- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozzy
őstag
-
Zaja2
senior tag
na,kimostam a fejem,kozben tortem is. arra jutottam,hogy sikerult cydia-t varazsolni a telora:
a bibi csak az,hogy ezt megtettem az iFile-al is,viszont mind a ketto kilep rogton inditas utan. bevillan es ki is lep. tobbszori reboot utan is.
azert elmagyarazom hogy is csinaltam,hatha tudtok valamit javasolni mit qrtam el...
tehat a cydia .deb file-t kicsomagoltam universal file extractorral,es a benne levo mappakat illetve fileokat ifunboxal bemasoltam a keszulek raw file systemebe. minden mappa ugyan oda kerult,ahol lennie kell. plusz csinaltam egy autoinstall mappat is a var/lib/cydia mappaba ahova beillesztettem a kicsomagolatlan .deb file-t amit elozoleg kicsomagoltam. megjelent a cydia app install ikon is az infunboxban
[link]. csupan mar csak arra kellene rajonnom hogy hogyan inditsam el a cydiat,hiszen a fo celom a cydia nem pedig a teljes restore volt. hatha okosabbak vagytok es tudtok segiteni elore haladni.[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
California1
őstag
Urak !
Tegnap volt kérdésem i5 ügyben és inkább i5C-t javasoltátok mint átmeneti megoldást (pár hónapra kellene )
Túl sokat nem akarok beruházni pár hónap miatt.
Aki használ 5c-t esetleg írna pár sort... megköszönném.-9.2-vel ,hogy s mint megy? nem lassú... akksi ,kamera...
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
lacy86
addikt
válasz California1 #129505 üzenetére
pl.: 6 hsz.-el fentebb irtak, hogy az 5C-nel az iOS 9.2 siman elfut!
-
legenda
a páromnak 5c van, ahhoz képest, hogy 3 éves múlt a hardver, elég szépen fut rajta az utolsó ios verzió is.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
OldAkita
aktív tag
Egy hónapja kaptam használtan egyet ajándékba. Fogalmam sincs mi volt rajta, én frissítettem a legújabbra. Mivel nem tudom mi a gyors és mi a lassú, nekem tökéletesen megfelel Eddig egy Nokia 5230-asom volt. Na annak az akkumulátora jó volt, akár 5 napig. Mondjuk ennek is elmegy 2 napig mivel napi 1x1 percet telefonálok vele. Azonban fel nem foghatom miért nem lehet az 1-9 gombokra gyorhívásként semmit beállítani.Feltételezem 1-2 éven belül eljut majd az ios a symbian szintjére ahol ez evidens volt Amitől égnek állt a hajam, hogy az ébresztés hangerejét nem lehet memorizálni, hanem vagy minden reggel és este a főhangerőt kell piszkálgatni vagy le kell tölteni valami alkalmazást ezért. Én az ingyenes Alarm Clock HD-t töltöttem ami végre megjegyzi az ébresztés hangerejét, viszont bent kell tartani a memóriában, különben ez is elfelejti és ordít reggel mint a fába szorult féreg Ha jól tudom a 6-osnál beállítható az ébresztés hangereje, szóval csak-csak halad az Apple és megtanulja alkalmazni a symbiannál evidens 10 évvel ezelőtti hasznosságokat
Hátat fordítva a cinizmusnak , a kamerája tényleg jó. Feltételezem nem csak a 2 megapixeles Nokiához képest, hanem az 5c-vel egy fejlettségi szinten lévő konkurenciához képest sem kell szégyenkeznie.
Nekem tetszik. -
OldAkita
aktív tag
válasz Gsx-rr #129511 üzenetére
Én visszalépésnek érzem. Elég rossz a szemem. Mikor bicajon ülve előhalászom, a kedvencekben lévő neveket egyáltalán nem látom. A gombokra jobban rátaláltam .De nem akarom bántani az se az 5c-t se az Apple-t, se azokat akik szerelmesen szeretik az iPhone-t. Én is megszerettem ez alatt az 1 hónap alatt. Csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
-
rmartin94
aktív tag
Sziasztok!
Iphone 3GS-emben 1 hete cseréltettem GSM boltban akksit, és szerintem valamilyen utángyártottat rakhattak bele, mert a telefon üzemideje iszonyat pocsék, meg csinált már olyat, hogy bekapcsolt 3G-nél 30 %-nál kikapcsolt. Battery life nevű programmal megnéztem pár napja, 1420-as akksi van benne elvileg, és gyárilag a GS-t ugye 1220-assal szerelték. Mindegy, szerencsére fél év garit adtak rá, úgyhogy jövőhéten visszaviszem cserére. Ja, meg csinált olyat is, hogy mikor legelőször beletettem ott a GSM-ben a SIM-kártyámat, akkor a PIN-kód kérésnél bekérte a PIN-t a telefon, beírtam, leokéztam, és utána szinte lefagyott a telefon, akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, de furcsa volt mindenesetre. Ha valakinek van ezenkívül valami tippje, hogy mi lehet a gond, azt szívesen elolvasnám. Jailbreak nélkül is gyorsan merül, most pl. nincs rajta jailbreak.[ Szerkesztve ]
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
nylontacsko
senior tag
-
buci30
addikt
Egy ismerősöm van kint Belgiumba es venne Apple Watch karórát de az online Apple oldalon nincsen részletfizetési lehetőség.
Tudna ebbe valaki segíteni, hogy hova tudna bemenni ahol ez kivitelezhető?
Vagy ha személyesen megy be hivatalos Apple boltba akkor ott megoldható?
Vagy más ötlet vagy hely aki ilyennel képbe van írjon.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Gsx-rr
veterán
válasz buci30 #129518 üzenetére
Eleg valoszinu,hogy nincs ilyen lehetoseg. Max olyan helyen mint pl nalunk a MM ahol egy kuldo bank ad hitelt.
Apple nem finanszirozo ceg, nem fog hitelbiralattal es hasonlo dolgokkal kuszkodni.Arrol meg megvan a velemenyem,hogy valakinek nincs penze ra egyben,de azert kell az AppleVaccs!
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok. Elő fizettem az 50 gigás iCloud tárhelyre. A kérdésem,hogy ezt is meg tudom osztani a családtagjaimmal?
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
buci30
addikt
válasz Gsx-rr #129519 üzenetére
Most azert mert egybe nem tudja az nem gaz szerintem.
Azert egy átlag ember nem veszi meg az iPhone-t se kp-ra max előfizetésre az meg kb ugyan az mint a részletfizetés sőt...
De értem mire céloztál részbe igazad van, de neki nem arra kell, hogy elmondhassa van Watch 😂
Csak csupán nem szeretne kiadni egybe annyit es úgyis hosszú távra kell neki, így gondolta a részlet jobb megoldás.
De hat ő dolga, én csak infozok neki 😊iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Gsx-rr
veterán
válasz buci30 #129521 üzenetére
Azert a telefon egy sokoldalu hasznalati targy. Mas azt megvenni reszletre egy szolgaltatonal. Foleg ,hogy van hogy jobban megeri, mert kevesebbre jon ki az ara mintha egyben venne meg!
Tehat esetekben jobb mint egy reszletfizetes, szemben azzal amit re irtal.A Watch az inkabb egy luxuscikk, es ha valami tularozott az akkor az. Amugy Belgiumban ahol 3000 euro az atlagkereset korberohogik ha ilyet reszletre venne. Minden normalis embernek van hitelkartyaja.
Szerintem az aruhitel fogalmat nem is ismerik.
Hosszutavra? Nem valami jo gondolat. Az nem fogja ugy tartani magat mint egy telefon. Eleg hamar elertektelenedik ,ha kijon az uj modell.
Amugy van megoldas: PROVIDENT[ Szerkesztve ]
-
Jonathan92
tag
válasz Gsx-rr #129519 üzenetére
Nem mindnekinél ezvan... Ha ez az eset áll fent eggyetértek veled... Ha nincs rá pénzed ne villogj hitelre...nagyon magyaros dolog...
Más. Én is részletre hoztam ki németbe a 6s pluszt 64gb osat. Nem előfizuval csak siman kamatmentes részletre. Megvolt rá a pénz ...sőt. De úgy is min 2 évig használom. Nem szeretek egyszerre ennyi pénzt kiadni. Inkább legyen nállam. Nekem nem töbkrt költség és több marad a zsebben.
Kinek mi.
,,sok a köcsög'' -Gino majális
-
Phobion
őstag
bocsánat ismét az offért, de azt még muszáj kérdeznem
Akik XProtectortól rendeltek fóliát, hol tetettétek fel? -
teo77
őstag
Sziasztok!
Becsületes IPhone szervizest keresek.
Egyszer csak nem kapcsolt be a 4 éves 4s-em. Fontos adatok vannak rajta, amik csak részben vannak lementve.
Köszönöm szépen!Nexus 7-2013 - root, cwm, 4.4.4 /Honor 7, Marshmallow(Budapest)
-
wolf13
őstag
Üdv.
Nem szoktam felhőbe menteni a fényképeimet , és biztos választ nem találtam rá.
Jól sejtem , hogy mivel úgy szinkronizálja a fotókat , akkor ha törlöm a készülékről akkor törli icloudból is ?
Nincs olyan , hogy felhőbe fent maradjón hely spórolás szempontjából?
Akkor gondolom csak pl dropbaxal oldható ez meg.Köszönöm a választ.
-
MODERÁTOR
-
StLui
veterán
-
wolf13
őstag
Köszönöm mindenkinek.
-
StLui
veterán
Már többször leírtam, te ajánlgatásodra is, most is telepítve van nálam PC-n is a feltöltő, továbbra is szar, rosszul működik, feltöltöttnek jelez mindent holott a tizedét sem rakta fel. A feltöltögetős része most is egy félkész vacak, amivel nem is nagyon foglalkoznak szerintem.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Noxy
veterán
válasz StLui #129541 üzenetére
Ki beszélt itt PC-ről?
Telón hibátlanul feltölti.
Azt meg ne várd hogy ha pc-n több száz vagy ezer képet be lapátolsz, hogy azt majd pikk pakk felnyomja.
Idő kell neki. Nekem pld a RasberyPi majdnem 4 napig töltötte.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
galaxys80
veterán
Safariban nincs valami lehetőség az oldal frissítésére a jobb felső sarokban lévő ikonon kívül?
Olyanra gondolok, mint a Chrome-ban a lefelé húzás. -
California1
őstag
Uraim!
Tegnap nyűgösködtem i5 vs 5C ügyben mint átmeneti megoldás...
i5 lesz mert egész jónak tűnik a deal.
Annyi segítséget szeretnék kérni még és köszönöm a tegnapi segítséget is, hogy melyik iOS legyen fent mert valami csoda folytán ezen még a 7es van...
A 8 és 9es közül melyik volt az ahol egész jó volt a sebesség és az akksitime is?Nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...