- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bull84ghia #130351 üzenetére
Törli a felesleges dolgokat hogy több helyed legyen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz buvartacsko #130353 üzenetére
Pár napja olvasgattam erről, meg i6 topikba is szóvá tettem már.
-
littledon
tag
Tegnap vásároltam először fizetős alkalmazást az AppStore-ból és valamit nem teljesen tiszta... Tudnátok nekem segíteni?
- Ahogy megadtam a kártyaszámom levett 1,98 Eurot... (oké, lenyeltem egyszeri költség gyanánt, holott még nem vásároltam semmit...) A kérdésem, hogy ez minek a díja? Ha most kitörlöm a kártya adataim és visszaállítom arra az opcióra amikor nem kell megadni kártyaszámot vagyis amikor csak az ingyenes alkalmazásokat tudom megvásárolni elmentem majd 2 hónap után gondolok egyet és újra megadom ugyan ennek a kártyának az adatait, újra lefogja vonni a semmiért az 1,98 Eurot?
- Ami már jobban felbosszantott, hogy amikor megvásároltam az adott alkalmazásom, nem csak annak az árát vette le hanem előtte mégegyszer levont 1,98 Eurot... WTF? ez milyen díj? Arról nem is beszélve, hogy az apple számlatörténetben az alkalmazás árához az van írva, hogy ÁFÁ-val annyi vagyis nem kellene, hogy többe kerüljön...
- És végül a legjobb, hogy az internetbankom számlatörténetén nem jelenik meg ez a 2x 1,98 Euro de SMS-t kaptam róla és le is vonta az összeget....
Leírnátok nekem légyszives, hogy mi ez és, hogy tudom kikerülni ha ki lehet egyáltalán?
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
spider80
őstag
válasz littledon #130357 üzenetére
Valószínűleg csak zárolta az összeget,ezzel ellenőrizte, hogy van e fedezet a kártyán. Vissza fogod kapni.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
func93
senior tag
Üdv!
Minap feltoltam az iOS 9.3 Beta 3-at.
Adott egy 6 Plus:
- Nekem teljesen eltűntek a kisebb akadások is
- Eddig bug mentes
- Night shift nem is rossz dolog, főleg h hajlamos vagyok, hogy este fáj a szemem már
- Brutál gyors[ Szerkesztve ]
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Criton
veterán
9.3 beta 3-on vagyok, ha feloldom a képernyőt, akkor a fenti sávban az idő csak később jelenik meg, van erre valami megoldás? Próbáltam, hogy ne automatikus legyen, akkor ugyan ez volt a helyzet.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bull84ghia #130364 üzenetére
Nekem se csinálta még, mondjuk nekem mindig van 4-5 giga szabad helyem a 16-oson. Neked nem volt már sok? Bár lehet ha érzi sok a szemét egy adott app alatt akkor csinálja, nem akkor mikor már kevés a hely.
-
ittakary
nagyúr
válasz Criton #130363 üzenetére
jövő hét hétfőig kell kibírni, akkor jön a következő
viszont ha nem Plus telefonom lenne, akkor nagyon idegesítene a csökkent üzemidő!
Beta 1-2-vel 10-12 óra használatom volt egész napi LTE telózással, 2 naponta töltéssel! Most naponta töltöm és 7-8 óra használat max... nagyon durván elrontottak valamit
-
Criton
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bull84ghia #130369 üzenetére
Akkor ezért csinálta, nekem még mindig bőven elég a 16-os.
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Bosszantó dolog történt velem: évek óta egy appleID-t használok, semmi változtatás nem történt benne. Tegnap feltelepítettem az itthoni gépemre az iTunes-t (win újratelepítés volt nemrég) bejelentkeztem, minden rendben volt. Ma reggel a telefonom azzal fogadott, hogy le van tiltva az ID-m, feloldáshoz adjam meg a biztonsági kérdésekre a válaszokat, vagy csináljuk mail-ben. Mondom, "küdd a mail-t". Semmi...
Még egyszer, megint semmi...
Próbáljuk a biztonsági kérdéseket. A két kérdésre tudom a választ, de nevekről lévén szó, nem tudom, hogy mennyire az anyakönyvezett nevet adtam, vagy azt, ahogy hívni szoktam az illetőt, lehet, hogy rosszul válaszoltam, erre most közli velem, hogy túl sokszor próbálkoztam, így legközelebb 8 óra múlva próbálkozzak.
A legfontosabb, hogy miért nem érkezik meg ilyenkor a mail szerintetek? Néztem mindenhol, de semmi...
Előre is köszönöm a segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
gretzky77
veterán
Sziasztok új vagyok az alma világában és az volna a kérdésem ,hogy adott egy 6 Plus amire szinkronizáltam zenéket fel is ment szépen kivéve a flac formátumú zenéket, ezt hogy tudnám a készülékre juttatni? Köszönöm
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Tressy
senior tag
válasz gretzky77 #130377 üzenetére
Keresel egy ingyenes [flac playert] és belerakod, tud wifit is a leirása szerint
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
És ha nem? Vagy ezt hogy értsem?
-
Ragnar95
félisten
-
zaskar
senior tag
válasz gretzky77 #130381 üzenetére
Van ez az egyszerű konverter, ami képes a FLAC-ot ALAC formátumba átalakítani, ami már a gyári lejátszó által is támogatott veszteségmentes formátum (Apple Lossless). A konvertálás elég gyors, én elég sok albumot alakítottam át vele. A másik lehetőség amit már említettek, hogy letöltesz a store-ból egy olyan zenelejátszót, ami tudja a FLAC-et is. Én ezt a lejátszót választottam, de megvettem a fizetős verzióját, mert csak az reklámmentes. A zenék feltöltése wifin meglehetősen gyorsan megy, nekem eddig bejön (kipróbáltam előtte pár ingyenest).
-
Blyan
félisten
Volt szó nem rég arról hogy a FaceBook alkalmazás fogyasztása és mellőzése milyen különbséggel jár.
Hát jócskán. Tegnap reggeltől este hetig ~30, ma ugyanúgy használva csak app törölve és safariból használva 56%-on van a telefonom. 6sThe ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130382 üzenetére
Köszönöm mindenkinek progit ami játssza a flac formátumot már töltöttem le de ez a WiFi-t való másolás nekem kicsit kínai! Nem csak iTunes-on keresztül lehet zenét felmásolni? Elnézést a balga kérdésért de ez az első almás készülékem!
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz univerzita #130389 üzenetére
Köszönöm
-
Blyan
félisten
válasz Tibee86 #130392 üzenetére
Nekem nem kell értesítés, elég ha látom, mikor éppen facebook nyitva. Viszont hiába tiltottam le a Background App Refresh részben a Facebook appot, a Battery részben akkori is találtam jelentős Background activity részt, ami azért elég dühítő.
Egy dolog hiányzik csak, és ezt a FB mobil oldal fejlesztői megcsinálhatnák, hogy a görgetés gyorsabb legyen.
Tudom, hogy a safariban ez ilyen, de vannak oldalak, amelyeken sokkal gyorsabban lehet görgetni, pl a hvg.hu .The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
buci30
addikt
Alvás figyelő van Apple Watch-ra ami ébreszt amikor nem mely álomba vagyok a beállított ébresztő idő közelébe. Telefonra tudom van de az okos órára ?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
zaskar
senior tag
válasz gretzky77 #130387 üzenetére
Jó a Syncios is, de némelyik zenelejátszó programban - pl. amit linkeltem - van wifi opció. Ha bekapcsolod a telefonon ezt az opciót, megad egy webcímet. Azt beírod az asztali gépen a böngészőbe, és megnyílik egy felület, ahol csak betallózod a zenefájlokat, amit a telefonra akarsz másolni. Elindítod a másolást, és wifin keresztül a zenék a zenelejátszó programba másolódnak. Ehhez csak annyi kell, hogy azonos wifi hálózatra kapcsolódjanak. Természetesen ekkor kábellel sem kell csatlakoztatni a telefont a géphez.
Egyébként ez a wifin történő másolást nem csak a zenelejátszó programok tudják, hanem egyes videólejátszó, okumentum kezelő, stb. appok is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest