- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz szabogabor10 #130930 üzenetére
Érdekes hogy most ahogy felkeltem már nincs itt az opció.
Amúgy nem zavar.
[ Szerkesztve ]
Smoke some weed nigga!
-
atees
őstag
Hogy lehet kimenteni icloudból a telefonszámokat egy androidos telefonra?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
TigerCat
nagyúr
válasz Ragnar95 #130956 üzenetére
Ha vannak benne képek és más adatok is, célszerű 200 alatti blokkokban kiexportálni (A vCard elem exportálása... parancs használatával) és úgy beimportálni Gmail-be, mert ha sokat küldesz rá egyszerre, eldobja az adatokat. Többször teszteltem, így volt hibamentes. Egyébként beimportálás után kell még 1-2 perc, hogy minden rendesen látszódjon, de utána már lehet kezelni szépen és a képek is megjelennek.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
buci30
addikt
Létezik olyan program amivel lelehet menteni az Fb képeket albumokat?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
buci30
addikt
válasz galaxys80 #130960 üzenetére
Eddig nekem se!
De nézd meg AppStore-ba ott van a véleményeknel másnak is akkor ment el.
Plusz kettő közeli ismerősöm is mondta épp tegnap, hogy az új frissítés óta.De a fura, hogy vissza tettem egy régi mentést iTunes-el es az is rossz pedig az jo volt.
S mind ezt gyári vissza állítás után mivel az új messenger nem volt jó.
De hat a hiba nem csak nálam van ezek szerint mert többen is írták...De jo lenne valami alternatíva addig is amíg nem csinálják meg!
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
MODERÁTOR
-
generic
senior tag
Az miért van, hogy 5s-en lezárt képernyőnél lekapcsolódik a wifiről? 6s-en semmi ilyen gond nincs.
-
Ragnar95
félisten
válasz generic #130964 üzenetére
Ez a normális, a 6S is lekapcsolódik energiatakarékossági okokból, csak az gyorsabban visszakapcsolódik, így nem veszed észre feloldáskor, hogy alvó módban nem volt kapcsolódva.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
ny.erno
tag
JB szakaik!
Semi restore nálatok sem működik? Letöltöttem a semi-restore.com-ról windows felületre és egyszerűen nem indul el.. Már a windowst is újratettem, de semmi. Hibaüzenet sincs.. -
oszy
veterán
Hogyan lehet lementeni úgy a fotókat, hogy egy esetleges "beállítás újként" opció után ugyanoda kerüljenek vissza ahol most vannak? Mappákra gondolok.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Ragnar95
félisten
válasz generic #130971 üzenetére
Lezárt kijelzőnél a telefon lecsatlakozik a wifiről, viszont x percenként nagyon rövid időre visszacsatlakozik, hogy ellenőrizze a push szerverről érkezett-e értesítés, amennyiben igen, azt letölti, majd utána megint kikapcsolja a wifit. Ha van mobilnet, akkor azon keresztül letöltődik egy pár kbyte-os csomag, majd utána visszacsatlakozik a wifire.
Nyomj egy network resetet, hátha attól megjavul.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
oszy
veterán
válasz univerzita #130972 üzenetére
Igen!
Én nem is szoktam iCloudba menteni a fotókat ilyenkore, csak a gépre
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz univerzita #130976 üzenetére
Na majd kipróbálom, de szerintem a Camera Roll-ba nem fogja visszarakni...
-
stairmaster
tag
Sziasztok!
Ezt szerintetek javítják/cserélik garanciába? Úgy néztem, hogy elcsúszott az előlapi kamera valamilyen darabja, viszont ha fotózok vele nem veszek észre semmit.
Köszönöm a gyors választ!
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz stairmaster #130981 üzenetére
Nem követem napi szinten a topikot, de így is kb. 12432432423476252 alkalommal olvastam, hogy az elcsúszó kamerát javítják gar.-ban.
Xiaomi 13T
-
oszy
veterán
válasz stairmaster #130981 üzenetére
A kollégámnak most cserélték újra az i6-ot és ennyire nem volt elmozdulva neki!
-
oszy
veterán
Ha csináltam a gépre egy biztonsági mentést iTunes-el, akkor az sms-t is lementette? Mert lehet visszatöltöm és valahogyan azokból mentenék. Nem egetverően fontosak, de így utólag (mikor máskor) eszembe jutott valami.
-
Ragnar95
félisten
Igen, mindent lement a backup.
Csak iBackupBottal tudsz kinyerni infókat a backupból vagy egyesével tudsz SMS-eket kimásolni a telefonból, ha viszaraktad a backupot, más megoldás nem igazán van.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
Nem eldobja a wifit, hanem lecsatlakozik róla, hogy ne használja az akkut.
Ez téged semmilyen szinten nem érint negatívan, mivel mire feloldod a telefont, már csatlakozva leszel a wifire és az értesítések is megérkeznek gond nélkül lezárt képernyőnél is wifin, mivel ahogy írtam, bizonyos időközönként visszakapcsolódik a telefon, hogy ellenőrizze a push szervert.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Onderon
senior tag
-
w333
félisten
válasz Onderon #130989 üzenetére
Na ez a világ legnagyobb h*lyesége ... bármikor küldenek üzenetet egyből megkapom Viber, FB messnger, stb. nálatok akkor valami más hiba van, nálam soha nem kapcsol le a Wifi ez 100% bármikor küldök saját magamnak üzenetet egyből azonnal megkapom, és lehet a telefon 10 perce tétlen vagy akár 5 órája
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Ragnar95
félisten
Valami nálad nagyon nincs rendben, ha ezt tapasztalod...
Ahogy azt már többször is leírtam, ha nincs mobilnet, akkor magától visszakapcsolja a wifit a telefon és azon megkapod az értesítéseket. Külföldön roamingot kikapcsolva is pont így működött eddig mindig a telefonom, tehát nálad van a hiba...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gsx-rr
veterán
Igazabol nem is ertem mit akarsz ezzel mondani.Roaming internet nelkul egyertelmu nem fogsz uzenetet kapni. Ha meg van wifi akkor meg teljesen mindegy akar az is ,hogy van-e sim kartya a telefonban vagy nincs. Miert befolyasolna a wifi adatforgalmat ,hogy van mobilnet vagy nincs???!!!
Nekem itt a "kint" hasznalt telefonom mindketto be van kapcsolva, van ,hogy elobb latom hogy uzenetem jon rajta pedig nincs mobilnet, mint az itthon hasznalt telefonomom![ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Ragnar95 #130992 üzenetére
Nekem van egy olyan sejtésem hogy a kolléga "Alacsony töltöttségű mód" -ban használja a telefonját, így talán érthető lenne hogy ha lekapcsol a wifi + szinkronizálás + push, bár nem tudom inkább csak tippelek, én soha nem használom a telefonomat ilyen módban és nem is nagyon fogom !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Zsolaf
addikt
válasz Ragnar95 #130992 üzenetére
Azért azt tudjuk hogy a wi-fi sokkal kevesebb energiát fogyaszt mint mondjuk a 4g vagy 3G, nekem sem kapcsol át a wi-fi soha, max ha átáll másik wifire. Wi-fi el elmegy ket napot a telefon 3G-n 1 nap. Új a a telefonom 1 hónapos semmihez nem nyúltam gyári.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
A wifi-asszisztens ki van nálam kapcsolva, mert ez átkapcsolhatja mobilnetre valóban.
[ Szerkesztve ]
-
Zsolaf
addikt
A normális az, ha nem csatlakozik le a wi-fi-ről.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
Hello!
Estere teljesen lenemitani a telefont csak a repülös üzemmoddal tudom? Ennek a dont distub funkcionak igy nem sok ertelmet latom, hogy ugyan ugy rezeg a telefon, mint lenemitott allapotban
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #130982 üzenetére
gariidő után is javítják vagy csak gariidőben?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest