Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Tibee86 #99219 üzenetére
Ugyanúgy a bal első nadrágzsebben hordom, ugyanolyan erőhatások érik, ha tudom, hogy guggolok, akkor kiveszem, ha leülök asztalhoz, stb. akkor is kiveszem (biztos sokan nagyképű köcsögnek néznek, pedig csak óvni próbálom) és autózáskor is 90%-ban kiveszem a zsebemből és pohártartóban pihen. Biztos abban a 10%-ban hajolhatott meg, de ez így komolyan nem pálya.
A hangerőállítónál hajlott meg minimálisan, puha szolikon tok van rajta karcolás ellen, illetve így nem kopik a kamera és nem is billegett az asztalon... most már igen. Ezen én nem tudok túllépni, természetesen kicseréltetem, de nem tartom kizártnak, hogy elmegy a háztól és inkább 5s-be költözök vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest