főképernyőre kirakni vagy folderbe, widget is kirakható, akár Siri, több módszer gyorshívásra, de konkrétan T9 nincs ha megszakadsz akkor se, hiába hülyézel engem.
Safari alá nekem Wipr van, kedvelem. Ha appokban is akarsz szűrni, ez nem arra való. (megoldható)#294479
Amióta lehet főképernyőre widgeteket pakolni, lehet szórakozni ilyen láthatatlan widgetekkel lejjebb tolni fentről az ikonokat. Shortcuts-on keresztül akár Windows 95 kinézetet is lehet varázsolni, de nyilván ez mind buhera.
Az Apple egyelőre úgy akarja fentről lefele töltsd fel widgetekkel, ikonokkal. Widgetet én nem rakok főképernyőre, elég a megszokott Today View helyen. Widget stack jó ötlet volt azért. Főképernyőn az ikonráccsal fő az egyszerűség.
Amúgy amikor lett itt is App Library, én maradtam a saját folder és Spotlight módszernél, mert az App Library eléggé lekorlátozva.
Ami számomra hasznos volt mostanában, hogy ki lehet kapcsolni adott oldalt főképernyőn. -
törölt tag
válasz
Shyciii #294465 üzenetére
1. A barátaidat és rokonaid csak ismered nem? És nincs hetente ezer új. Megadsz nekik egyedi hangot, mindenki más ha hív default csengőhang. Lehet még fókusz módokkal is variálni, ha pl. az a cél akárki ne zavarhasson adott időben.
2. Céges/magán külön készülék híve vagyok. Mint írtam 17-ben már lesz SIM kártyánként külön hang.
3. Ebből a stílusból vegyél vissza.
-
válasz
Shyciii #294447 üzenetére
"Őőő miért is logikus?"
Szerintem az, de vegyük úgy, hogy ezt másképp látjuk.
"Kicsit rosszul idéztél. Egy a gépből böngészőből elérés ctrl+9a -s megoldással működik, erre írtam is, hogy mea culpa ez valóban fasza, de az eredeti probléma az volt, hogy androidos rendszer alól letölteni a képeket."
Nem, ez nem teljesen így volt, rosszul emlékszel. [link] [link] [link]
Az, hogy mobilra akarod letölteni a képeket, csak azután harmadik körben jött be képletbe, miután megírták neked, hogy van ilyen megoldás a böngészős icloud felületen. -
-
válasz
Shyciii #294424 üzenetére
"hogy szerinted tök életszerűtlen dolgokat mondanak, közben meg több millió ember napi szinten használja a szerinted tök életszerűtlen dolgokat, és épp ezért androidot kénytelenek használni"
De hiszen ugyanarról beszéltek! Ha azok a dolgok, amiket keres valaki egy okostelefonban (és a mögöttes szolgáltatásokban) elérhetők rutinszerűen egy másik platformon, de nem elérhetőek vagy elégtelenek iphone-on, akkor ez egy logikus helyzet váltani egy másik platformra. Akinek kalapácsra van szüksége, kalapácsot használjon, mert arra az a legjobb. Másra meg más.
"mondjátok a beteges almás beidegződéseteket. lugosi a másik jó példa erre. Állítása szerint sorolja a megoldásokat, közben a megoldásaik mind kimerülnek az Airdrop és társaiban, mikor egyesek százszor elmondták, hogy NEM CSAK almás cuccaik vannak"
Amúgy kösz, de éppen arra gondoltam, ami veled volt a napokban. Leírtad, hogy egy megosztott albumból nincs 1-2 kattintásos megoldás a képen böngészőben való letöltésére, erre kaptál rá választ, hogy de van, talán éppen 2 kattintás volt, erre beírtad, hogy tehát akkor nincs rá megoldás.
Néha nagyon csüggesztő leírni valamit, amit totál ignorálnak, és közben megkapom hogy beteges beidegződésű vagyok. Hát tényleg köszi -
TheMarci
addikt
válasz
Shyciii #294424 üzenetére
Azért a kérdezők is tettek érte bőven:
iCloud nem jó, mert kimegy az adat.
Szerverre másolás nem jó, mert "jaaaaj, de bonyolult" holott tele a Yt videókkal.
Egyéb segédprogram nem jó, mert túl nagy / kicsi / túl sokat tud / túl keveset tud, neadjisten fizetős.
Bakker, akkor nyissa meg a filet valami hex editorral, és másolja át karakterről karakterre. -
tuzpenge
őstag
válasz
Shyciii #294381 üzenetére
Én csak örülök hogy Neked jó. Majd ha hosszabb ideig használod, és netán szeretnél kijelölni hosszabb szövegben, vagy javítani, vagy csak ide oda mozogni, esetleg visszatörölni, és az egész szövegrészt törli / áthelyezi egy random helyre, amit nem tudsz visszacsinálni, és a 3. ilyen után agyérgörcsöt kapsz, akkor lehet te is dobod a francba. Amúgy a pontosságával is vannak problémák, és a szóközre nyomás után a kurzormozgatással is. Ezeket ugyan mind írja is a készítő, hogy az apple ehhez nem ad hozzáférést, bla-bla, de engem mint end user ez totál hidegen hagy ha számomra használhatatlan... ÉS én is a javításuk után vettem meg és minden kellemetlenség ellenére próbáltam használni. Ipaden egy picit tovább bírta mivel ott nagyobb a hely, de ott is megvoltak a fent említett anomáliák, amiknek a gyári szerinted sz@r billentyűzetben nyoma sincs. De még egyszer: ezek az én tapasztalataim, ha Neked tökéletes, akkor használd egészséggel nem lebeszélni akarlak!
-
tuzpenge
őstag
válasz
Shyciii #294335 üzenetére
Még 14 nap után is...Én 1 vagy 1,5 hónap után kértem vissza, szerintem telefonon förtelmesen sok hiba van benne, de ipad-en is elég sok, ezért ment a kukába mind a kettőről. Szerintem a gyári billnél mégha fapados is nincs jobban fluidabbul működő bill. Olyan ez mint a macbookokon a touchpad, minden gyártó próbálja másolni, megoldani úgy mint az apple, de egyiknek sem sikerül. Aki egyszer használt mac touchpadet, az utána a többit utálni fogja....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest