Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- DIGI Mobil
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
-
djbb534
tag
-
djbb534
tag
-
ittakary
nagyúr
válasz syIex #321400 üzenetére
Meg van 2 napom eldonteni, mert uzletileg, a majdani eladasra gondolva mindig az uj szineket lehet a leghamamarabb elpasszolni
jo par eve egyik multinal dolgoztam, 1.90m magas izmos feka haverom Rose Gold 6S Plus teloja volt, elkepesztoen menon nezett ki vele Azota gondolkozok egy gold telon
mondjuk se feka se izmos nem vagyok
-
Mike81
senior tag
válasz captainnemo #321359 üzenetére
"a pixel 7 ujjlenyomat olvasója hol működött hol nem, ezzel szemben a faceid atom biztos, és ez kb. a használhatóságot tekintve 100x fontosabb"
Ez vitathatatlan előnye az Iphone-nak. Igaz én S23U-ról váltok 15PM-re de a fő érv a Face Id volt. Nyílván jobb a 23U érzékelője mint a Pixelé de mar akkor is fárasztó hogy csak gyári fóliával használható normálisan. Üveg gyakorlatilag kizárva. Ha nem vásárolsz be fóliából akkor meg is szívhatod ha éppen hiány vagy már nem pörgetik úgy mint az újabb modellekét. Egyszerűen már unom. Face Id megvett kilóra.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz ittakary #321404 üzenetére
Minden évben elbuksz több százezer forintot a telefon cserélgetésen és azon aggódsz, hogy jövőre 10 ezer forinttal többet fog-e érni valamelyik szín? Jól láthatóan nem befektetésnek vásárolsz telefont, szerintem szarj rá és vedd azt ami tetszik és a következő egy évben jól fog esni ránézni.
-
Rage47
veterán
Tok helyett esetleg gondoltatok a biztosításra? Én tuti fogok venni az iphone-omra legközelebb.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Rage47 #321411 üzenetére
Ritkán szólok hozzá tokokhoz, de én kb 3-4 tokot cserélgetek a telefonon, mert mókásak és mindig el tudom dönteni melyikhez van kedvem. Bőrtok, átlátszó, szilikon meg újabban egy Spigen Thin Fit (Abyss Green) tokot szerváltam (akciós volt az official webshopban) és ez az utóbbi éveim kedvence, bírom a tapintását, jó a gombok nyomásérzete, sötétzöld, de fény felé fordítva van egy kicsi fémes csillogása.
Szívem szerint vennék a hét minden napjára más színű szilikon tokot, de általában 3 nap után idegből letépem a telefonról és hónapokig haragszom rájuk, mert alig lehet a zsebembe gyömöszölni és mindig ki is fordítja amikor előveszem a telefont.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Rage47 #321411 üzenetére
Igen de végül ejtettem a gondolatot.
Ha betöröm stb sokkal jobb csak épp nem igen szokásom ejteni szerencsére. Ellenben gyakran lepakolom beton stb-re szóval inkább a karcokkal és a porral kell megküzdjön a tok. Leggyakrabban a kamera kiemelés mértékén véreznek el... de bizti hiányában kb az ultra hibryd védelme a minimum, jó vastag TPU ha mégis kicsúszna a kezemből...Nem a képernyő csere ára aggasztó hanem a tény, hogy utána több mint kérdőjeles lesz a vízállóság.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
nagyúr
Ujonnan vasarolt iphone eseten 1 even belül számla es egyebek nelkul is el az apple gari ugye? Tehat ha a telefon meg irja hogy van ra, akkor besetal az ember az elso apple boltba leadja aztan varja a javitast?
-
veterán
válasz ittakary #321404 üzenetére
Anno én olaszban láttam rengeteg férfi kezében a rose gold 6s-7 telefonokat.
Én mindig is akartam sima aranyat aztán a 12 Pro Max az lett és nagyon tetszett, azóta én is az új színeket próbálgattam viszont az ezüst és a natúr titan nekem favorit, de az örök kedvenc a Jet Black marad egyelőre. Most kipróbálom ismét az aranyat, vagy sivatagit legyen bármi a neve.[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Sokan hiányolták eddig, az iOS 18 alatti videórögzítéskor már van Pause lehetőség.
Ez állítólag (eddig) nagy hiányosság volt...
-
kchris78
veterán
válasz markknight #321418 üzenetére
Leadtam az igényt a flotta - kapcsolattartónak . Biztos ami biztos . Viszont előrendelés sajnos csak lakosságra van úgyhogy kíváncsi vagyok telefon mikor lesz a kezemben, ki tudja hogy állítják sorba ezeket az igényeket.
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Bocs ha amatőr kérdés, de pár napja váltottam 15 pro-ra androidról. Optimalizált töltés bekapcsolással kapcsolatban lenne kérdésem, mert nem tudom jól értelmezem-e a működést. Ennek lényegében csak akkor van értelme ha minden esetben éjszakára rakom töltőre és akkor 80%-ig tölti majd amikor van a várható felkelés akkor tölti 100%-ban?
Ha én az esetek többségében napközben töltöm a telefont akkor van valami haszna ennek? Vagy inkább így jobb kikapcsolni?Itt optimailzált töltéssel kapcsolatban ezeket találtam csak.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MasterMark #321423 üzenetére
...már ha olyanja van.
15 Pro 4 hete mindennap 02:00 kerül töltőre és 08:00-kor le róla, nem sikerül megtanulnia a szentemnek. 13 Mini gond nélkül abszolválta.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
bozsozso
őstag
válasz MasterMark #321423 üzenetére
Köszönöm válaszod.
-
SenorChang
csendes tag
Sziasztok!
Megérett az iPhone 11-esem a cserére, 15 Pro-ra vagy sima 16-osra váltanék. Szerintetek melyiket lenne érdemesebb megvenni?
Hajlok a 15 Pro fele, de nem vagyok teljesen biztos benne.
Köszönöm a segítségeteket! -
MikeWazowski
veterán
válasz SenorChang #321432 üzenetére
Egyértelműen 15 pro. 120Hz, usb c van már itt is, 3X zoom stb...
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
nagyúr
válasz SenorChang #321432 üzenetére
15 Pro, mindent tud amit a base 16 es meg tobbet is.
-
Jaded
őstag
válasz MikeWazowski #321433 üzenetére
Ne vedd magadra, de a sebességen és a csatlakoztathatóságon kívül az USB C egy rossz vicc a Lightninghoz képest. Egyszerűen instabil a csatlakozóban, egy törékeny lóf.sznak tűnik. Én speciel visszasírom a Lightningot.
Renault Megane IV Limited
-
senior tag
válasz Jaded #321436 üzenetére
+1
Kérdés, hogy az USB extra sebességét egyáltalán kihasználja-e a user, vagy csak a mája hízik, hogy gyorsabb csatlakozója van.(amúgy én a laptopokon is utálom az usb-c-t és főleg a monitorok hátulján… próbáld meg csak “vakon” bedugni az Apple-féle USB-C csatlakozólyukakba a kábelt…
-
Jaded
őstag
Pedig zsíros pénzekért eladhatta volna az Apple a szabadalmat
Nekem pl tökmindegy milyen sebességgel készít biztonsági mentést a laptop, csak ezért dugok a telefonba kábelt és a töltésért. Az iPad Air C-je katasztrófa az elejétől fogva, a telefoné még most “jó”.
Egyébként a Lightningnál sem kell irányt nézni, mindenhogy belemegyRenault Megane IV Limited
-
zaskar
senior tag
válasz Aszpirin #321438 üzenetére
Szerintem a legtöbb ember egyáltalán nem használja ki a nagyobb sebességet. A 15 Pro-ra én is nagyon ritkán csatlakoztatok bármit, vagy ha igen, pár fájlt másolgatok ide-oda, ahol tulajdonképpen mindegy a sebesség. IPad-nél már más a helyzet. Általában 256 gigás verziót veszek, mert szeretem, ha a 20 év alatt készült fotóim nemcsak felhőtárhelyeken érhetők el, hanem a belső tárhelyen is. Ez közel 200 giga és rengeteg sok fájl. Emlékszem, mennyi időbe telt ezeket rámásolni a 2017-es Pro-ra (hiába volt az 3.0, ha nagyon válogatott a külső eszközökben). Viszont a 2022-esre ugyanezt a gyűjteményt külső SSD-ről feltenni, ég és föld.
-
Joachim21
őstag
2 napja nem alszok, az apple.hu beleégett az OLED monitoromba, mikor lehet előrendelni a 16-osokat, nem tudok már ébren maradni... olvasok olyan kommenteket helyenként, hogy besírok. A 16 AI funkcióibó engem nem nyűgöztek le, vannak fizetős AI programok amik már most jobbnak tünnek. Az is kérdés az EU-ban mi lesz a funkcióval. Egyenlőre kérdőjel a 16-os széria nálam.
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
Zοltta
senior tag
Sziasztok, páromnak szeretném kihozni a Telekomtol valamelyik IPhone 15-t csak még nem tudom, hogy melyiket a Pro-t vagy a Pluszt ha az a szempont ha sokat játszik casuel szinten, kb 2-3 óra. Plusznak nagyobb az akksi csak 60hz-es a kijelző a Pro viszont 120hz, de kisebb akksi. Manapság mire elég a 3200 mha körüli akkumulátor IPhone-nál?
Szóval jól jönne a saját tapasztalatotok
Szokott fényképezni videózni, de csak néha.
A méret annyira nem számít, jelenleg egy Samsung A52 5g típusú telefont használ, ami 6,5" és 120hz, 4500mah akksi, erről váltana IPhone-ra. Ezért néztem ki elsőnek a Pro-t, de mikor meglátam, hogy csak 3200 körüli az akksi akkor elbizanytolonodtam, ugyan ez a Plusznál nagy akksi, de viszont csak 60hz-es és méretben jó is lenne ez.Én egy S23 pluszt használok és jó lenne ha ehhez hasonlót kapna csak IPhoneban.
Hálás vagyok minden tanácsért
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Gabesz87
veterán
AirPods kapcsán kérnék útmutatást. Feleségem a munkahelyéről tud választani most AirPods-ot (mást is, de ezt nézte ki). Viszont én elvesztem a lehetőségek közt, nem vágom mi a kül. közöttük. Ezek jönnek szóba (amik ingyen elhozhatóak):
Product Code: 194252818497 (MME73TY/A), 194253324140 (MPNY3TY-A), MV7N2ZM/A, MME73ZM/A, MPNY3ZM/A
Az 1. ha minden igaz, MagSage tokos, a 2. Lightning. És mindkettő 3rd gen.
A 3-al nem érdemes foglalkozni, mert 2nd gen.
A 4. nem tudom, miben különbözik az elsőtől ill. ugyanígy az utolsó és a 2. közti kül. sem világos
Melyiket kérje? -
dud998
őstag
A 16-os széria már 45W-al tud tölteni, ezt nem említették az Event-en: [link]
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Zοltta
senior tag
válasz tboy93 #321448 üzenetére
Köszi, tudsz valakit ajánlani akinek van 15 plusz?
mr.tamasbiro
Köszi
Jelenleg én is a Pluszra gondoltam, de csak kék van ami annyira nem jön be neki 256gb típusban
Ajánlották a 128gb-os modellt, de a havi 1k forint 200gb hely a tarhelyért mehetne máshova is ezért is gondoltam egyből eggyel nagyobb tarhelyre
[ Szerkesztve ]
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
Topikgazda
válasz dud998 #321447 üzenetére
Apránként csak lépeget felfelé az Alma is. Életvitelem végett nekem megfelelő az 5 Watt is, amit néha vált egy 20 Wattos töltő, ha hirtelen kell kis kraft az iPhone-ba. Nos, nem lesz hátrány az sem, hogy a jövőre tervezett váltást követően ez a 20 W majd 45 W-ra hízik nálam is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest