- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
buci30
addikt
Segítsetek mert kész vagyok
Feltettem a Sync.ME for Facebook, LinkedIn & Google+ Contacts app-ot és használtam de most amikor letöröltem a névjegyzékbe ott maradt a app által létrehozott widgets rész
[ Szerkesztve ]
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
TheMarci
addikt
Ugyanazt, mint más azzal, hogy mennyi ideig töltötte a telefonját, mennyit merült x perc használattól, mennyit telefonál havonta, mennyi van még az adatkeretéből, én ezt nézegetem. Mindenkinek megvan a maga zizije, hogy mit számolgat a telefonjával kapcsolatban.
Do You Dream?
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintem amit írtál az hülyeség, ha valakinek van egy ilyen telefonja, miért ne tölthetne rá lépésszámlálót? Amiről te beszélsz akkor ilyen alapon mindenki vegyen egy 3210-est és használja azt...Az alkalmazástól meg senki nem lesz egészségesebb ez tény, de ha tudni akarja aznap mennyit mozgott, és tudja a telefonja is akkor miért is ne...
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz radi8tor #99293 üzenetére
Amióta van mobilom, kb 20 éve, az azért van, hogy nálam legyen, ha kell tudjak telefonálni, pláne ha elkallódnék a pályán, baleset, vagy csak elbambulás, és többiektől leszakadás, vagy akármi. Persze csak olyan telefont szabad venni, síeléstől függetlenül, ami nem akkora érték számodra, hogy belerokkanj ha elveszted, tönkreteszed, vagy akármi. Meg is vagyok döbbenve amikor valaki egy drága telefon birtokában 500Ft-okat számolgat a havidíjban például.
Ahhoz hogy egészséges legyél, sportolni kell és egészségesen táplálkozni, nem azt számolni hány kört tettél a spájz és a nappali között.
ja és esek eleget de még sosem törtem össze a telefont, ellenben kocsiból kiszállással, akkor sikerült.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
radi8tor
MODERÁTOR
Több, mint 1 éve használok FitBit-et, hasznos tudni, hogy mennyit gyalogoltál aznap, ha fontos az egészséged. 10000 lépés felett kellene minden nap lenni. De ezekről inkább OFF-ban beszélgessünk.
⭐ Stella
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
Lightning kábel garanciáztatásának mi a menete? Készüléket, töltőfejet le kell adni hozzá? Milyen estben cserélik, mennyi idő alatt? (A borítás megrepedt kb. 2 centi hosszan, kilátszanak a vezetékek, viszont tölteni tölt rendesen.)
Köszönöm a válaszokat! -
hdanit610
aktív tag
válasz galaxys80 #99289 üzenetére
Nem erről van szó, én is imádom az almás telóimat, csak ez most így alakult. Soha nem ráztam le magamról a felelősséget, ha én lettem volna a ludas akarva-akaratlanul, akkor meg sem szólaltam volna, hanem csendben megoldanám.
Azért szóltam mégis, mert hátha járt más is így és nem feltétlenül azért, hogy meglovagolja a Bendgate-et és majd jól kicseréljék a telefonját egy refurb-re. Sőt, a techrax-os srác sem én vagyok, nem teszem ki extrém tesztnek egyik telómat sem, hiszen én veszem, fizetem, senki más nem teszi meg helyettem.
Hát ez van, attól még igenis le fogom írni, ha valami nem kerek, de most attól, ha hetente leírom, hogy minden fasza, nem biztos, hogy sok segítséget tudok nyújtani. Már nyugodtabb vagyok amúgy, mert látom, hogy a többségnek semmi gondja nincs, tehát erősödik bennem, hogy valami tényleg az enyémmel lesz csak.
-
2csi
aktív tag
Köszi Ragnar95 és Gsx-rr!
-
TheMarci
addikt
válasz Ragnar95 #99285 üzenetére
Hát, magyarországon sztem max pár 100 ember van, aki sportként űzi a síelést, és nem pár hét/évben mérhető a síeléseinek a száma. A sétát meg teljesen jó mérni szerintem, mégis látom, hogy mennyit sétálok mikor. Mondom úgy, hogy heti 100+ km-t futok, szóval hobbi szinten van a séta, és a síelés is, mielőtt megkapom a beszólásokat.
Do You Dream?
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #99283 üzenetére
Van egy kis különbség a kettő között
A síelés egy sport, a gyaloglás meg napi tevékenység...Ha valaki sportként gyalogol, az teljesen más kérdés, hiszen onnantól hogy sport, számít, van min javítani, van mit elemezni, stb.
Síelésnél ez meg végképp igaz, hiszen nem mindegy, hogy milyen távot mennyi idő alatt teszel meg, hol mennyivel mész és még sorolhatnám...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
hdanit610
aktív tag
válasz 206 cc #99279 üzenetére
Nyilván valami nálam történt, hiszen, ha nem veszem ki a dobozból, akkor gyári állapotú lenne. Semmit nem kummantok el, tényleg nem ültem rá és más sem, ez viszont biztos. Egyedül autóban volt néhányszor a zsebemben, ott történhetett vele csak valami.
Amúgy meg nem azt várom el, hogy kibírjon egy világháborút, csak azt, hogy ne hajoljon el, amit eddig azért nem sűrűn olvastam sehol, csak a 6+-nál. Meglehet, hogy tényleg valami hibás széria lehet, Telenortól van, de kötve hiszem, hogy ennek köze lenne bármihez is. Eddig egyik almás modellel sem volt ilyen gondom, csak ezzel.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Én az iSki Trackert használom jó ideje nagy megelégedéssel. Nem kell neki net a méréshez, csak később ahhoz, hogy térképre rakja, stb.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz 206 cc #99279 üzenetére
Természetesen nem azt mondom a felhasználás miatt nem valószínűbb a hajlás, mert evidens hogy igen, de ha egy szerviz anyaghibára hivatkozik akkor vannak elvétve esetek, hiszen ha nem lenne nem mondanának rá ilyet...Na de tényleg kár ezen lovagolni, nekem is i6 van és mint említettem kapott már azért, és semmi baja nincs, szóval ezzel felesleges foglalkozni...
-
206 cc
senior tag
válasz B-L-A-C-K #99276 üzenetére
Mikro repedés...hmmm...Nem akarok most ebbe belemenni de ezek előfordulása ilyen technológiánál igen csekély...
Sokkal inkább lehet ez a felhasználás miatt...de hagyjuk is ezt,mert 200K-s telefonnál mindenki ezt várja el hogy bírja ki a 3. világháborút is...amint látom legalább is ez tükröződik sok esetben.
Illetve talán senki nem is vallaná be hogy az Ő hibája....[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
2csi
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy iphone 6ot. Megyek sielni es szeretnem vele merni a max sebessegem, atlagsebesseg, megtett kilometer...stb. Kell valamilyen alkalmazast letoltsek ra? Ha igen mit ajanlotok?
Elore is köszi! -
nederlanden
senior tag
válasz hdanit610 #99275 üzenetére
Többtíz db van ismerősi körben és mind hibátlan,és én úgy is érzem meló lenne szándékosan meghajlítani a sima i6-ot,így iszonyat rosszúl jön le mikor maga a tipust fikázzák...5s-ellll
Bocs a nyers hozzáálásért és sajnálom,h így kártál de hidd el nagyon jó megbízható és strapabíróbb is az 5snél,így nyugodtan vállald a másikat."nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
B-L-A-C-K
titán
válasz 206 cc #99274 üzenetére
Anyaghiba pl lehet az is hogy egy mikrorepedés van a fém vázon, és egy ilyen vékony dolog emiatt meghajolhat kisebb erőhatással is...A gariban meg ha nincs ismerős nem szoktak jópofizni sehol sem, visszadobják mint a sz@rt, azaz nem poénból mondják rá hogy na jó ez anyaghibás adjunk neki egy újat...
[ Szerkesztve ]
-
hdanit610
aktív tag
válasz nederlanden #99262 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, tényleg ennyire vigyázok rá (mondjuk hídba azért nem megyek le, inkább kiveszem a zsebemből), ez akár még extrémnek is hangozhat, de nem hiszem, hogy egyedül lennék olyan, aki óvatosan bánik a közel 200k-s telójával.
Persze most már minden mindegy alapon akár tehetnék is az egészre.
Egyelőre türelmet kérek mindenkitől, intézem a szervizt és meglátom mit mondanak.
-
206 cc
senior tag
Én egyetértek nederlanden kollégával...biztos volt valami ami miatt elhajlott az a telefon.Meg mi az hogy anyaghiba??...nem bírta a 60-80kilót amivel véletlen ráült?
Én műszaki ember vagyok és egy ilyen anyagból készült termék nem hajlik el magától....eleve mi az hogy anyaghiba??Persze megértem hogy a szervizben ezt írták a papírra,mert mit mondhattak volna.....ne hajtogasd nem origami ez!!!206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #99269 üzenetére
Mondjuk ez csak 1 eset, a jelenlegivel együtt 2, de mint kiderült, anyaghibáról volt szó és cserélték is szó nélkül, szóval bár létező a probléma, én nem aggódnék annyira a jövőbeni vásárlók helyében.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz nederlanden #99268 üzenetére
Neki sima 6 van, és mint írta cserélték, vagy szerinted hazudott?
-
Laca1212
őstag
válasz nederlanden #99268 üzenetére
Szerintem ez i6 volt és nem +!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Ragnar95 #99267 üzenetére
Neten még valami kép gyűjtemény is van vegyesen i6, i6 pluszról. Itt meg nemrég ugyan így járt egy illető mint a kolléga, nem emlékezett semmi nagyobb behatásra és meghajlott neki. Végül a megállapították a szervizbe hogy anyaghiba, és kapott egy újat...
Nincs kedvem keresgélni, de megtalálod itt, vagy az i6 topikban...Itt van: link
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
válasz Laca1212 #99266 üzenetére
Az is 6+ volt csak általánan elfelejti a+-,h izgalmasabb legyen
Black:na szórd ide nekünk lszi ilyen határozottan a sima 6hajlásokat!(csak ne az ilyen vicceseket mint ez meg a másik +os hímes tojásként kíméltet)
Ezt a telszamososat vartam esküszöm.
Sima 6-ot senkinek nem cserélnék ki hajlás miatt,még megbüntetném csalás miatt
[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Ragnar95
félisten
válasz B-L-A-C-K #99265 üzenetére
Linkeld már be légyszíves, mert én még tényleg nem olvastam senki mástól i6 elhajlást, csak 6plust, bár mióta a bendgate lecsitult, azóta ilyet se olvastam...
Mondjuk a bendgate-ről is ugyebár kiderült,h csak felfújták az egészet, mert összesen valami 9 felhasználó adta le ilyen hibával a készülékét az Apple-nél, amit mindet cseréltek is és független tesztek kimutatták,h a mezőnyben nem a 6plus a leggyengébb ilyen téren, van más készülék, ami kisebb erőbehatástól is elhajlik.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Laca1212 #99258 üzenetére
Nem kell félni, i6-nál eddig 1db nem volt, ami meghajlott, a bendgate is csak 6plusra (volt) jellemző, 6-ról eddig sehol 1 szó sem esett, hogy meghajlana...
Valószínűleg ott történt valami, mert átlagos használattól nem hajlik meg a 6, hacsak nem egy gyári hibás darabot fog ki az ember...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
addikt
válasz Laca1212 #99258 üzenetére
Hagyjuk már ezt a h*lyeséget, sajnálkozást. Nem ilyen az i6 és kész, nem fogja mindenki beírni, hogy az enyém nem hajlott el, meg az enyém sem...
Kolléga kifogott egy rossz példányt (tömegtermelés van ugye), kicserélteti és mindenki boldog.
Kérek szépen mindenkit, hogy fejezzük be a sipánkozást
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
nederlanden
senior tag
válasz hdanit610 #99255 üzenetére
Ez olyan ártatlan így😳!
Asztalon pihen,óvod mindentől,gugoláskor hídba mész ,hajoláskor spárgába ..,és így is meghajlott!!mitől???😡magától,vagy varázslók hajlítják??
Én soha nem figyelek ilyesmikre,feszül,nyomódik ha úgy van éppen és semmi baja.
Az vagy ujonnan olyan és nem vetted észre vagy kapott egy jó nagyot,ennyi[ Szerkesztve ]
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
gyuromoj
veterán
Azt elfelejtettem megkérdezni a múltkori garis kérdéseimnél hogy ha Telekom-tól vettem a telefont, akkor hozzájuk érdemes bevinni vagy inkább APR-be?
Illetve APR-nél is újra indul az 1 év?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
B-L-A-C-K
titán
-
fmx
aktív tag
Üdv! Hol tudom resetelni a telefonom?Leszedtem sok sz*rt és lassú stb.stb. @Iphone 4
-
hdanit610
aktív tag
Sokszor lepörgettem az elmúlt napok eseményeit, de nem emlékszem ilyen ráülős esetre. Úgy vigyázok rá, mint ahogy minden ilyen cuccomra, de azért használom. Ezen is egy átlátszó szilikon tok van, esetleg akkor lehetett probléma, amikor beültem a kocsiba és nem vettem ki a zsebemből (mert mondjuk csak 1-2km-ert mentem), de olyankor mindig párhuzamba hoztam a combommal, nem keresztben volt. Az 5s is mindig így "utazott" és sosem volt vele gond.
Nem tudom hova tenni az egészet, annyit teszek, hogy megkérdezem a szervizt erről és ha kicserélik (amit azért nagyon remélek), akkor veszek hozzá valami gyári keményebb tokot, hátha nem lesz többet ilyen gond. A tudat persze rossz, hogy ma éppen 2 hete vásárolt telefon helyett refurb-öt kapok (ha cserélik). Kicsit a bizodalmam is megingott.
@(#99254) B-L-A-C-K Anyaghiba simán lehet, mondjuk nem tudom, hogy vajon hány mm-től hiba, vagy még nem hiba, esetleg kiflibe kell már hajolnia a cseréhez. Egy kérdést megér mindenesetre, és köszi a Mitógábor tippet, ha nem jutok dűlőre hivatalosan, akkor felkeresem őt.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz hdanit610 #99218 üzenetére
Akkor az anyag hibás lesz, vidd vissza hátha kicserélik. Volt már másnak is itt akinek anyaghibára hivatkozva kicserélték. Amúgy az i6 elég masszív, nem kellene meghajolnia úgy hogy nem is tudsz róla hogy érte komolyabb erőhatás.
Az enyém 1 hónapja van meg, vezettem már úgy hogy a farzsebembe maradt, ültem már le úgy hogy a farzsebembe volt, ejtettem is már le úgy hogy csak egy 0.3-es szilikon tok volt rajta, és még mindig karc mentes, illetve nem is hajlott még meg, pedig szoktam nézegetni direkt. Vidd vissza, bár ha biztosra akarsz menni lehet Mitogábor fórumtársat felkeresném, mert ő tud garanciáztatásban segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Gicz
addikt
válasz hdanit610 #99229 üzenetére
Biztos volt 1 alkalom, amikkr valami durvább érte, csak nem emlékszel rá. Nekem 6 plus van megjelenés óta, szilikon tokban hordon farmer első zsebben, lehajolok, legugolok, vezetek, de 0 hajlás. 185 magas vagyok és nem rapper stílusú nadrágban jarok, szóval atlagos feszességű farmert hordok. Nem ült rá véletlenül valaki, mikor a kanapén hagytad vagy ilyesmi?
-
legiaap
félisten
iPhone 6 tulajoknak egy térerő javító tok: [link]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Noxy
veterán
válasz mandju #99247 üzenetére
Most ha te 1X pontosan le írod hol vetted, melyik boltban, stb.. biztosra mondtam volna, hogy vidd Wr. Sta..ba. Már csak azért mert mi is adunk el Apple terméket amit oda visznek garis problémával nem pedig BP-re. Ehhez +ba még bekevert a Mo-i gari ujra indulás.
Igy utólag már tudod hogy mitt kellet volna itt 1X közölnöd. A 3. hszd után lett teljes a kép.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
mandju
senior tag
Ebben tévedsz. Pont, hogy a bolttal vettem fel a kapcsolatot először, ahonnan vettem. (electronic4you) onnan eltanácsoltak azzal az indokkal, hogy apple terméket direkt az apple-vel kell intézni. Majd adtak egy support címet.
Felvettem a kontaktot, ahol bemondták, hogy kb kevesebb, mint 2 perc és kapcsolnak egy ügyintézőt. első hívásom esetén kerek 30 percet vártam, miközben hallgattam, hogy "kevesebb, mint 2 perc"
második alkalommal türelmetlenebb voltam, így csak 15 percet vártam.
A kijelentéseiddel egy kicsit megfontoltabban!
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
bigdady
nagyúr
válasz antosgyula #99242 üzenetére
Nyugodtan csináld meg, annyi lesz csak, hogy ha frissités érkezik majd később ehhez a két apphoz akkor az usa id-hez való jelszót kéri majd a store.
-
Noxy
veterán
válasz mandju #99241 üzenetére
Tök mind 1 most már hova viszed.
Te időd, a te pénzed.
A másik meg, hogy amikor valaki meg veszi X 100e a telefont, akkor leszáll a lila köd és eszébe se jut meg kérdezni, a garanciális ügyintézést, OTT AHOL VETTE.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
PumpkinSeed
addikt
5S-re melyik a legjobb vízálló tok 10.000-ig?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
legiaap
félisten
Egy kis help kéne. 4G-s 5S-ről osztom meg a netet iPad Air-ra. Nem akar csatlakozni. Mind a kettőn a legújabb szoft van, nem JB-sek. Az iPhone-on megjelenik majd eltűnik fent a kék sáv majd kb. Egy perc után az Air-en kiír valamit és nem csatlakozik. Ötlet?
iPhone 5-ről simán fogja a netet az Air.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
antosgyula
csendes tag
Sziasztok. Ha létre hozok a telefonomon keresztül egy US apple idt mert kellene egy két app ami a magyar storeban nem elérhető az el fog állítani bármit is a készülékemen? Ha az US id vel töltök le alkalmazást majd vissza jelentkezem a magyarral elérhető marad a program? És minden beállításom a régi marad? Előre is köszi a válaszokat! Üdv
-
mandju
senior tag
Kollégám megy holnap Pestre és el tudná vinni magával.
egyébként bécsben lett véve a telefon...
akkor jobb lenne wr neustadtba vinni?
velük is felvettem már a kapcsolatot. McShark* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
Noxy
veterán
-
-
-
Tibee86
nagyúr
Mert a hivatalos forrásból vásárolt hazai független telefonoknak is újraindul a garanciájuk cserénél, mivel ugyanazok a jogszabályok vonatkoznak rá, mint a szolgáltatósra.
Mondjuk azt nem írta, hogy itthon lett vásárolva vagy nem, csak azt, hogy hivatalos forrásból.[ Szerkesztve ]
-
-
mandju
senior tag
-
hdanit610
aktív tag
válasz madgie #99230 üzenetére
Nem itt, nem ti. Az irodában lett vicc tárgya a 200k-s telóm, kolléga már rá is repült, hogy cserélné az 5s-t plusz rádobna, őt nem zavarja a hajlás. Párom is azt mondta, hogy ő kicserélteti és használja vidáman, csak hát neki egy 4s-e van, ami lássuk be, elég nagy visszalépés lenne (anyagi oldalról nem is beszélve).
Nem sok választ el, hogy megmarjam magam.
-
Tibee86
nagyúr
válasz hdanit610 #99224 üzenetére
Ez elég gáz, mert ha még 6+ lenne, de hogy a simát is így kell óvni... Nem értem minek csinálták ilyen vékonyra, hülyét kapnék, ha állandóan arra kéne figyelnem, hogy most leguggolhatok-e vagy beszállhatok-e a kocsiba úgy, hogy közben a zsebembe van, ezért nem is cserélem le az 5S-t, megvárjuk a 6S-t, abban tuti megoldják ezt az elhajlás dolgot.
mandju: APR szervizbe, az a leggyorsabb: iStyle az Andrássy-n, iCentre a Bécsi úton, vagy Almárium pro, amit passzolok, de ha jól rémlik a Westendnél van valahol. Futárszolgálattal is megoldható, mert 100%, hogy azonnal nem fogsz kapni egy másikat, 2-3 munkanap általában.
[ Szerkesztve ]
-
mandju
senior tag
Sziasztok!
garanciáztatni szeretném az 5s telefonom.
sárgul a kijelző és kattog a HOME gomb, nem mindig reagál a nyomásra.valamint olyan, mintha nyomás után "cuppogna" a kijelző...
soproni lévén nem tudom, Pestre hova kellene vinnem.
Tudnátok ebben segíteni?
a telefon hivatalos helyről lett vásárolva, kártyafüggetlen. Az apple oldalán érvényes garanciát írnak rá.
köszi előre is.
* JVC DLA-Z1 * gerriets opera white - ultra thin frame 135" 2.35:1 AT * Trinnov Altitude 16 * FusionAmp * Apollon Audio NCMP 6350 * Apollon Audio NCMP8350 * 3 Pronomic XA1400 * HTPC MadVR * DIY H16-15 Bold Series * 6 BMS18N862 * Trinnov waveforming *
-
hdanit610
aktív tag
válasz Tibee86 #99219 üzenetére
Ugyanúgy a bal első nadrágzsebben hordom, ugyanolyan erőhatások érik, ha tudom, hogy guggolok, akkor kiveszem, ha leülök asztalhoz, stb. akkor is kiveszem (biztos sokan nagyképű köcsögnek néznek, pedig csak óvni próbálom) és autózáskor is 90%-ban kiveszem a zsebemből és pohártartóban pihen. Biztos abban a 10%-ban hajolhatott meg, de ez így komolyan nem pálya.
A hangerőállítónál hajlott meg minimálisan, puha szolikon tok van rajta karcolás ellen, illetve így nem kopik a kamera és nem is billegett az asztalon... most már igen. Ezen én nem tudok túllépni, természetesen kicseréltetem, de nem tartom kizártnak, hogy elmegy a háztól és inkább 5s-be költözök vissza.
-
bigdady
nagyúr
Hali
Miért lehet az hogy itunes-re dugva a telómat, elkezd automatán alkalmazásokat szinkronizálni kérés nélkül és beindul a másolás? Hogy lehetne kikapcsolni? Új telóként állitottam be anno és egyszer sznkronizáltam azóta nem tudom hol kell kikapcsolni, mert a felső kis pipa nincs ott az alkalmazások szinkronizálása előtt.
Illetve tényleg kikapcsolhatatlan a sms-re válaszolás Huss hangja?
[ Szerkesztve ]
-
madle
őstag
válasz hdanit610 #99218 üzenetére
De ez mi a fenétő lehet? Elég neki egy minimális kis nyomás és már hajlik az egész ház? Vagy lehet, hogy azon a ponton annyira gyenge a szerkezete a telefonnak? Mintha ott középen kimaradt volna belőle az anyag. Tetszik a 6, de nem cserélném le az 5s-em rá az biztos.
-
Tibee86
nagyúr
-
hdanit610
aktív tag
Ugyanolyan felhasználás mellett, mint az 5s, a 6-om meghajlott. Kb. 2-3mm-ert billeg. Baromi csalódott vagyok, most nem tudom mitévő legyek, ez így rémálom.
Valakinek valami ötlet? Tudom, szerviz, stb. alap, de 2 hetente fogom cseréltetgetni?
-
ryori
senior tag
válasz Jackie_Chan #99208 üzenetére
Nekem 5S - 1hónapos, kattog,1x akkorát kattant hogy azthittem eltörött benne valami érdekes.
-
szmayer1
senior tag
Megoldódott, kellet a telefonnak egy újraindítás.
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
Köszi. Megcsináltam, de most meg a telefonon nem jön vissza szinte semmi, csak a tablagépen????
iPhone12, MBA2016, MBP2015, i7-13700K, Gigabyte Z790, RTX 4070Ti, 64GB DDR5 RAM stb, Sony A7iii, Tamron17-28 f2.8, 70-180 f2.8 Sony 85 f1,8 stb.
-
szmayer1
senior tag
A kijelentkezést, csak iOS8-on ajálnja fel, iOS7-nél fiók törlése van csak, akkor az is csak kijelentkezés? Nem szeretném minden eddigi dolgaimat törölni!
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz .zSoLTi. #99202 üzenetére
Nekem is kattog néha,bár nem hangos.
[ Szerkesztve ]
"Az nem hozhat változást aki nem tűnik ki a tömegből!" "Sic Parvis Magna" "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." "Két dolog határoz meg téged: A türelmed amikor nincs semmid, és a viselkedésed mikor megvan mindened."
-
NagyTessoka
csendes tag
-
.zSoLTi.
senior tag
Sziasztok. I6-nál normális hogy a home gomb hangosan kattan lenyomaskor. Ugy ertem nem olyan finom lagy mint pl a 4s-em volt, ez kemeny es klikkel rendesen.
-
Gsx-rr
veterán
válasz NagyTessoka #99200 üzenetére
És nekiállnál megbuherálni? Miért nem töltöd gépről és veszel holnap egyet!?
Vagy most egy univerzálisat ha nagyon kell.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
- Samsung Galaxy Z Fold 4, S-Pen, fekete, 12/256 DS, 2025.10.03-ig garis
- iPhone 14 128GB Fekete Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 85%/
- Iphone x
- IPhone 15 Pro max 256 gyári független hibátlan 2027.01.02. Apple jótállás névre szóló számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest