- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
NeoExDeath #272299 üzenetére
Itt a beárazós topik: [link] (a szakmai topikok nem erre vannak)
Vagy felmész a hardverapróra és ott meg tudod nézni mennyiért mennek. -
Dimond G
senior tag
Sziasztok!
Az Normális, ha az új 13 pro az ios 16 letöltése után kéken kiírja hogy telepítés most és mellette köröz az az izé már 5 perce?
Átakartam másolni az i13-ból az adatokat de felajánlotta a frissítést. Visszalépés nem volt! -
Edgar2621
őstag
Meddig szoktak az appok kompatibilisek maradni a korábbi iOS verziókkal? Új telefon vásárlása miatt érdekes, mert mindenképpen lecserélem a kis SE-t (1. gen), de lehet hogy pár hónapig még nézegetem az árakat és lehetőségeket, addig pedig jó lenne, ha minden menne a 15.7-el is.
-
-
hitchins
őstag
Sracok az mitol lehet hogy windows alol sokszor nem tudok csatlakozni iphone hotspotra? Amikor elmegy az itthoni net neha kellene hogy meg tudjam osztani a mobilnetet de eleg hektikusan mukodik. Van, hogy minden ok, de van, hogy nem mukodik sehogy.
Most dell win 11kombo-rol, probalom de a masik 2 laptoprol is hasonlo a helyzet(2 HP win10-zel).
Iphone 11 pro-t latja a gep de a csatlakozas a hotspothoz sikertelen.
Kb 5 halozat elfelejt/hozzad utan sikerult. Iphone 12 minit nem is latom az elerheto wifi halozatok kozt?!Ipad es PS5 latja mindket telefont es tudok is csatlakozni de windowsos gepekkel valahogy nem akar mukodni normalisan.
Lehet ezen valamit reszelni, hogy kobb legyen?
Van egy xs is, az most nincs a kozelben de azzal is hasonlo a tapasztalat. -
Fritz Teufel
addikt
Tokot és üvegfóliát már vettem, itt a Spigennek adtam megint lehetősévet. Samsung alatt soha nem hagyott cserben:
Spigen Crystal Hybrid Mag Apple iPhone 14 Pro Max White MagSafe
iPhone 14 Pro Max Spigen Glas.TR EZ FitRemélem nem siettem el...
Köszönöm szépen a válaszokat! -
válasz
Fritz Teufel #272283 üzenetére
Nem feltétlen kell Apple márkújú kiegészítőket venni,rengeteg más márka van ami megbízható.
Webshopok ahol érdemes nézelődni:
-ikiegészítők.hu
-Speedshop.hu
-Baseus.huNem mondanám olcsónak,de rengeteg jó holmi van ami máshol esetleg nincs:
-top4mobile.hu -
Nite
őstag
16.1 PB, feltoltottem a telot 96%-ig, lehuztam a toltorol, ujrainditottam es mar 100%
-
oszy
veterán
válasz
Alin is találni egy pár megbízható márkát. PL. BlitzWolf...
-
markknight
veterán
válasz
A szilikon és a bőr tok is nagyon jó minőségű, ritka az olyan non apple case ami szépen is illeszkedik, nyomhatóak a gombok és élmény fogni is. Én úgy 5-6 éve csak azt veszek.
Arra viszont érdemes figyelni, hogy ezek a gyári tokok nem igazán szeretik a széléig kiérő üvegfóliákat, instant ledobhatják a telefonról mikor tokba teszed.
-
Szabi®
addikt
válasz
Töltőből én gyárit vettem (mindig) Tokból az Appleféle bársonnyal bélelt szilikon tokokat preferálom, mert soha nem tettek kárt a készülékben, és tényleg védenek. De ritkán hordok tokot.
Én inkább rászánnék erre, mert megérdemli az a készülék. Az appleking nagyon gagyi cuccokat árul. Én azt hanyagolnám is.
Ha minőségit akarsz, de nem apple árazásút, akkor az iStyle oldalán találsz csomó megbízható márkát, magasabb minőségi rátával. Legyen az töltő, vagy bármilyen kiegészítő. -
Fritz Teufel
addikt
Előre is elnézést kérek a láma kérdésért, de ma lettem iOS felhasználó, semmi korábbi tapaztalatom. Az volna a kérdésem, hogy ami az iphonemagyarorszag vagy appleking stb oldalakon található nem Apple márkájú kiegészítő, az megbízható-e? Ismerősöktől azt hallottam, hogy nem feltétlenül, jobb ha Apple márkájút veszek. Töltőfej és MagSafe töltőpad lenne a cél.
-
-
kutga
félisten
válasz
T0mBd1gg3R #272280 üzenetére
Swiftkey esetében úgy emlékszem be lehet állítani a számok sorát, IOS alatt inkább azt használtam.
-
Sziasztok! Kaptam egy céges Iphone SE 2020-at.
A billentyűzet borzasztóan idegesít és lassú így a gépelés. Nem tudom fixen kirakni a számsort. Nem lehet kirakni az ékezetes karaktereket. Nem elérhetőek hosszan nyomással az írásjelek (. , ! ? * @).
Van erre valami megoldás?
Androidon GBoardot használok, de Iphone-on szintén GBoarddal ezt nem tudom megvalósítani. Így néz ki, valami hasonlót szeretnék: -
esbii22
őstag
[link]
Van olyan aki ott cseréltetett akksit? -
Vett valaki 14 Pro/Maxra eredeti bőr tokot? A minap megvettem rá viszont olyan nehezen tudom benyomni a lezáró gombot, hogy rendesen "erőlködni" kell és nem csak simán megnyomni. A hangerők azok sokkal könnyebben mozognak. A tokkal lehet gáz vagy ez ilyen?
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Hitch #272261 üzenetére
Ha már feltetted, akkor csak erről az állapotról tudsz mentést készíteni, és csak ezt tudod visszatölteni.
Mentést a beta ELŐTT kellett volna készíteni, azt tudnád visszatölteni egy régebbi rendszerre.
Szóval, majd legközelebb...
Jelenleg csak a 15.7 vagy a 16.0 tehető vissza (mentés híján) újként.
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Feltettem - megszokásból - az ios 16.1 beta szoftvert ami teljesen használhatatlanná tette a telefont. Fizetés, lapozás nem működik.
Jól értem, hogy amennyiben csinálok egy biztonsági mentést Itunes-ban, majd felteszem a 16-os Ios-t akkor minden adatvesztés nélkül visszatudom állítani?
Előre is köszönöm szépen.Iphone 11 pro max 512 gb
-
bigdady
nagyúr
ios 16 alatt ds get másnak se megy?
-
SharpSA
veterán
Tudja-e valaki, hogy hol lehet kikapcsolni a vágólapról beilleszthetek-e engedélykérést?
Pontosan ez a szöveg jön sokszor: A(z) “XY app” be szeretne illeszteni innen: “XY app”. Szeretné ezt engedélyezni?Kerestem már a beállításokban ehhez tartozó valamit, de nem jutottam előrébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Jövedelem
- YouTube
- Bluetooth hangszórók
- RAM topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest