- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
hdanit610 #140946 üzenetére
Rendben, amik hirtelen eszembe jutnak:
Közös dokumentum mappa (ez volna a legfontosabb nekem, de gyanítom ez sosem lesz), amelyet minden program lát. Mert jelenleg csak felhőből a dokumentumokat elérni, ami ugyan működik (néhol nem úgy mint kellene), de sokkal lassabban.
Tárcsázóban T9 keresés (erre szerencsére van külön! app az áruházban).
Sms-nél kézbesítési jelentés.
Mailben dokumentumok csatolása szintén csak felhőből lehetséges a fentiek alapján. Persze fordítva megy a dolog, de akkor meg csak egyesével vagy csak a dokumentumok, más nem (például képek).Láthatod, hogy munkáról van szó. Engem játékok, zenék, filmek telefonon nem érdekelnek. Azokra vannak arra való készülékek.
-
válasz
hdanit610 #139905 üzenetére
Be van kapcsolva. egyébként egy ideig jó is. Belépek skype, bedobom háttérbe. Elején okés, hívnak, csörög, majd utána egyszer csak már nem. Magyarul gondol egyet az iOS és szó nélkül fagyasztja az alkalmazást, majd néha rá-rá néz, volt-e történés. Persze akkor sem jelez, csak ha újra előhozom az alkalmazást a háttérből. Akkor egyből kiírja, hány nem fogadott hívásom volt. Köszi... :S
-
Ragnar95
félisten
válasz
hdanit610 #139717 üzenetére
Leírtuk jópárszor, hogy semmilyen mentést nem lehet régebbi rendszerre visszarakni, nem csak az iTunes mentésre vonatkozik ez
Ha nem nevezted át a telefonod frissítés után, hogy megmaradjon a régi mentés is, akkor még szerencséd, hogy nem írta felül az iCloud az 1 hónappal ezelőttit valamiért... -
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
hdanit610 #119794 üzenetére
Bedobtam egy ötletet, hogy mindenki mutassa meg iOS9-cel a használat és a kijelzőhasználat adatait, és akkor tök jó képet lehet belőle leszűrni, hogy kinek hogy alakul. Amit te betettél screenshot, abból semmi infót nem lehet leszűrni a használati szokásokról. Se számomra, se másoknak. Persze tök jól hangzik, hogy meddig bírja, de ennyi errővel én is leteszem az asztal sarkára egy hétig airplane módban és bedobom, hogy nekem van a legjobb üzemidejű ájfónom. Közben meg még egy krumpli jobb energiagazdálkodással rendelkezik, mint ezek.
-
kchris78
veterán
válasz
hdanit610 #114330 üzenetére
én 2G-n használom mert hiába hogy azt LTE jól fogyaszt, a 2G-nek annyira jó a térereje hogy lenyomja, ha csak 3G-t kap akkor meg főleg... Plusz mindenhol ahol járok felvettem a WiFi-t így a sebesség sem gond. A mobilnetet wifit estére kinyomom, ha ügyelek akkor SMS értesítés kell, plusz ha hívnak akkor is elérhető vagyok, viszont viber messenger stb értesítésekre nagyon nem vagyok kíváncsi éjszaka... Ezt legegyszerűbben ezzel lehet elérni és a telefon is egy éjszaka alatt 2%-nál nem merül többet.
-
válasz
hdanit610 #112183 üzenetére
Dettó, leszámítva, hogy a 3 hónapos próbára még nem jelentkeztem be. Amikor jövök-megyek, jellemzően a saját zenéimet hallgatom offline. Munka közben pedig a Mac-en rádió szól. Jazzy, RCKO, Amazing, stb. Az új funkciók és zenei adatbázis biztos jó, de nekem nincs időm lejátszási listákat összeválogatni. Belövök egy stílust és mehet. Ha nem tetszik, váltok, vagy léptetem a számokat. Kb. ez kell... Ha ezt tudja, akkor elgondolkodom az előfizetésen.
-
adika4444
addikt
válasz
hdanit610 #111849 üzenetére
húúúú, köszi, már ez után kajtatok vagy 1 hónapja, mert kopog a kijelzőm bal alsó sarka, de így ezt tudván megy is jövőhéten gariba a teló, mégegyszer én is köszi az infót!
(#111860) Ákinard: Normális esetben a refurbbal nincs baj, vigyél magaddal adatkábelt, fülest hogy egyáltalán csatlakozik-e rendesen, ha pedig rossz még ott helyben lehet cseréltetni. De általában nincs refurbokkal sem baj. -
-
kchris78
veterán
válasz
hdanit610 #110560 üzenetére
Azt nem értem hogy ezt kb. MINDEN bétánál eljátszák. Nem hiszem el hogy nem lehet megcsinálni legalább EZT. Ha aktívan fejlesztenék se lenne mindegy hogy melegedik mint a fene ha használom a teszt telefont és megeszi az akksit. 10 perc után megfogtam és nemcsak egy kis helyen hanem úgy ahogy van az egész telefon át volt langyos-melegedve. Ilyet igazából az i6-al sosem tapasztaltam. Főleg hogy kihangsúlyozták a keynote-on hogy ez aztán mennyivel jobban fog fogyasztani, és be lehet kapcsolni a power save módot..
-
kchris78
veterán
válasz
hdanit610 #110524 üzenetére
clean installt csinaltal? nekem sajnos porgeti valoszinu a procit ezerrel igy persze hogy jo a rendszer sebessege, melegszik is durvan, de nem clean installt csinaltam, nem tudom megeri e az idot hogy ujra beallitgassak mindent.. valsz visszarakom az uj 8.4betat. 6 ora keszenlet, 3 ora 10 perc aktiv, es 33% maradt.
-
Caaabi
senior tag
válasz
hdanit610 #110490 üzenetére
Nekem mi az istenért nem ment fel ?
Leszedtem a link alapján az iphone 6 plus hoz készült Alternatív linkről, kicsomagoltam gépen, csináltam mentést itunes al előtte. Aztán Frissítések ellenőrzése + lenyomva tartottam a Shift billentyűt, betallóztam, rámentem hogy frissítés és nem ment fel rá, kiirt valami hibát, aztán írta hogy nem frissíthető, most visszaállít és frissít 8.3 ra. Megpróbáljam esetleg újra ?
-
Holwill
csendes tag
válasz
hdanit610 #99729 üzenetére
Örülök,hogy legalább valakinek számított a hozzászólásom😄 Kritikát én is megkaptam, ahogy látod. A haverom most utazott az USA-ba és mivel úgyis bemegy Apple üzletbe , megkérem, hogy mutassa meg az ő 6-át, mit szólnak hozzá(cserélniük az itthoni készülék biztosítása miatt úgysem kell)Azután legalább okosabbak leszünk a helyzettel kapcsolatban
-
Tressy
senior tag
válasz
hdanit610 #99729 üzenetére
Meredek, asszem ebböl nem lesz 6 plus pedig nagyon szemeztem vele.Ha normál használatnál is hajlik mi lenne nálam mert én rendszeresen a hátsó zsebembe rakom nyáron és sokszor gugolok le telefonnal (galaxy note).Gyakorin meg valakinek kemény tokkal együtt hajlott meg az milyen...Nem az a baj hogy hajlik hanem az ahogy elhajtanának egy konstrukciós hibával aminek garanciálisnak kellene lenni.
-
Holwill
csendes tag
válasz
hdanit610 #99255 üzenetére
Sajnos a problémád nem egyedi. Látogasd meg a oneofthenine.com oldalt. Most a 602.esetnél tart az iPhone6 meghajlásával kapcsolatban. Mindenki eldöntheti a látottak alapján,hogy "trollkodásról" van-e szó, ha valaki meghajlásról beszél.Nekem is iPjone6-os van, 2 hetes és látok enyhe hajlást a halkító gombnál a képernyő irányába. A haverom dec 15-i iPhone6-ja a simkártya nyílás környékén, de csak azon az oldalon van nagyon meghajolva,a hátlap irányában.Neki van szolgáltatónál készülékbiztosítása. Ellentétben vele nekem nincs biztosításom ,de én nagyon vigyázok a telefonra. Nem hordom farzsebben, tok és fólia is van rajta. A két éves 5-ömet 1 perc alatt adtam el.Gyári állapotú volt. A 6-al pontosan ugyanúgy bánok és mégis látható minimális probléma a házon.
A fent említett oldalon található világtérkép, hogy hol cserélték ki a készüléket vita nélkül, vita után, vagy csak 300€ ellenében. Európa nem áll jól a csere dolgában.
Amúgy kiváncsi leszek, hogyan alakul a garis cseréd. -
nederlanden
senior tag
válasz
hdanit610 #99275 üzenetére
Többtíz db van ismerősi körben és mind hibátlan,és én úgy is érzem meló lenne szándékosan meghajlítani a sima i6-ot,így iszonyat rosszúl jön le mikor maga a tipust fikázzák...5s-ellll
Bocs a nyers hozzáálásért és sajnálom,h így kártál de hidd el nagyon jó megbízható és strapabíróbb is az 5snél,így nyugodtan vállald a másikat. -
nederlanden
senior tag
válasz
hdanit610 #99255 üzenetére
Ez olyan ártatlan így😳!
Asztalon pihen,óvod mindentől,gugoláskor hídba mész ,hajoláskor spárgába ..,és így is meghajlott!!mitől???😡magától,vagy varázslók hajlítják??
Én soha nem figyelek ilyesmikre,feszül,nyomódik ha úgy van éppen és semmi baja.
Az vagy ujonnan olyan és nem vetted észre vagy kapott egy jó nagyot,ennyi -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest