- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple Whatch SE 2.generáció
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
BPéter1984 #215247 üzenetére
Ne várd, hogy egy iPhone-topikban túl sokan helyeseljenek a váltásra.
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , gondolkodom telefon váltáson most egy iphone x 256GB készülékem van és lehet android lesz utána , van icloud előfizum. Hogyan tudnék mindent átmenteni az új készülékre legegyszerűbben ?
Fotók , névjegyek , sms-ek , stb. Vagy jobban járnék egy másik iphone készülékkel , vagyis azt gondolom igen. -
-
hitchins
őstag
válasz
TheBikerider #215241 üzenetére
Nem pixelre valtottal?
-
válasz
TheBikerider #215241 üzenetére
Lehet, hogy valamilyen letöltés, vagy művelet (pl. az apple music tagság) megoldja, tippre még azt mondtam volna, hogy tölts le a régi vásárlásaid közül valamit, de szerintem ez is megoldotta.
-
-
válasz
TheBikerider #215228 üzenetére
iOS-on még nem láttam ilyet, a windowsos itunes viszont rendszeresen csinálja.
Egy ki-bejelentkezés icloudba nem segít rajta? -
válasz
TheBikerider #215228 üzenetére
Hozzáadtam az iTunes előfizetést és csak így jelentek meg az évekkel ezelőtt ingyenesen letöltött albumaim a zene alkalmazásban.
Ez mi? -
DSanya
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérek abban, hogy ha a "Hangjegyzetekben" szerkesztek egy hangjegyzetet, és rányomok a mentésre, akkor utána van-e bármilyen módszer az eredeti hangjegyzet visszaállítására? iPhone 6S plus
A szerkesztés előtt nem kettőztem meg a h.jegyzetet, az eredetit szerkesztettem, és rosszul sikerült! Gondoltam egy kattintással vissza lehet állítani az eredetit, mint a képszerkesztésnél, de nem ....
Ha van megoldás, akkor kérlek segítsetek! (nincs róla biztonsági, vagy egyéb mentés, friss volt a felvétel)
Előre is köszönöm. -
herdsman12
őstag
válasz
Darkness #215233 üzenetére
Megpróbálnám a 6 S névjegyeket felnyomni a Google fiókba, szerintem így ott lenne az összes.
Ha valami rosszul sülne el, akkor ott van visszaállítási lehetőség. -
Darkness
aktív tag
Üdv!
Kaptam egy használt 6s -t. A kontaktokat szeretném szinkronizálni a gmail -os fiókkal, de sehogyan sem jutok dűlőre vele.
ami fent van a gmailon az itt megjelenik, de ami a 6s -en van azt nem tudom sehogy oda feltölteni.
hogy lehet így szinkronizálni, hogy ami a telefonon van az a gmail kontaktban is megjelenjen? -
-
Tapasztaltatok olyat, hogy amikor beléptek a zene alkalmazásba, vagy az apple tv app-ba, akkor egy ablak felugrik folyamatosan, hogy az iCloud fiók nincs hozzá rendelve? Egyszerűen nem tudom “kilőni”, egyfolytában előjön.
Ezidáig nem volt ilyen.
(Xs, legfrissebbb ios) -
Xr,Xs-től felfele ha 2 sim-et használok, tudom mindkét sim-en használni a netet (fizikai és e-sim)? Tdom váltogatni,úgy mint androidon a 2 fizikai simnél?
-
tonyqa23
senior tag
Üdv! XS-hez hasznal vki gyorstöltőt? Milyet érdemes?
-
mr.tamasbiro
őstag
Mitől lehet az,hogy már 1 hete nem jön be a képernyőidő a lányomé a telefonomon.
Csak pörög és semmi. -
válasz
norbertoth #215210 üzenetére
“Az miért lehet, hogy”
mert elég bugos a gyári mail app egy ideje sajnos. -
norbertoth
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Gondolom alapból a telefon csak az új levelek fejlécét tölti le, hogy ne generáljon akkora adatforgalmat. Tényleges e-mail letöltés csak az alkalmazás megnyitásakor történik.
-
TayRol
nagyúr
Nos, első körben vettem egy karbon (vagymi) Pitaka tokot (15e Ft) ez legalább vékony, de voltam az icentre-ben és a gyári barna bőr is nagyon tetszik, szóval lesz egy olyan is. Köszi srácok a tippeket, segítséget!
-
dud998
őstag
válasz
ILLDisPozed #215212 üzenetére
+1.
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
Ez a bug sajnos ios 13.0 óta jelen van..
-
norbertoth
senior tag
Sziasztok!
Az miért lehet, hogy jelzi a mail értesítésben hogy email-em érkezett és megnyitom az appot (gyári mail app) akkor ott meg várni kell míg megjelenik a beérkezett email?! Ez valami bug vagy beállítás hiba? Régebben ha megnyitottam már ott is voltak az e-mailek most meg várni kell rá holott jelzett hogy jött új...
-
ILLDisPozed
aktív tag
válasz
TayRol #215204 üzenetére
Youtube-on rengeteg videót látni pl hogy milyenek lesznek idővel, hogy változik a színük (én nagyon szeretem).
A vastagsághoz szerintem elhanyagolható, amit hozzáad ez a tok.
Télen, száraz levegőbe kicsit csúszós tud lenni.
Az alján nem véd (ezt sajnos tapasztaltam is) de ez van. A gombok pedig fémből készültek a tokon (mintha telefon gombjait nyomkodnád).
Ha nem szereted, hogy változik a színe és látszik a tokom hol fogdosod többet akkor mindenképp egy sötétebb színűt ajánlok. -
Pano
addikt
válasz
LattilaX #215199 üzenetére
Egyelőre semmi nem tuti biztos, de azt hogy jön egy "olcsóbb" iPhone nagyon valószínű. Itthon sajna ne várj túl barátságos árcímkét. Ha 170-180 körül meg lehet majd venni, akkor jól jártunk.
A feltételezett 400 dollár is nettó. Ha már a bajnok magyar ÁFA értéket hozzáadod, már akkor karcolja a 170-et és még nincs az árban a disztribútor és kereskedő haszonkulcsa sem.
(A a feltételezést, hogy ugyan annyi lesz, mint jelenleg az i8, szerintem butaság.) -
sutyesz96
őstag
Sziasztok,
Az mitől lehet hogy 2 ugyanolyan telefon (iPhone 8 plus) közül az egyiken nem működik az érintéses fizetés walleton keresztül, ugyanabban az időben, ugyanannál a fizetési pontnál, ugyanazon tranzakciónál? Rendszeresen van hogy barátnőmnek nem veszi be a terminál a telefonját, ezután ha én érintem oda, úgy pedig már működik. Nem dob ki hibaüzenetet, nem ír ki semmit se a telefonja se a terminál, szimplán nem érzékeli.
koszi előre is!
-
TayRol
nagyúr
válasz
ILLDisPozed #215203 üzenetére
Köszi, így megvan! Nagy bőrtok párti vagyok amúgy, a gyáriak milyen minőségűek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest