- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Lehet, hogy megköveztek.
Ez alkalmas külső akksiként kiszolgálni egy sima iPhone 6-ot? Kompatibilis vele?
-
MODERÁTOR
-
anytime
őstag
Sziasztok!
Még a nyáron ajánlottátok nekem a Nillkin kijelzővédőjét, amit anno az ebay-en meg is vettem, felraktam, használtam és megérte az árát az utolsó centig!!! Tegnap elejtettem a telefonom, pörgött forgott, esett és kelt a kőburkolaton. A kijelzővédő több helyen, az élek és a sarkok mentén tört és repedt, de a telefont megvédte, sértetlenül úszta meg az esést.
Nagyon köszönöm nektek az ajánlást.
Az nem kérdés, hogy ismét veszek, de az ebay-ről nem lesz itt azonnal, ezért nézelődtem itthon is és a következőt találtam.
Ismeri, használta már valaki?
Vagy maradjak a biztosan bevált, alábbi terméknél?
Netán tudtok ezeknél is jobbat?
Előre is köszi, üdv:
A[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz anytime #129056 üzenetére
A speedshopos az nagyon vastag lesz, én azt nem venném meg a helyedben.
Inkább rendelj EU-n belülről ebayről, jóval olcsóbban megkapod és 1 héten belül a kezedben lesz a termék, nem kell 2-3 hetet várni rá.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
drzozo
senior tag
Na most légy okos... Mint márkát, egyiket sem ismerem.
-
Scholes9
nagyúr
válasz bjergerking #129030 üzenetére
Sosem volt ilyen 1 hónap alatt. 9.2 es most 9.2.1
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Scholes9
nagyúr
dupla bocs
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
legenda
válasz bigdady #129065 üzenetére
azért tessék helyén kezelni azt a nagy mAh értéket, hogy milyen feszültség mellett annyi például, utána pedig nem meglepődni, hogy nem tölti fel többször a telefont, mint bizonyos más gyártós külső akkumulátorok, amiknél mondjuk csak a fele mAh van feltüntetve.
igaz ez persze sok más tizen- meg huszonezres értékkel szerepeltetett, de ahhoz képest nem túl nagy és viszonylag olcsó eszközökre is.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
sajby
senior tag
Jópárszor találkoztam már vele a 9-es rendszer alatt.Jelenleg 9.2.1-nél még nem.(ami persze nem jelenti azt,hogy megszűnt)
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Megint nem akar a telefon mentést csinálni iCloudba.
Ezt írja: Sikertelen az iCloud-mentés probléma lépett fel az iCloud-mentés engedélyeztetése közben.Már próbáltam új iphoneként is beállítani és utána mentés de úgy se akarja. Megoldás?
-
burasu4
senior tag
Hogyan tudom beállítani az adatforgalom forduló napját? A beállításokban a jelenlegi periódusnál az összes eddigi felhasznált adat mennyiséget látom. Köszönöm.
-
Blyan
félisten
válasz burasu4 #129074 üzenetére
Dataman - pl ez jól használható, kirakható widgetként, limit, fordulónapot állítható be, és egyéni intervallumot is mérni a Dataman Stopwatch funkcióval. Elindítod a külön mérőt és amíg le nem állítod méri az aktuális forgalmat - a havi ciklusos mérésen kívül.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
draco31
veterán
válasz Tibee86 #129010 üzenetére
Akku kicserélve, frissítés végig megy, aztán 2 óra múlva is csak alma logó a képernyőn, semmi más. Ha hosszan nyomom a bekapcs gombot, akkor kikapcsol. Bekapcsoláskor megint az van, hogy csatlakoztassam az iTunes-hoz, ami kezdi elölről a frissítést. Ötlet?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Rage47
veterán
nem tudom megérteni a magyar szó tanulását az iosnek
van amit képtelen megtanulni pl hogy utálom a Bem szót bezzeg most a volt helyett vót-ot irt -
Arcképgyáros
iPadon leszedtem a 9.2.1-et viszont még nem tettem fel. Folyamatosan dobálja az üzeneteket, hogy felteszi stb. Nem lehet valahogy "letörölni" a leszedett frissítést?
-
anderledani
őstag
Valaki le tudja nekem írni, hogy ha használtan veszek 6S-t, az előző tulajdonosnak (vagy nekem) milyen teendői vannak mielőtt átadja?
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
TheMarci
addikt
-
Noxy
veterán
válasz TheMarci #129088 üzenetére
Miből gondolod, hogy akinek válaszolsz Magyar fórumon, az perfektül érti az angol nyelvet?
Vagy ez már kötelező itt számodra?
Nem először linkelsz angol nyelvű oldalakat.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
anderledani
őstag
válasz Blyan #129089 üzenetére
Köszi
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
TigerCat
nagyúr
Az. Valóban érdekes. Különösen akkor, amikor egy vásárló szeretne olcsóbban hozzájutni valamihez és bepróbálkozik. Minap egy műszaki üzletben az orrom előtt kérdezte meg a csóka, hogy papír nélkül mennyivel olcsóbb, mert x összeggel kevesebbért látta máshol. Mivel épp olyan helyen volt, ahol nem trükköznek, nem jött be. Sarkon fordult és duzzogva kiment. Ergo, az a kereskedő aki etikus, az ő szemében egy pénzéhes szemét cég, aki ki akar szúrni vele és minden pénzét elvenni.. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindkét oldalon rendben kell lennie a dolognak.
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
TheMarci
addikt
Mert létezik google translate is, vagy akár google használat, ha már a keresőt képtelen használni. Első találat volt. Ha ezt sem sikerül megtalálnia, akkor keressen egy angol magyar kéziszótárat, és oldja meg a hatalmas szakszavakkal teli szöveg lefordítását, mint Apple ID, meg settings. Lefordítani bárki le tudja, megkeresni a megoldást meg látod, hogy nem.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
anderledani
őstag
válasz TheMarci #129093 üzenetére
Mellesleg én tudok angolul, meg is értettem az angolt is, de sem te sem Noxy nem a megfelelő stílusban szólaltatok meg.
-
Blyan
félisten
Én meg azt nem értem, miért kell egymásnak ugrani? A fickó belinkelte a választ, én meg a magyart és kb itt végetért volna a dolog. Ehelyett meg valakinek mindig le kell ugatnia a másikat.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
TheMarci
addikt
válasz anderledani #129094 üzenetére
Bocsánat, nem neked szólt a dolog, csak nem hiszem, hogy manapság az angol, mint nyelv, vagy használati utasítás, vagy bármi olyan ördögtől való dolog lenne.
Do You Dream?
-
Süvi
őstag
válasz TigerCat #129092 üzenetére
Hasonlóan látom én is.
De azt is hozzá kell tenni, hogy nem szabad az a következtetést levonni a cikkből (nem Rád értem), hogy minden olcsó cég minden terméke csalásból van.
Az árak között nagy különbséget okozhatja az is, hogy vannak olyan boltok, amelyek bőven a hivatalos ár felett értékesítenek, mert megtehetik (pl. 15-30 napos fizetési fizetési határidővel értékesítenek, amit szintén bele van építve az árba .[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Akik sokat irnak iphonon, nektek nem lassult be a billentyuzet 9.2.1-en?
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...