- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
ludsimon #114877 üzenetére
Nem tudom, de nekem is volt egy pár iPhonen, meg iPadom, soha nem volt eggyel sem semmilyen gondom. Mindig használtat vettem. (Nem vagyok hu.e 2 év alatt majdnem fél millát kifizetni a telora meg a perc díjakra.) Legtöbbször nem is láttam vásárlás előtt. Soha nem kellet egyiket sem javítani, és hiba nélkül működtek (nek). Bocsi, 1 4s kellet mert szétcsesztem a dokk csatklakozóját.
-
hdanit610
aktív tag
válasz
ludsimon #114846 üzenetére
Az 5S-em ki kellett cseréltetnem gariban (addig ez volt az egyetlen iPhone-om, amit hiba miatt kellett szerivzbe adni), mert valami belül elromlott benne és fura dolgokat produkált. A kollégám a harmadik 5S-t nyúzza, az elsőnek elengedett a kijelzője, a másodiknak szintén, a harmadik meg most olyanokat produkál, hogy konkrétan nem lehet felhívni, kicsörög és a hívás nem jelenik meg a híváslistájában semmilyen módon. Ebből már volt gondja is, szóval leadja ezt is.
A 6S az inkább Samsung, de nekem van 6-om, az meg meghajlott a vásárlás utáni első 2 hétben. Fél évig használtam úgy, aztán egyre többet rosszalkodott, hívtak, nem értek el, wifiről leugrott, stb, szóval kicseréltettem és most lekopogom, jó lett a cserekészülék.
Techkütyü az iPhone is, ahogy a többi is. Az, hogy mennyibe kerül még nem jelenti feltétlenül azt, hogy soha nem lesz baja. A meghajlás miatt nagyon bosszús voltam/vagyok és szívem szerint visszaváltanék 5S-re néha. Azonban a szerviz meg egyedülálló a világon és lássuk be, sokszor ez sokkal jobb, mintha 3-4-szer rohangálsz szervizbe ugyanazzal a telóval és TALÁN kapsz egy másikat, ha a gyártó nagyúr is úgy akarja. Itt nem kell fenyegetőzni, vergődni, egyszerűen csak kapsz egy újat.
-
Csari93
aktív tag
válasz
ludsimon #114846 üzenetére
Azért az vicces hogy egy HSZ-el győztek meg téged az Apple termékek kapcsán. Normális androidos telefon nem fog kresselni semmilyen appot és nem kell újraindítgatni.
Nem tudom mikor fogják megérteni az emberek, hogy az Apple csak csúcstelefont készít, androiddal meg minden szart szerelnek. Apple-höz csúcs androidos készüléket kell hasonlítani, érdekes módon általában aki Galaxy S, vagy Xperia Z sorozatból(+ LG, HTC stb hasonló sorozatai) birtokol telefont, nem nyivákol, hogy az android egy szar és legközelebb iPhone-t vesz.
Nem az android szar, a telefon olcsó, egy rendes androidoshoz is, meg egy iphonehoz is.Amúgy meg az s6 az samsung.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ludsimon #114828 üzenetére
Ez hogy jön ide?
Az említett telefon a 12 éves kislányomé, nem tudom miért kellene nekem egy ilyen telefont használnom...
Ez egy iPhone topik, nem pedig android szapuló.
Szerintem nagyon eltúlzó megnyilvánulások csak az itteni trollokat eteti.
Megneveztél egy sony sp-t, amitől egyel rosszabb telefonja van a feleségemnek, egy M, de ilyen dolgokat amivel itt előrukkoltál soha nem csinált.
Kb. 2 éve használja, soha nem fagyott meg, szerintem most is megy vagy 2-3 hónapja újraindítás nélkül. -
Ragnar95
félisten
válasz
ludsimon #114808 üzenetére
Egyáltalán nem jellemző az appok crashelése, gyári appoknál végképp, de 3rd party appoknál is max ha főverzió frissítés jön, utána eltart egy kis ideig, mire minden fejlesztő kompatibilissá teszi az appját az új rendszerrel, addig esetleg 1-1 appban lehetnek gondok, de amúgy minden megy flottul.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest