- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
heidrich
senior tag
ebbe szerintem sajnos nem igen tudsz közbeavatkozni, én még az iOS 8.0 megjelenése után közvetlen kapcsoltam be az iCloud fotókönyvtár funkciót de nekem se volt tiszta hogy működik. Pl. amit készítek iPhone-al fotókat azok értelemszerűen teljes méretben rajta vannak a telefonon. Ha az optimalizálás be van kapcsolva akkor az azt jelenti, hogy feltölti az iCloudba a legfrissebb képeket majd utána törli a telefonról automatikusan és egy kisebb verziót tart meg? Ez sem tiszta. iPaden az összes fotót kis méretben töltötte le (tárhely optimalizálása) majd mikor böngésztem a képek között akkor töltődött le az összes rendes méretben és ekkor a fotókönyvtár mérete is megnőtt de ezt kontrollálni nem igen lehet, egy idő után gondolom a rendszer üríti a nagy méretű fotókat a megnézésük után.
De ezt csak én így gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest