-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sholom
tag
B-L-A-C-K: neked kb. mennyi ido alatt jott meg az i6 uvegfolia?
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Lenne egy olyan kérdésem hogy van egy 5s-em és ujjlenyomat olvasó (home gomb) csere érett..
Az igaz hogy másik home gomb cseréjével nem fog működni az ujjlenyomat olvasó?
Ebben van valami igazság? Vagy nyugodtan cseréltethetem? -
tylerddd
veterán
Az miért van, h a gmail-es ill. mailbox-os leveleket csak archiválni lehet, törölni nem?! Így ezek raktározódnak a fiókban és az "Összes" alatt találhatóak meg, ahonnan törölni kell külön. Aol, yahoo, icloud, hotmail esetén működik a törlés.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
oliwire
őstag
Azt vettem észre, hogy alapértelmezetten a Gmail-es fiókot állítottam be, mint névjegyzék forrás. Oda is menti az újonnan felvett neveket is. Azt meg lehet oldani, hogy az egész jegyzéket átmenteni iCloud-ba, és ha van új név, mind a kettőbe el legyen mentve rögtön?
-
_Csaba_
senior tag
Létezik az hogy iMessege üzenetek között van ami halványabb van ami sötétebb kék? Van valami jelentősége?
-
galaxys80
veterán
Arra van valamilyen lehetőség, hogy egy újonnan felvitt névjegy az iCloudba és a Gmail-be is leszinkronizálódjon.
A teljes képernyős hívásmód miatt az iCloudba tárolom a kontaktjaimat most, de nem lenne rossz, ha a Gmail-be is frissülnének, mert nagy ritkán átkerül a kártyám egy droidos készülékbe.
Vagy más megoldás nincsen, mint a vcard-os importálás? -
Djuree
félisten
le akarom cserélni az ipad minit mini3-ra. van rajta csomó játék. van lehetőség hogy megmaradjanak mindben a mentések ne kelljen elölről kezdeni?
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Víz Elek
senior tag
válasz lestyanrobi #101379 üzenetére
Beírod ebay-re, és kész, ott annyi van, hogy Dunát lehet belőlük rekeszteni.
Flippes tok 2£, ingyenes szállítással.
Lefelé nyíló flippes tok, szintén 2£, ingyenes szállítással.
Vagy még van a jobb minőségű flippes tok, de ez már 7£.Az első kettőhöz még ajándék kijelzővédő fólia is jár, és most még 1-2 napig ingyenesen a szállítás is, mert valami akció van az ebay-nél.
Természetesen mind Angliából jön, így elég hamar megkapod.Samsung S9
-
xors
senior tag
Facebook nálatok működik? Se böngészőben se appban nem frissít
-
joccadoki
senior tag
válasz lestyanrobi #101377 üzenetére
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
lestyanrobi
tag
válasz joccadoki #101376 üzenetére
Szabad tudni miféle? Márka nélküli? Kínai/magyar? Az a baj, hogy Kecskeméten és Szegeden tudok nézelődni, nincs nagy választék Talán havert rá tudom venni, hogy nézze meg, ha arra jár. Kár, hogy már szinte mindenki abbahagyta az iphone 4 tok gyártást, 5/6-ra van bőven ami tetszik. Egyébként nyáron lecserélném a telefont, szóval nem kell sokat kibírnia a toknak.
[ Szerkesztve ]
-
joccadoki
senior tag
válasz galaxys80 #101374 üzenetére
nekem nem laggolt a wifi iphone-on, de mondjuk nincs gyors netem
(Érd megyei jogú városának központjában, idézőjelesen "legszebb utcájában" nincs rendes kábel, azaz max 15mb/s down 0.55kb/s up internet, kábel tv nincs, úgyhogy upc műhold <bár ez jobb is> )De azt észrevettem ha icloud biztonsági mentést hozok létre, az lefoglalja az egész sávot!
lestyanrobi: nem fogod elhinni MAJDNEM egy az egybe ilyen van az 5ön (jó nem csillog ennyire), teljesen jó, védi amit kell, a mágnes erős. 1600forint a Móriczon.
[ Szerkesztve ]
"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
lestyanrobi
tag
válasz joccadoki #101373 üzenetére
Ilyesmikre gondoltam:
- Amazonon mindenki dobta az 5 csillagot egy ígéretes tokra, csak aki várt az értékeléssel, annak természetesen szétjött néhány hét után.
-Tapintás. Sajnos kényes vagyok rá, de a bőr/műbőr be szokott jönni.
-Látvány. Láttam már olyan képet, ahol borzasztóan zsírosan csillogósnak hatott egy bőrtok, de lehet, hogy élőben jó. -
galaxys80
veterán
válasz bigdady #101340 üzenetére
Én is gondoltam erre, de a speedtest szerint a ping is rendben van. Azért érdekes, ha ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül. Milyen routered van? Google DNS-el is próbáltad?
Lehet, hogy nem a routernél van a hiba, hanem valami szoftveres dolog ez. Bár, akkor meg többen jelezték volna már.
Fura, hogy sehol máshol nem csinálja csak otthon. Otthon meg semmi más nem csinálja csak az iPhone.
Lehet nem szereti egymást a routerem és az 5S. -
joccadoki
senior tag
válasz lestyanrobi #101372 üzenetére
nem tudom mi a minőség, de iphone 4hez 2ezer forinttért vettem lenyithatót, 1évig kiszolgált, a tok most is megvan csak nem i4et használok, ezért van nyuggerban
-
lestyanrobi
tag
Üdv mindenkinek nem tudom hova máshova fordulhatnék. Van egy Iphone 4-em, és oldalra kinyitható bőr, vagy jó minőségű bőrhatású tokot keresek hozzá fekete vagy sötétkék színben. És zárható/mágnesesen záródó is legyen. Viszont sehol se találok olyat, ami biztosan normális minőségű és árulják is. Én már univerzálissal is beérném.. Remélem tud valaki segíteni, már órákat kerestem neten és boltokban is!
-
joccadoki
senior tag
válasz roberto211 #101366 üzenetére
roberto211 : kapcsold ki a telót, és úgy dugd rá hogy közben nyomod a home gombot. így előjön az itunes felirat. Ez a recovery mode. az itunes egyből figyelmeztet, hogy állítsd vissza. rá is nyomsz a VISSZAÁLLÍTÁS gombra.
Ha ez sem jön be akkor jöhet az ireb. kell egy snowbreeze (a tiny beállítása a hostsba bonyolult lesz) fölül az ireb, dfuba helyezed, apple tv=nem, start. Aztán ismét visszaállításOK gondolom sikerült a visszaállításra menni
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz roberto211 #101366 üzenetére
Tinyumbrella leirja, shsh nem kell.
-
joccadoki
senior tag
válasz Víz Elek #101362 üzenetére
másik adatkábel? ha nem akkor interface ic hibás.
TheMarci: Ezt ne nekem mond! Soha nem nyomtam beállítás és tartalom törlésre jb-s telefonon. találkoztam olyan telóval ami soft dfuba maradt egy ilyen eset után
[ Szerkesztve ]
-
joccadoki
senior tag
válasz roberto211 #101360 üzenetére
Úr Isten!!! Ezért félek eladni jb-s telót. Dobd ki recoverybe, ha nem akkor marad a pwned dfu
-
r3dsnake
nagyúr
válasz roberto211 #101360 üzenetére
Alapszabaly, hogy nem nyomunk jailbreakelt telora visszallitast. Probald Pwned dfu-bol tinyumbrellaval betallozva.
-
roberto211
őstag
Sziasztok..
Nagy segítség kéne.
Jailbreakelve volt az 5s-em, visszaakartam állítani gyári állapotra telefonról.
Azóta jópár órája áll egy helyben az alma logo és alatta az üres csík semmi változás, az iTunes meg azt írja ki,hogy nem lehet visszaállítani, meg,hogy sim kártya zárolva van pin kóddal..
Mi tévő legyek? Meglehet még javítani vagy mit kell ilyenkor csinálni?
DFU módból újra akartam telepíteni az iOS-t de azt se csinálta végig..
Segítséget előre is köszi.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
joccadoki
senior tag
válasz Víz Elek #101357 üzenetére
Várj tisztázzuk! iphone3.2től nem lehet shsh-val visszaállítani a telót (elméletileg a rev a-t lehetne, de nem kapott rendes appticketet egy sem)
a 4005ös hiba kommunikációs hiba a számítógéppel."A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
Noxy
veterán
válasz Víz Elek #101357 üzenetére
-1 Legutolsó iTunes.
-2 Gyári kábel.
-3 Stabil net, és PC.
-4 Hibátlan iPhone.
Ha az első 3 adott és így sem, megy akkor hardverhibás, az iPhone.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
joccadoki
senior tag
válasz Víz Elek #101261 üzenetére
Vízelek: érdekes hiba nem találkoztam még ezzel. gyakorlatilag ezzel akarsz ipsw-t létrehozni? Ne ezzel hozd létre hanem a snowbreeze-el. Sokkal jobb az. Milyen ios-t akarsz létrehozni? És mire?
Noxy: első sorban nem kapcsolna be a teló, usb-n pedig 10másodperc után újraindulna, ha meg csak gyenge az akksi, akkor is recoverybe még bedobná, majd restore error 16. De itt a szerverre sem fép fel az itunes. A szerverre lépés, az fw kibontása, az ellenőrzés( aláírás) telófüggetlen. Ez megtörtént, kezd el kommunikálni a telóval, kezdve hogy recoverybe megy.[ Szerkesztve ]
-
Víz Elek
senior tag
válasz TheMarci #101351 üzenetére
A 8.1.2 is próbáltam, de arra is ezt a hibát írja ki.
Akkor hogyan próbáljak meg valamit ügyeskedni?
Ha gépre dugom, akkor az iTunes csak DFU módban ismeri fel, természetesen egyből fel is ajánlja, a készülék helyreállítását, majd letölti a szoftvert, kicsomagolja, elkezdi telepíteni, és a végén kiírja, hogy sikertelen telepítés, 4005-ös hibakód..Samsung S9
-
Noxy
veterán
válasz w.miki #101342 üzenetére
Döglött az aku.
Van amelyik a szoftver kibontása utáni újrainduláskor már elveszti a telót mert nincs már bent semmi kakaó csak az USB-s töltés tartja életben.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
joccadoki
senior tag
válasz w.miki #101342 üzenetére
recovery módba sem? szerintem megpróbáltad restoreolni a telefont a jelen lévő számítógépen amikor összeomlott. Valami ott a gépnél nem stimmel valami. Ha alacsony az akkufesz akkor is előjön a 16os hiba.
látnom kéne"A világ nincs tele seggfejekkel! Csak pontos stratégiát követve vannak elhelyezve, hogy legalább egy biztosan keresztezze az utad minden nap."
-
w.miki
veterán
válasz joccadoki #101334 üzenetére
...addig nem jutok el...
ha sikerül is belépnem DFU módba (valamiért az sem mindig jön össze), és felismeri az XP a telót, az itunes állandóan azzal jön, hogy észlel ugyan helyreállítási módban lévő iphone-t, de csatlakoznia kell az itunes serverhez a frissítés miatt...
aztán meg nem csatlakozik... inkább elfelejti, hogy rá van dugva a telóOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
joccadoki
senior tag
válasz w.miki #101332 üzenetére
nem kell ellenőrzés.... visszaállításra kell menni. Ha ott van hibaüzenet (márpedig lesz, ha nem akkor szép napod van ) azt leírod és tudunk segíteni remélhetőleg
-
w.miki
veterán
válasz joccadoki #101325 üzenetére
Ha gépre dugom: megjelenik az alma logó, és nem történik semmi, rövid idő múlva eltűnik az alma.
Ha DFU módban (H-t nyomva) dugom rá, az itunes kiírja, hogy az Itunes-t frissíteni kell, Ellenőrzés, vagy Mégsem, megnyomom, hogy ellenőrzés... Kapcsolódás az itunes serverhez, és.... nem történik semmi...Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
galaxys80
veterán
Nem bírok rájönni, hogy itthon mi franctól lassul be néha a wi-fi 5s-en. Ilyenkor egy wi-fi ki-be és ujra száguld. Az az érdekes, hogy amikor belassul a speedtest szerint akkor is 30-40 Mb sebességem van. Már minden router beállítást kipróbáltam. Most utolsó lehetőségként kipróbálom a google DNS-t.
A többi telefonomnál , tabletnél nincs ilyen gond.
Elképzelhető , hogy az is okozhatja , hogy a routerem nem dualband-es az 5s pedig igen? -
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Díjmentes zenelejátszóra lenne szükségem, ami nagyon jó, és bírja a FLAC-et.
Köszi!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
joccadoki
senior tag
-
joccadoki
senior tag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz oliwire #101320 üzenetére
igen, viszont nekem a puci android nem teszik, puritán, egyszerűen csúnya az én szemembe.
(#101322) joccadoki!
itt is jó társaságba kerültem...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
w.miki
veterán
Adott egy Iphone 4 (A1332 EMC 380B FCC ID : BCG-E2380B IC:579C-E2380B) ami egyszercsak nem indult el, ha gépre dugom, csak az alma logót adja be.
Az itunes nem ismeri fel (ja de, DFU módban igen), és nem csinál vele semmit.
Mivel lehet mégis, életre kelteni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
joccadoki
senior tag
válasz oliwire #101320 üzenetére
az androidból csak a nexus jó.
HUTCHDB
Nézd attól hogy felmegy rá az 5 nem azt jelenti, hogy az nagyon jó. Kezdjük egy alap dologgal. a bootloader, és a motor szinte semmiben nem változott, ezért van hogy a kitkat rendszert simán felhúzom az samu i9000 készülékre. Az hogy kinézetben talán alakul valamit az más, az hogy kerül bele még több hasztalan animáció, és alkalmazás az megint egy más kategória. A lényeg az ugyanaz maradt. Maga a rendszer. Röviden: ugyanaz a bughalmaz mint elötte[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Gsx-rr #101316 üzenetére
Egyszerű a válasz, mert nem push...
(#101318) Nocsesz1!
Nem tudom, nekem ez a gmail valamiért nem akar jól működni, sem így, sem úgy.(#101317) Gsx-rr!
Látod mennyire nem vagy képbe....
Az említett hTc M7-en (2 éves modell) elsők között fut az 5.0.2-es android....[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz joey04 #101312 üzenetére
most a gmail app-al van bajom, de lehet a gyári mail alkalmazás, ami bekavar.
azzal azonnal jönnek (icloud-on történő átirányítás után) a levelek, míg gmail-en nem akarózik.
viszont most töröltem, majd újratettem, és most meg jó..
egyébként androidból nagyon kevés az a márka, ami szóba jöhet, szerintem a hTc, ami igen jó minőségű termékeket ad ki ami a saját felületre is vonatkozik...[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
szami777
addikt
Üdv, remélem a helyes topikba járok.
Barátom Iphone 4s készülékéről van szó. Kicsit vizes lett a kádba (nem beleejtette), telefonból kb 1 centis rész bele lett mártva a vízbe.
1 órával később képernyő kikapcs, telefon rezeg billentyűzárnál stb, de hívni nem is lehet.
Rizsbe be lett rakva, de az sem segített, holnap vinnénk szervizbe, kérdés az lenne melyiket ajánlanátok?
Isamurai-t ajánlották a westendben, de gondoltam megkérdem itt is, hátha van valakinek jobb ötlete
(tippre alaplap vagy aksi lehet a ludas, nem tudom, azt cserélik-e külön)“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
California1
őstag
válasz HUTCHDB #101284 üzenetére
A gmail appon nézd meg a beallitasokat mindegyik fióknál,
Beállítások ,pipa legyen az összes új mail mellett. Ha fent van a gmail app szerintem totál fölös a gyári mail app,ha jól olvastam azt is használod. Amúgy én paráztam a szifon (i5S) êrtesitesi rendszerêtől ,hogy minden frankón pushba fog e jönni . Hál isten eddig okês ês BlackBerry szinten jönnek az êrtesítesek (kopp kopp). -
M@te
senior tag
Valoban! Koszi!
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
VoidXs
nagyúr
Ha az átlátszóság csökkentését ki-be kapcsolod, akkor lesz ilyen. Ha kikapcsolod, kilépsz a beállításokból, kipróbálod, majd visszamész, és úgy kapcsolod be, akkor jó lesz.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
M@te
senior tag
ez valami uj ficsor? Wtf. Azota sem javult meg
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Elülső tápos GameMax miditorony született a szellősség jegyében
- Google Pixel topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Mobil flották
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Poco F3 8/256Gb független hibátlan karcmentes kék
- iPhone 15 PRO MAX 256GB black 3 hónapos! Mediamarkt számla! 2025 szeptember 9-ig Apple garancia!!
- Iphone 13 pro 128GB Sierra Blue -
- Új iPhone 13 128GB Starlight független 1 év Apple gari
- Samsung Z Fold 6 / gyárilag független / 3 év garancia / gyári tok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest