Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
Sherkulás #43 üzenetére
Tényleg. Sokba telne a teljes tartalmat feldolgozni? Időben vagy adatmennyiségben lenne sok?
"Amúgy pont ma véletlenül észrevettem, hogy van egy Official Prohardver App marketben, de az egy fos."
Azzal nem csak a cikkeket lehet olvasgatni?
"Lassan ebbe benne van ami kell ahhoz, hogy reggel a kávénál vagy Wc-n vagy menet közben a buszon a friss bejegyzéseket kényelmesen át lehessen futni."
Ahhoz tudni kellene, hogy mik az új, olvasatlan posztok. Ezt 2 féle képpen lehetne megoldani:
- login és az olvasatlan posztokhoz ugratni vagy
- könyvjelzők kezelése -
Sherkulás
aktív tag
Egy teljes képernyős Widget-et lehet bele dobok... Az érdekes lehet...
-
Sherkulás
aktív tag
Amúgy pont ma véletlenül észrevettem, hogy van egy Official Prohardver App marketben, de az egy fos
Lassan ebbe benne van ami kell ahhoz, hogy reggel a kávénál vagy Wc-n
vagy menet közben a buszon a friss bejegyzéseket kényelmesen át lehessen futni
-
szata.68
senior tag
Tök jók ezek a profilképek.
Lehet csak megszokás,de talán a szemnek is kellemeseb lenne,ha ilyen világosbarna lenne a háttér.A végére olyan fasza lesz,hogy a pH! megveszi Tőled az appot...
-
Sherkulás
aktív tag
HOS topikot kiszedem következő verzióban
A többin agyalok de megoldok mindent. Kicsit bonyolult a html-eket feldolgozni, ami összeomlás előjön az csak a miatt
A hsz megjelenítése belső lesz amint megoldom hogy lehessen loginolni (valahogy csak el tudom kapni a session-t
) Akkor már lehet majd válaszolni alkalmazásból és minden belül lesz ...
-
porse
őstag
No fene, nem semmi.. köszönet érte, nekem tetszik az ötlet.
A one s topikot hiába törlöm mindig hozzá adja. plusz nekem jobban tetszene ha hsz re bökve nem mobil nézetes linket dobna, de ezzel lehet egyedül vagyok..
az olvasatlan jó ötlet szerintem is, bár nem tudom h kivitelezhető e.
Azért pár fc volt, keresésnél, éss nem tudom meddig lehet visszaolvasni? 20-25 hsz? lejjebb nekem nem megy. -
Deck
titán
Fantasztikus app! Köszönjük a munkád!
-
Sherkulás
aktív tag
A keresési sűrűségen javítottam. m.prohardver csak 20 legfrissebb találatot ad belépés nélkül. Most ezt beállítottam hogy 200-at hozzon le.
1.0.24 kint...
-
szata.68
senior tag
válasz
Sherkulás #16 üzenetére
Még pár + dolog későbbre:
-keresés a topicban
-esetleg ha sok időd van akkor lehetnénk kisképek a felhasználók "arcképeiről"
-ahogy korábban már írta valaki: smile-kTényleg nem akarom minden hozzászólásomnál leírni,de képzeld oda a későbbiekhez is:
NAGYON KIRÁLY APP,KÖSZI SZÉPEN!!!
-
Sherkulás
aktív tag
Látom mi a baj. A találati lista második oldalán hozza és még nem sikerült megoldanom csak az első oldalt. A napokban meglesz, hogy az összes találatot lehozza. Addig marad ezeknél a manuális. (vagy postolj egyet az adott topikban és akkor az első oldalra kerül majd rákeresel és ott lesz aszem
)
-
szata.68
senior tag
Na,megint feltettem a legújabbat.
Észrevételek:
-Nexus 7 topikban pl nem első hsz van,hanem minden oldalon megjelenő összefoglaló,és ha rákattintok az 1-re,akkor összeomlik
- majd későbbiekben jó lenne,ha azt is kiírná,ha valaki válaszolt egy hsz-ra,nem "újat írt" -
Sherkulás
aktív tag
Meg is találtam ezt a hibát, kiraktam egy javított verziót 1.0.22
-
Sherkulás
aktív tag
Ahogy nézem néha az 1-es számú bejegyzés hívásánál omlik össze az alkalmazás. Kutatom ezt a hibát, valamiért néha ott rosszul dolgozza fel a html-t
-
Sherkulás
aktív tag
Bekerült az alkalmazásba egy újabb szolgáltatás. Mostantól keresni is lehet a topikok között. A keresés eredményeinél fel lehet venni a saját listára (vagy ha fenn van akkor ki lehet venni a listából) plusz megtekinthető a topik hozzáadás nélkül.
A frissített verzió letölthető a szokásos helyről:
Képek:
-
istnag
addikt
Már töltöm is.
köszönjük szépen! -
Sherkulás
aktív tag
Oh. Jelenleg az a HOS topikot a telepítés után még hozzá adja az alkalmazás automatikusan. Ha nem kell ezt törölni lehet hosszú klikkel az adott sorra
-
Sherkulás
aktív tag
Sziasztok
Adott egy hobbi projektem amit azért hoztam létre mert 7-8 topikot olvasok és a fórum mobilwebes verziójával elég macerás a dolog. Mivel nem tudom hogy az alkalmazás ütközik-e bármilyen felhasználási feltételbe a fórum írtam egy levelet az egyik főnöknek, de válasz még nem jött. Ha esetleg kiderül, hogy igen max törlik ezt a topikot
Szóval:
Az alkalmazásban fel lehet venni topikokat és az utolsó 50 hozzászólást lehet olvasni. A hozzászólásra klikkelve az megnyitja a böngészőben az adott bejegyzést és ott már a szokásos mobilwebes megoldással lehet válaszolni.
Jelenleg csak a raw text-et jeleníti meg a hozzászólásokból de folyamatosan fejlesztem így remélhetőleg a csatolt képek és smile-k is meg fognak jelenni.
A hozzászólásokat időrendben csökkenő sorrendben mutatja.
Jelenlegi alap SDK 4.0 (11) tehát ez alatti android verziókon még nem fut. Természetesen a cél ezt lejjebb vinni. A végső stabil változat már 9-es 2.3.3 android verzión is futni fogAz alkalmazásba be van kötve a Bugsense hibakezelő ezzel ha összeomlás történik valakinél arról hamar értesülök és tudom javítani az adott hibát.
Az aláírásomban lévő linken érhető el a telepítő fájl ezt mindig frissítem a legfrissebb stabil verzióra.
A link: http://sherad.info/prohardver/prohardver.apk
Ötletek a továbbfejlesztésre, észrevételek megköszönöm
Mivel nagy erőforrást nem kellett bele pakolnom ha már egy embernek is örömet okoz az alkalmazás akkor érdemes volt létrehozni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest