Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZozzHUN

    addikt

    Sziasztok!

    Párom megkért, hogy szerezzek neki iPhone 3GS-hez headset-et, lehetőleg olyat, ami ugyanolyan mint a gyári (nem volt feltétel, hogy gyári legyen)

    Megtaláltam iphonetartozek.hu-n amit kerestem, ráadásul gyárit 1350-ért. Lerendeltem webshopban. Vártam 4 napot, majd telefonáltam, hogy mikor mehetnék érte. Egy nő vette fel és teljesen meg volt lepődve, hogy egyáltalán rendeltem bármit is. Lebeszéltük, hogy 23-án beszerzi és átvehetem aznap. 23-án hívott, hogy akkor 24-én átvehetem. Végül nekem csak ma, 25-én volt időm elmenni a Csepel Plázában található átvevőpontjához a boltnak. Telefonos beszélgetés alatt direkt még egyszer megkérdeztem, hogy ugye eredeti, tuti? Azt állította hogy igen.

    Elmentem boltba, csomagoláson keresztül megkukkoltam, hogy eredeti-e, az alapján annak tűnt. Hazaérve összehasonlítottam a gyárival (most már bánom, hogy nem vittem magammal amúgy is a 42km-es túrára...). Füles részen L és R betű vastagabb, gyárin vékony betűkkel írták. Utángyártottan kábelvédő gumi merevebb, műanyagszerű. Kábelvédő gumi és a műanyag találkozásánál hézagos, retkes. Lepattogzott lakkréteg. Y elágazástól a jack dugóig rövidebb az utángyártott. Gyárin a fülesen a fémrács nagyon nehezen átlátható, míg az utángyártottan könnyebben átlátszik. Csak okosan vásároljatok innen és okosan vegyek máshonnan is, ezek után szembetűnő a különbség :(

Új hozzászólás Aktív témák