- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz aujjobba #178350 üzenetére
Ennél azért akkoris lehetett volna jobban fogalmazni, akkor írja le így mint te... ezt így megszülni senki nem fogja neki. Egyáltalán nincs normálisan megfogalmazva.
Világos, és akkor ráadásul lehet hogy CDMA spéci változatok csak, bár azok közül is van ami tudja a GSM-et.
Így persze igen, akkor eléggé kockázatos itthon hogy menne.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
tboldi
nagyúr
válasz mr.tamasbiro #178335 üzenetére
Én coconutBattery-vel nézem Mac-en, ez 100%, hogy jó adatokat mutat.
-
veterán
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
🙂HARLEY-DAVIDSON
-
-
Drughi
addikt
Üdv,
Az miért van, hogy az sms-ek feladói nem névvel, hanem telefonszámmal jelennek meg?
A kontakt megvan, el van mentve.Androidról hoztam át az smseket Move to iOS appal.
-
Noxy
veterán
válasz radi8tor #178356 üzenetére
Nekem meg eszembe se jutna hogy olyan iOs-re frissítsek amit nem tudok JB-ni.
Egy darabig szívtam az OTP App-l a JB miatt, de erre is találtam megoldást a Cydiaban.
Vagy pld ha a 4S-n iOs 6 alatt nem tiltotta volna le paraszt módon az Apple FaceTime-t (mert megteheti) akkor nem adom el, és cserélem le 5S-re egy jó darabig, vagy megtartom tartalék telefonnak.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Lefty
addikt
válasz Skorpio.59 #178238 üzenetére
O tud engem hivni video facetime-on, nala a kontaktlapon is ott az opcio nalam, utana a facetime appban az elozmenyekbol mar vissza tudom hivni. Egyebkent sehogy. De mondom, minden mas kontaktomnal semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
Simple-ben vasarolt mozijegyeket betudja rakni walletbe?
-
30z.Samu
félisten
Áldott, Békés Karácsonyt Kívánok Minden Kedves Topik lakónak!
Sic Parvis Magna
-
Gsx-rr
veterán
Dinamikus hatterkepet lehet letolteni es beallitani vagy csak a gyariakat?
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #45553408 #178368 üzenetére
Csak mac-ről csináltam még, ott így csinálja. Pc-ről gondolom kb. szintén így.
Én is oda backupoltam az összes fotóm mentését, és a héten nagyon hasznosnak bizonyult, első látásra úgy tűnt ugyanis hogy a fotóimat tároló vincsi tönkrement. A végén kiderült, hogy nem, de megnyugvás volt hogy megvan minden kép. -
balhmm
tag
válasz #45553408 #178372 üzenetére
Tárhely esetén az apple sajátja azért jó, mert folyamatos szinkronban van, így pl: ha törölni egy képet a telefonról az egyből törlődik a felhőből is, amit a többi felhős megoldás nem tud és szerintem ebben az esetben 300 Ft nagyon jó ár 50 giga esetén.
Viszont akinek nagyobb tárhely kell annak én az 5 felhasználók office 365-öt ajánlom. Ez olyan évi 30ezer, de sokszor emagon pl 20 körül adják. Ennek az az előnye, hogy 5x1 terra jár hozzá. Szóval, ha 5en haverok vagy a család szét dobja azt a 20-30ezret évente, akkor 4-6ezerből van egy évre fejenként 1 terra tárhely és biztonságban is vannak az adatok...
arról nem beszélve, hogy mindenki kap hozzá office előfizetést is, amit valójában mindenki 5 gépre telepíthet..
Énnél kedvezőbben nem egyszerű felhőt szerezni. -
zsero
aktív tag
Sziasztok, édesapám 5S-je napi többször újraindul mióta iOS 11 van rajta, hiába van fent a legutolsó 11.2.1-es.
Mit lehet tenni ilyenkore? iTunes backup and restore? Vagy inkább factory reset + iCloud restore? -
tomcsi23
veterán
Ezt a hotspot-ot be lehet állítani valahogy, hogy ne kelljen állandóan engedélyezni a megosztást, hanem tartós maradjon
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Topikgazda
válasz #45553408 #178375 üzenetére
Viszont nem tudom, azt tujda-e a többség, hogy ha Onedrive-on megosztasz valamit, csak az tudja letölteni, akinek van Microsoft accountja, és bejelentkezik vele. Szóval nekem legtöbbször hiába az Office-hoz adott 1 Terra tárhely, erre baromira nem jó. Persze,ha valakinek van erre megoldása, szívesen hallgatom.
-
fpy_
tag
Androidról szeretném az SMS-eimet athozni IOS-re. A move to ios csak egy részét hozzá át, lehet, hogy túl sok neki. Valami más app lenne erre?
-
col
addikt
válasz icecave #178382 üzenetére
Nemcsak Microsoft accounttal lehet megnézni. Ha megosztasz bármit pl. képeket, albumot, könyvtárat, stb.(linket ad) a OneDrive tárhelyedről, azt megnézheti, aki ismeri ezt a megosztott linket hozzá.
Si Vis Pacem - > Parabellum. //// Iphone 6 Plus valamint egy Iphone SE (2022)
-
Topikgazda
Megnézem, hogy onedrive oldalon van-e ilyen opció, amit a Kommy mondott, mert ha a megosztott linket elküldöm, akinek szeretném, akkor is kéri tőle a bejelentkezést. Inkább az asztali onedrive kliensből osztok meg tartalmat, mint appból, esetleg webhelyen. Akkor ott is kell lennie ilyen opciónak.
-
col
addikt
válasz icecave #178386 üzenetére
Laptopról csináltam és ott működik a megosztás. Sőt azt is be tudod állítani ott is, hogy az adott személy a hozzáféréskor módosíthat-e, illetve időkorlátot is megadhatsz a hozzáféréshez.
[ Szerkesztve ]
-
csabiks
senior tag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy a telefon nem kezdi el letölteni a fotóimat az icloudról (4e kép), át állítottam hogy töltse le a teljes képet ne az optimizáltat (256gb modell), de nem csinál semmit, reseteltem, újraindítottam, beállítottam újként, ki-be jelentkeztem icloudból, ki-be kapcsoltam a fotók icloudját, de most már tanácstalan vagyok. 4e kép és annyit ír ki hogy letöltés, de semmit nem tölt ötlet?
"The loudest one in the room is the weakest one in the room."
-
MauroN
tag
Telefon vásárláskor nekem is ezt csinálta.. aztán vagy 2-3 nap eltelte után egyszer elkezdte. Majd beindul az, várj vele.. estére hagyd töltőn meg wifin, majd beindul..
[ Szerkesztve ]
-
zsero
aktív tag
válasz bjergerking #178378 üzenetére
Én ma kipróbálok egy DFU restore-t + iCloud restore-t. Ha nem segít akkor kipróbálom az 1.2.5 betat.
-
atees
őstag
válasz univerzita #178377 üzenetére
Ez háttérbe feltolja a képeket ? lezárt képernyőnél is dolgozik?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
lugosi
MODERÁTOR
-
col
addikt
válasz lugosi #178393 üzenetére
Én is rendszeresen használom Onedrive-ot és nemcsak képeket, de doksikat, egyéb anyagokat is feltöltök és semmi gond nincs vele, korrektül elérem minden eszközömön és tudom használni ezeket minden probléma nélkül. A feltöltés, szinkronizálás tökéletesen működik.
-
Noxy
veterán
válasz lugosi #178393 üzenetére
NAS-t sem kellene kihagyni.
PC-n felcsatolom az iPhone képek mappát a NAS-ról. 2 katt.. már látom is a pár mp készült képeket.
A biztonságot meg az adja ehhez +ba, hogy a megadott mappákat naponta szinkronizálja egy másik városban lévő uan ilyen NAS-ra.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest