-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varlaisaran
senior tag
Üdv.
Kínom osztanám meg és kis helpet kérnék tőletek. Adott egy 3GS. A telefonnak voltak korábban problémái, random leállogatás/recovery-ba visszesés, majd onnan random feléledés. Került bele egy használt aksi, ami után valahogy talpraállt, pár hónapot ment így. Nemrég kezdte a slider-érzéketlenséget (ezismi), és leállogatást ismét, de hardreset mindig visszahozta. Az aksicsere utáni restore-oknál egyébként voltak gondok, volt hogy kiszállt ezerféle hibaüzivel, majd következő próbálkozásra hibátlanul felment. Gondoltam jólesz az...
Minap kapott egy új íbéjes aksit. Pár percet ment, majd shutdown. Ezt megcsinálta párszor, azóta alszik. Tunes nem látja, de ha DFU-t kezdeményezek akkor észreveszi és restore-t indítványoz. A végén a firmware verifynél bedobja a 29es errort, majd leáll. Ezt akárhányszor játszom el, ugyanez.A kérdés igazából az, hogy találkozott-e ezzel már valaki, és lehet-e még ezzel kezdeni valamit. Sok helyen irják hogy battery gond, de ugyanennyi helyen mást is. Bármilyen ötletet megköszönnék.
35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.
-
rbence
senior tag
válasz TommyNagz #36147 üzenetére
én régebben apróságokat cseréltem le,pl az oldalakat jelző pontok helyett régi színes alma logó volt,letöltésnél a spinner helyett radar,most annyit változtattam,hogy szolgáltatónevet és a feloldás szövegét lecseréltem,de hátterekkel is nagyon fel lehet dobni szerintem,nekem ezek a háttereim-> link
@Varlaisaran: az apple fórum szerint akksi hiba,javítottam már néhány 3G-t és GS-t, de ilyen hibával nem találkoztam
[ Szerkesztve ]
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
Onderon
senior tag
válasz rbence #36144 üzenetére
szerintem meg ronda, elavult és minden eltakar mindent és különbenis, fő a változatosság
az ilyen pfejj / ocsmány / okádék / ráhányok / bűn / vágdfelazereidetmerthozzányúltálaszentéssérthetetlenlockscreenhez hozzászólásokat meg sosem fogom megérteni
Ragnar95 (#36155): Forecast
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
flierqqq
tag
Szerintetek, egy ember aki csak hobbiból szerel almás cuccokat, korrekt áron, mennyit kérhet el egy iPod Nano 2G akksi, egy iPod Touch 2G akksi+ digi cseréért, ha az alkatrészeket én viszem?
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
Ragnar95
félisten
Énis azt használom, mióta megjelent és bevált nálam nagyon Régebben Buuf2-t használtam, az is nagyon hasonló ehhez, de az ayecon még szebb szerintem
Parasite: köszi
DanielK: kíváncsiságból meg szoktam nézni néha, h hány fok is van pontosan, nem csak érzetre[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
DanielK
addikt
válasz Ragnar95 #36155 üzenetére
sosem értettem (főleg androidnál), hogy minek kell kitenni az éppen aktuális időjárást a screenre?
az ok, hogy reggel a köpönyeg reggel megküldi nekem a várható aznapi időjárást (lebontva reggel, délben, este), de minek bámuljam az éppen aktuálisat? kinézek az ablakon és látom. -
kenny123
addikt
válasz vadászcsiga #36164 üzenetére
Miért, te valtogatod ott az accountokat?
Viccet félretéve, évek óta napi használatban van, soha nem használtam.yo
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #36162 üzenetére
Szeretem mindig tudni, pontosan milyen az idő, na Amúgy így reggel se kell belépnem egyzser se az időjárás appba, bekapcsolom a telót vagy megbyomom a home/power gombot és rögtön látom
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gabormgp
senior tag
Ilyen lockscreent lehet JB nélkül?6.1.3
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #36164 üzenetére
Igazat megvallva szerintem hülyén néz ki ha fel van cserélve a két gomb.
Nekem ez berögződés amúgy, hogy a bal oldali gomb az elfogadás, a jobb oldali pedig a mégsem mivel minden program így van felépítve.
De pl ott az iPC app a hozzászólás íráskor direkt a jobb oldalon van az igen gomb, hogy a megszokással ne lehessen egy hozzászólás írásból csak úgy kilépni.
-
ZozzHUN
addikt
Sziasztok!
Párom megkért, hogy szerezzek neki iPhone 3GS-hez headset-et, lehetőleg olyat, ami ugyanolyan mint a gyári (nem volt feltétel, hogy gyári legyen)
Megtaláltam iphonetartozek.hu-n amit kerestem, ráadásul gyárit 1350-ért. Lerendeltem webshopban. Vártam 4 napot, majd telefonáltam, hogy mikor mehetnék érte. Egy nő vette fel és teljesen meg volt lepődve, hogy egyáltalán rendeltem bármit is. Lebeszéltük, hogy 23-án beszerzi és átvehetem aznap. 23-án hívott, hogy akkor 24-én átvehetem. Végül nekem csak ma, 25-én volt időm elmenni a Csepel Plázában található átvevőpontjához a boltnak. Telefonos beszélgetés alatt direkt még egyszer megkérdeztem, hogy ugye eredeti, tuti? Azt állította hogy igen.
Elmentem boltba, csomagoláson keresztül megkukkoltam, hogy eredeti-e, az alapján annak tűnt. Hazaérve összehasonlítottam a gyárival (most már bánom, hogy nem vittem magammal amúgy is a 42km-es túrára...). Füles részen L és R betű vastagabb, gyárin vékony betűkkel írták. Utángyártottan kábelvédő gumi merevebb, műanyagszerű. Kábelvédő gumi és a műanyag találkozásánál hézagos, retkes. Lepattogzott lakkréteg. Y elágazástól a jack dugóig rövidebb az utángyártott. Gyárin a fülesen a fémrács nagyon nehezen átlátható, míg az utángyártottan könnyebben átlátszik. Csak okosan vásároljatok innen és okosan vegyek máshonnan is, ezek után szembetűnő a különbség
-
rbence
senior tag
válasz ZozzHUN #36182 üzenetére
Azért az az 1350 már eleve gyanús,hogy tényleg gyári-e. Speedshopban van 3590-ért,modellszámmal,mindennel,az már picit hihetőbb
"...Life is too short to remove USB safely..."
-
r3dsnake
nagyúr
Ha mar szo volt rola, en lockscreenem jelenleg: [link]
-
Ragnar95
félisten
-
Ármester
Elég amatör kérdés, de iTunsba, hogy tudom lementeni a telefonon található alkalmazásokat? Mert ha bejelölöm a gépen, hogy alkalmazások szinkronizálása akkor csak a gépen található appeket teszi fel és ami a telóba azt törli.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz peugeotmate #36191 üzenetére
Ez tetszik! Milyen tweaket hasznaltal? Koszi!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz peugeotmate #36193 üzenetére
Köszi, de ha winterboard kell hozzá, akkor valószínűleg kihagyom. Egyszer fent volt, de nem tűnt szimpatikusnak (mintha kicsit ette volna az erőforrásokat)
-
Turbomann
tag
Sziasztok egy JB zet készüléket, hogy lehet restor nyomni úgy, hogy ne tegyük feljebb az adot verzionnál? Köhönöm i4s
-
maathe
senior tag
Van rá megoldás, hogy iTunes és JB nélkül tudjak zenét másolni a telefonomra?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest