- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
catroot #118613 üzenetére
Most (30-40 perce amikor olvastam, hogy gond lehet vele) kapcsoltam vissza a szerda ejjeli frissites utan (nem mintha eddig hianyzott volna
) es nalam siman aktivalodott automatikusan...asszem akkor wifin voltam, de nem az a lenyeg.. teloszamomon kivul meg 4 email cim is csatolva van. Lehet, hogy azok kozul valamelyiken sikerult az azonositas es azert aktivalodott
-
válasz
catroot #118613 üzenetére
az e-mail címet sem engedi beállítani?
esetleg azt próbáld meg akkor, hogy kikapcsolod az aktiválás idejére a 4g/lte módot, mert az sms (is) csak 3g/2g hálón megy, bár automatikusan illene leváltani olyankor 4g/lte hálóról a telefonnak, de előfordulhat, hogy nem történik meg valamiért.
ismert hiba persze az apple szerveres oldali problémája is, így amiatt is lehetséges a hiba, de akkor csak várni/próbálgatni kell, aztán majd aktiválódik... -
válasz
catroot #118594 üzenetére
nem küldi ki a rendszer az aktiválós sms-t, vagy próbálta, de nem engedélyezted.
kipróbálhatod úgy, hogy ha az e-mail cím van beállítva, akkor azt eltávolítod - kijelentkezel a fiókból - és a telefonszám aktiválásának nekiugrik újra. amikor az megtörtént, utána visszaállíthatod mellé az e-mail címet is. -
kchris78
veterán
válasz
catroot #118524 üzenetére
nincs azzal semmi gond! csak epp mivel az animacio ideje fix, es az fps is, ezert ha nagyon sok app van a listaban akkor kiszamolhato hogy az egyes frameek kozott mekkora ugras kell legyen hogy a lista elejere erjen... eloszor nekem is "darabos" volt aztan megneztem keves appal a listaban, 5-10-el, es nincs azzal semmi gond. spotlightosat mar tapasztaltam de nem mindig.
-
nederlanden
senior tag
válasz
catroot #118325 üzenetére
Igen.csúnyán el van csúszva,lejjebb kell éríntsem 4betűvel,h azt kapjam amit szeretnék,ns meg most szokas szerint kikapcsoltam mindent a spotlight-bol csak a kontaktokat hagytam es ugyanugy adja a szamologep,uzenetek stb. mikor azok ki vannak love.
Haladunk kemenyen az android zavaros vilagaba.messze van ez mar a jo megbizhato stabil ios 6-tol.áááá😡 -
szekfizsolt
senior tag
válasz
catroot #118007 üzenetére
És milyen boldog lennél, ha tudnád bármelyiket használni platformtól függetlenül, csak akkor Tőled a gyártó pont csak egyszer kapna fizetést...
Tisztában vagyok vele, a programozókat és a fejlesztőket is fizetni kell.
És pont ezt fizetjük mi ki... ...és pont nem a gyártó, fejlesztő cég. Ez van...
Majd fejlődünk még tovább is... -
szekfizsolt
senior tag
válasz
catroot #117997 üzenetére
Jó, itt megvásárolt IGO-m van, ami később ingyenes lett a "szülinap" keretein belül, tökéletes nekem az is, csak idegesít, hogy vettem valamit, amit nem tudok használni, de ez a modern kor...
Ideje lenne már, hogy ott tartsunk a 21. században, hogy veszel egy szoftvert, azt bármilyen eszközön használhatod. Ez nem az Apple hibája, sajnos jelenleg ez a kor hibája. Majd fejlődünk ebben is, vagy marad jó "biznisz" a szoftver és a platform váltás... -
30z.Samu
félisten
válasz
catroot #111212 üzenetére
Köszi!
Két napja ismerkedek a kicsikével (szó szerint kicsike, mert ugye ez csak 4"
), egyre jobban tetszik. Eddig nem bántam meg a váltást, kezdek rájönni apróságokra is, amiket be akartam állítani, de még nem jöttem rá hogy kell.
Pl az akku százalékának megjelenítését. Szépen lassan kiismerem a rendszert és minél jobban kiismerem, annál jobban megszeretem. De maga telefon is más érzést kelt, amikor a kezembe veszem, érezhető, hogy ez kicsit másabb kategória, mint amivel eddig volt dolgom.
-
domerator
veterán
válasz
catroot #110316 üzenetére
Koszi mindenkinek, igen, pont ez a gondom, hogy a wifree mindenhol ugyanazt a bejelentkezest hasznalja, vagyis ha torlom, akkor mashol se jelentkezik be. Itthon se az enyemre all ra, hanem valamelyik szomszedera, a sajat wifree halora nem megy fel.
Na mindegy, akkor majd mindig kezzel lokdosom at... a baj csak az, hogy elfeledkezem rola es mar csak akkor jut eszembe, mikor mar anyazok, hogy megint milyen xar a wifi
-
univerzita
addikt
válasz
catroot #110312 üzenetére
Én most próbáltam,csak sajnos nekem most nincs más free wifi, a enyémet töröltem, továbra is látom csak nem csatlakozik.Alatta van a Egyéb,ha volna a közelbe másik akkor mutattná és lehetne csatlakozni. Szerintem. Akkor tévedtem,ahogy Rangar írja nemlehet sorrendben rakni.
-
Ragnar95
félisten
válasz
catroot #109940 üzenetére
Remélem tisztában vagy vele,h nem az iCloudot törték fel, hanem máshonnan szerezték meg a felhasználók jelszavát, ami megegyezett a iCloud jelszóval, így tudtak belépni oda is
Amúgy meg aki kifogásolható képeket tart felhőben, amit felhasználhatnak ellene, az ne csodálkozzon, ha azok kiszivárognak... -
-
pinnacle
nagyúr
válasz
catroot #107827 üzenetére
Köszi! Egyes fotók konvertáltak, mások meg teljes félbontásúak. Igazából ez nem probléma, mert a Onedrive-ba is mentettem őket, inkább az a gond, hogy az iPhone 1,8GB fotó méret a fotóoptimalizálás bekapcsolás után sem változott, újraindítás után sem. Ez mi a fenétől lehet?
-
D@niel
addikt
válasz
catroot #107163 üzenetére
az a tunein és fb irreálisan sok helyet foglal nem? tunein-ban le töltöttél valamit? nálam 85 mega, pedig a tunein elég sokat megy, offline zenét nem is tárolok. másik duplája, azt nem használom.
a battery dokit ajánlanám mindenki figyelmébe aki még nem ismeri, szépen kigyomlálja a kertet.
[ Módosította: radi8tor ]
-
D@niel
addikt
válasz
catroot #107159 üzenetére
én elsőre optimalizáltan osztottam meg két i eszköz között, és egyből láttam a romlást (4s-el lőtt fotó iPad mini retina).
aztán eredeti minőségben történő megosztást választottam, értelemszerűen láttam azonnal a különbséget, és egyébként nem néztem a tárhely változást, mert túl nagy módosulást nem vettem észre.mások gondom az volt, hogy optimalizált funkció alatt a te lóval készített fel perces védi megjelent iPaden, de amikor megnyitottam, előtte várnom kellett, amíg letölti, ha bezártam az alkalmazást, megnyitás után elindítva megint várnom kellett.
szerintem nem sok értelme van az optimalizálásnak, túlságosan lebutítja a tartalmat, habár nagyobb mennyiségnél biztosan van értelme.
ajánlom a google drive-ot, ahogy el sütötted már tölti is fel, az eszközről pedig törölheted.
remélhetőleg az iCloud is fog a jövőben fejlődni ilyen irányban, vagyis, hogy amit letörölsz, az a felhőben megmarad (ha így akarod). -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest